WWE'nin Geleceği Kim?

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,107
William Regal
-
Yakın gelecek Cody Rhodes, sonrasında Bron Breakker ciddi aday.

Konular
10,956
Sting
Yakın gelecek için konuşuyorum:

Kadınlarda: Rhea Ripley - Bianca paylaşırlar.
Erkeklerde ise: Cody ve gençlerden de Carmelo Hayes.

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
237
Will Ospreay
-
Bron Breakker, Carmelo Hayes, Trick Williams, Ilja Dragunov, Tyler Bate, Pete Dunne, The Family... Daha gider bu liste.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,110
Carlito
Bron Breakker ve Austin Theory diyorum hala bir anda Trick'de girebilir hiç bilemiyoruz 2/3.isimleri çok değişkenlik gösterir o ama birincisi kesinlikle Bron.
Kadınlarda ise Tiffany Stratton, Roxanne Perez, Cora Jade.

Trick'ten ben de umutluyum ancak o adam ana şovlara debut yaptığında muhakkak Booker T anons masasında olmalı. Kendisi gayet yetenekli, seyirci ile etkileşimi üst düzeyde. Her ne kadar WWE, Hollywood'a kıyasla woke kültürünün içinde olmasa da esintileri olabiliyor ve ellerinde Trick gibi yetenekli birisi varken onu daha iyi değerlendireceklerdir. Yani bundan 20 yıl önce Trick Williams WWE'de olmuş olsaydı reign of terror'un bir kurbanı olurdu ama şimdi öyle bir ortam olmadığı için yeteneklerini daha iyi sergileyecektir.

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
3,811
-
Trick'ten ben de umutluyum ancak o adam ana şovlara debut yaptığında muhakkak Booker T anons masasında olmalı. Kendisi gayet yetenekli, seyirci ile etkileşimi üst düzeyde. Her ne kadar WWE, Hollywood'a kıyasla woke kültürünün içinde olmasa da esintileri olabiliyor ve ellerinde Trick gibi yetenekli birisi varken onu daha iyi değerlendireceklerdir. Yani bundan 20 yıl önce Trick Williams WWE'de olmuş olsaydı reign of terror'un bir kurbanı olurdu ama şimdi öyle bir ortam olmadığı için yeteneklerini daha iyi sergileyecektir.
Kesinlikle hem yorumcu masasında yer almalı hem kendi duyurmalı bana kalırsa Booker T.
Dünya ve dönem çok değişti 2000 başlarında olsa dediğin gibi Triple H veya bir başkasının reigninin harcayacağı ve zorbalayacağı birisi olurdu ancak o kitle artık rahat şekilde bu şirketi izleyebiliyor başarılı olabiliyorlar.
Bu kültüre zamanın değişen Dünyası ayak uydurdu WWE woke kültürüne tam olarak bunu ana malzeme yapmadı ama yabancısı da değil gibi.
Bobby Lashley, Kofi Kingston ve Big E buna öncülük ettiler belki Carmelo Hayes ve Trick daha da ileriye götürebilirler bunu özellikle Trick'in arkasında olan seyirci varken.

Iron Cannonball

Prodigy of the World
Konular
3,953
Tommaso Ciampa
-
10 sene sonra yaşı 40 olmayacak isimleri sayarsak
Bron Breakker
Austin Theory
Dominik Mysterio
Tyler Bate
Cora Jade
Roxanne Perez
Tiffany Stratton
Gigi Dolin

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
505
Seth Rollins
-
WWE'nin geleceği Dwayne hocamdır. Umarım yaratıcı ekibin başına geçer ve mevcut çalışanlar kovulur.