Yakın gelecek Cody Rhodes, sonrasında Bron Breakker ciddi aday.
Gentleman Villain big daddy cool Katılım 12 Ağu 2014 Konular 3,107 Mesajlar 22,102 Tepkime puanı 3,304 Puanları 1,630 William Regal - 26 Şub 2024 #11 Yakın gelecek Cody Rhodes, sonrasında Bron Breakker ciddi aday.
The Unleashed Hall Of Famer Katılım 3 Nis 2014 Konular 1,923 Mesajlar 10,625 Tepkime puanı 7,181 Puanları 1,500 Yaş 25 Konum Aydın Adam Cole - 27 Şub 2024 #12 Bron Breakker.
The Insane Icon BJK Katılım 20 Eyl 2020 Konular 10,956 Mesajlar 46,040 Tepkime puanı 10,714 Puanları 1,045 Sting 29 Şub 2024 #13 Yakın gelecek için konuşuyorum: Kadınlarda: Rhea Ripley - Bianca paylaşırlar. Erkeklerde ise: Cody ve gençlerden de Carmelo Hayes.
Yakın gelecek için konuşuyorum: Kadınlarda: Rhea Ripley - Bianca paylaşırlar. Erkeklerde ise: Cody ve gençlerden de Carmelo Hayes.
Not Your Dope Kayıtlı Üye Katılım 1 Kas 2019 Konular 237 Mesajlar 11,917 Tepkime puanı 3,490 Puanları 695 Will Ospreay - 1 Mar 2024 #14 Bron Breakker, Carmelo Hayes, Trick Williams, Ilja Dragunov, Tyler Bate, Pete Dunne, The Family... Daha gider bu liste.
Bron Breakker, Carmelo Hayes, Trick Williams, Ilja Dragunov, Tyler Bate, Pete Dunne, The Family... Daha gider bu liste.
Styles Clash This Is The Way Katılım 3 Tem 2013 Konular 3,110 Mesajlar 63,470 Tepkime puanı 4,877 Puanları 1,795 Yaş 28 Konum İzmir Carlito 1 Mar 2024 #15 Undisputed Rising' Alıntı: Bron Breakker ve Austin Theory diyorum hala bir anda Trick'de girebilir hiç bilemiyoruz 2/3.isimleri çok değişkenlik gösterir o ama birincisi kesinlikle Bron. Kadınlarda ise Tiffany Stratton, Roxanne Perez, Cora Jade. Genişletmek için tıkla ... Trick'ten ben de umutluyum ancak o adam ana şovlara debut yaptığında muhakkak Booker T anons masasında olmalı. Kendisi gayet yetenekli, seyirci ile etkileşimi üst düzeyde. Her ne kadar WWE, Hollywood'a kıyasla woke kültürünün içinde olmasa da esintileri olabiliyor ve ellerinde Trick gibi yetenekli birisi varken onu daha iyi değerlendireceklerdir. Yani bundan 20 yıl önce Trick Williams WWE'de olmuş olsaydı reign of terror'un bir kurbanı olurdu ama şimdi öyle bir ortam olmadığı için yeteneklerini daha iyi sergileyecektir.
Undisputed Rising' Alıntı: Bron Breakker ve Austin Theory diyorum hala bir anda Trick'de girebilir hiç bilemiyoruz 2/3.isimleri çok değişkenlik gösterir o ama birincisi kesinlikle Bron. Kadınlarda ise Tiffany Stratton, Roxanne Perez, Cora Jade. Genişletmek için tıkla ... Trick'ten ben de umutluyum ancak o adam ana şovlara debut yaptığında muhakkak Booker T anons masasında olmalı. Kendisi gayet yetenekli, seyirci ile etkileşimi üst düzeyde. Her ne kadar WWE, Hollywood'a kıyasla woke kültürünün içinde olmasa da esintileri olabiliyor ve ellerinde Trick gibi yetenekli birisi varken onu daha iyi değerlendireceklerdir. Yani bundan 20 yıl önce Trick Williams WWE'de olmuş olsaydı reign of terror'un bir kurbanı olurdu ama şimdi öyle bir ortam olmadığı için yeteneklerini daha iyi sergileyecektir.
