WWE Şovlarının Tuzsuz Makarna Gibi Olması

Cigaretta

Eren Bülbül Kalbimizdesin
Konular
333
Scott Hall
Son yıllarda birkaç istisna şovu dışarıya atarsak böyle bir durum var. Dışardan bakınca iyi güreşçiler ve iyi maç kartları güzel duruyor ama maalesef izlediğimiz şovlardan tat alamıyoruz. NXT şovlarını dışarda tutuyorum tabi, çok izlemediğim için bir yorum yapamayacağım.

Konular
24
Kenny Omega
Tamamen WWE'nin hatası. Indyde isim yapan her güreșçiyi kadroya katıp çok azına iyi senaryo vermek hem șirket hem de güreșçiler açısından berbat bir durum.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konular
5,152
Austin Theory
Şova nasıl baktığına bağlı aslında bu. Eğer sevdiğin güreşçi kaybettiğinde bütün şovu gömeceksen, hiçbir şovu beğenemezsin zaten. Ring içini yetersiz bulanlar için ise ne bileyim, NXT falan var. Onun dışında WWE dışı şirketler var.

Konular
797
Charlotte Flair
-
Özlenilen şey. Ben maç kartından bile tat alamiyorum ki. Eskiden dandirik bi maçı hypelaya hypelaya izletirlerdi. Ne olursa olsun zevk alırdık. Şimdi hiçbir şey alamıyoruz. Come back 2016.

2016.png

Konular
6,577
New Era'dan önce brandlerin olmaması falan bana yine tutsuz geliyordu. Ondan sonra ise 6 aylik SD Live macerası dışında şovlarda aradığım heyecanı bulamadım. Geçen sene yaptığım gibi Ocak ayına kadar main roster şovu izlemeyeceğim.

dwayde

Brock Lesnar fanıyım
Konular
849
Randy Orton
Tuzsuz derken böyle suda kaynatırken tuz atmamışsın da yapış yapış olmuş gibi mi yoksa son pişirme aşamasında tuz atmamışsın gbi mi?

Konular
687
Drew McIntyre
Özlenilen şey. Ben maç kartından bile tat alamiyorum ki. Eskiden dandirik bi maçı hypelaya hypelaya izletirlerdi. Ne olursa olsun zevk alırdık. Şimdi hiçbir şey alamıyoruz. Come back 2016.

2016.png

Forumda gördüğüm en iyi yorumlardan. Bu tatsızlık 2016 bittikten sonra başladı WWE'de. 2017'de başladı lanet.

2016'da her şey tadındaydı. Brandler birleşik veya ayrıyken fark etmez, iki türlü de şovlar iyiydi bana kalırsa. Ne böyle arap şovları vardı ne de gereksiz feudlar. Mesela kadınlarda sadece bir Charlotte vs. Sasha feudu izlerdik uçururdu onlar da bizleri. Şimdi her hafta böyle Natalya vs. Ruby Riott falan izliyoruz şov dolsun diye. Ne bileyim, bence 2016 WWE tarihine geçen bir yıldı. Keza 15 ve 14'te öyle. 2017 hiç uğurlu gelmedi ve lanetini 2018'e de dönem dönem taşıdı.

Konular
797
Charlotte Flair
-
Forumda gördüğüm en iyi yorumlardan. Bu tatsızlık 2016 bittikten sonra başladı WWE'de. 2017'de başladı lanet.

2016'da her şey tadındaydı. Brandler birleşik veya ayrıyken fark etmez, iki türlü de şovlar iyiydi bana kalırsa. Ne böyle arap şovları vardı ne de gereksiz feudlar. Mesela kadınlarda sadece bir Charlotte vs. Sasha feudu izlerdik uçururdu onlar da bizleri. Şimdi her hafta böyle Natalya vs. Ruby Riott falan izliyoruz şov dolsun diye. Ne bileyim, bence 2016 WWE tarihine geçen bir yıldı. Keza 15 ve 14'te öyle. 2017 hiç uğurlu gelmedi ve lanetini 2018'e de dönem dönem taşıdı.

Dua edelim ki 2018'e şükredeceğimiz hallere düşmeyelim. Saçma sapan şovlardan 3-4 ay normal PPV izleyemiyoruz.

Cigaretta

Eren Bülbül Kalbimizdesin
Konular
333
Scott Hall
Tuzsuz derken böyle suda kaynatırken tuz atmamışsın da yapış yapış olmuş gibi mi yoksa son pişirme aşamasında tuz atmamışsın gbi mi?

Damağı sorgulatan bir tuzsuzluk bu. Zannedersem pişirme tarzı ile alakalı bir durum.

Konular
142
Seth Rollins
Bu şirketin beslenmesi gereken ana kaynağı hikayeleri ancak bu konuda ne kadar zayıf olduklarını anlatmaya gerek yok sanırım. Birbirlerinin başına binayı yıktıkları şovdan sonra birlikte selfie atan güreşçi tipleri türedi şirkette. NXT'de bir Ciampa vs. Gargano feudunun verdiği hazzı hiçbir hikaye veremiyor mesela, ben bunu haftalık şovları izlemesem dahi hissedebiliyorum üstüne üstlük. Bir promo ile tüm feudun alevini hissedebiliyorsunuz NXT'de, ana kadroda bu neden mümkün olmasın? Tek tek örnek vermeye kalksam ana kadrodaki tüm senaryoları saymam gerek şu an, her birinde bir ton monotonluk ve boşluk var. Ufak tefek iyi giden şeyler bulduğumuzda sevinir olduk, bu şirket "babamın dünyada 23589067234748 tane bulunan gözlüklerinden bir (1) tanesini parçaladın şerefsiz seni" ve "birlikte idman yaptık en iyi arkadaşım yhaaa"dan daha yaratıcı senaryolar üretmeli. (no offense Natalya)