Poseidon Best In The World Katılım 5 Eyl 2018 Konular 2,067 Mesajlar 12,674 Tepkime puanı 3,278 Puanları 965 Konum izmir Bayley 1 Mar 2024 #16 Dominik
Undisputed Rising Undisputed Era Üyesi Katılım 29 Ocak 2022 Konular 3,811 Mesajlar 17,238 Tepkime puanı 7,651 Puanları 860 Yaş 25 - 1 Mar 2024 #17 Styles Clash' Alıntı: Trick'ten ben de umutluyum ancak o adam ana şovlara debut yaptığında muhakkak Booker T anons masasında olmalı. Kendisi gayet yetenekli, seyirci ile etkileşimi üst düzeyde. Her ne kadar WWE, Hollywood'a kıyasla woke kültürünün içinde olmasa da esintileri olabiliyor ve ellerinde Trick gibi yetenekli birisi varken onu daha iyi değerlendireceklerdir. Yani bundan 20 yıl önce Trick Williams WWE'de olmuş olsaydı reign of terror'un bir kurbanı olurdu ama şimdi öyle bir ortam olmadığı için yeteneklerini daha iyi sergileyecektir. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle hem yorumcu masasında yer almalı hem kendi duyurmalı bana kalırsa Booker T. Dünya ve dönem çok değişti 2000 başlarında olsa dediğin gibi Triple H veya bir başkasının reigninin harcayacağı ve zorbalayacağı birisi olurdu ancak o kitle artık rahat şekilde bu şirketi izleyebiliyor başarılı olabiliyorlar. Bu kültüre zamanın değişen Dünyası ayak uydurdu WWE woke kültürüne tam olarak bunu ana malzeme yapmadı ama yabancısı da değil gibi. Bobby Lashley, Kofi Kingston ve Big E buna öncülük ettiler belki Carmelo Hayes ve Trick daha da ileriye götürebilirler bunu özellikle Trick'in arkasında olan seyirci varken.
Styles Clash' Alıntı: Trick'ten ben de umutluyum ancak o adam ana şovlara debut yaptığında muhakkak Booker T anons masasında olmalı. Kendisi gayet yetenekli, seyirci ile etkileşimi üst düzeyde. Her ne kadar WWE, Hollywood'a kıyasla woke kültürünün içinde olmasa da esintileri olabiliyor ve ellerinde Trick gibi yetenekli birisi varken onu daha iyi değerlendireceklerdir. Yani bundan 20 yıl önce Trick Williams WWE'de olmuş olsaydı reign of terror'un bir kurbanı olurdu ama şimdi öyle bir ortam olmadığı için yeteneklerini daha iyi sergileyecektir. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle hem yorumcu masasında yer almalı hem kendi duyurmalı bana kalırsa Booker T. Dünya ve dönem çok değişti 2000 başlarında olsa dediğin gibi Triple H veya bir başkasının reigninin harcayacağı ve zorbalayacağı birisi olurdu ancak o kitle artık rahat şekilde bu şirketi izleyebiliyor başarılı olabiliyorlar. Bu kültüre zamanın değişen Dünyası ayak uydurdu WWE woke kültürüne tam olarak bunu ana malzeme yapmadı ama yabancısı da değil gibi. Bobby Lashley, Kofi Kingston ve Big E buna öncülük ettiler belki Carmelo Hayes ve Trick daha da ileriye götürebilirler bunu özellikle Trick'in arkasında olan seyirci varken.
Iron Cannonball Prodigy of the World Katılım 26 Kas 2013 Konular 3,953 Mesajlar 43,732 Tepkime puanı 9,390 Puanları 1,835 Yaş 26 Konum Цариград-Турция Tommaso Ciampa - 1 Mar 2024 #18 10 sene sonra yaşı 40 olmayacak isimleri sayarsak Bron Breakker Austin Theory Dominik Mysterio Tyler Bate Cora Jade Roxanne Perez Tiffany Stratton Gigi Dolin
10 sene sonra yaşı 40 olmayacak isimleri sayarsak Bron Breakker Austin Theory Dominik Mysterio Tyler Bate Cora Jade Roxanne Perez Tiffany Stratton Gigi Dolin
Vincent Jr Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz Katılım 20 Tem 2016 Konular 505 Mesajlar 23,918 Tepkime puanı 13,778 Puanları 1,165 Yaş 28 Konum Bursa Seth Rollins - 1 Mar 2024 #19 WWE'nin geleceği Dwayne hocamdır. Umarım yaratıcı ekibin başına geçer ve mevcut çalışanlar kovulur.