Yarın Collision Yangın Yeri

Reborn by Unpredictable

Kayıtlı Üye
Konular
15
Jon Moxley
-
Bu şirketin reklam ve pr konusunda hala bu kadar kötü olması cidden amatörlük ya, şova 3 gün kala duyuruyorsun Omega vs MJF maçını zaten sadece 2.4k satmış bir şov, bu maç duyurulduktan sonra bu rakam 3k'ya yaklaştı ama yine de bu maçın kalitesi çok rahat 10k üstü seyirci hakediyor, 2-3 hafta önceden duyursalar 5k'yı falan geçerlerdi ama yine de haftalık şovda bu maçı izlemek cidden bu şirketin vizyonunun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.

Dante

Kayıtlı Üye
Konular
2
-
yine de haftalık şovda bu maçı izlemek cidden bu şirketin vizyonunun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.
Bu mu vizyon? Boyle potansiyelli bir maçın sadece twitter'da kaç tane fanboyun şakşaklanması uğruna bir haftalık şovunda koymak nasıl vizyon olur? Senin elinde bütün seyircilerine coşturabilecek bir Feud var ama sen gidiyorsun bunu yan hikaye haline getiriyorsun ve üstelik bu maçın mantığı sadece yarım cümle olur. Zaten wrestling psychology açısından Kenny Omega bu maçı kazanacak ihtimali satamaz çünkü booking error olur. Bide şu ana kadar karakter ve hikaye geliştirmesi açısından bir faydası olmayacak gibi gözüküyor. Beklenen Feudları ucuz bir yatırımla haftalık şova çıkarmanın adı vizyon değil tam tersi vizyonsuzluktur. Çünkü sen günü kurtarmak için elinde büyük bir potansiyeli feda ediyorsun. Belki bir kaç tane daha bilet sattıracağım ve biraz daha reyting alacağım diye. Yani AEW büyümesinin çözümleri hala bu işler olmadığını anlamaması ve her gün daha fazla abartması üzücü.

SpearByEdge

Guess who's back?
Konular
1,811
-
Bu mu vizyon? Boyle potansiyelli bir maçın sadece twitter'da kaç tane fanboyun şakşaklanması uğruna bir haftalık şovunda koymak nasıl vizyon olur? Senin elinde bütün seyircilerine coşturabilecek bir Feud var ama sen gidiyorsun bunu yan hikaye haline getiriyorsun ve üstelik bu maçın mantığı sadece yarım cümle olur. Zaten wrestling psychology açısından Kenny Omega bu maçı kazanacak ihtimali satamaz çünkü booking error olur. Bide şu ana kadar karakter ve hikaye geliştirmesi açısından bir faydası olmayacak gibi gözüküyor. Beklenen Feudları ucuz bir yatırımla haftalık şova çıkarmanın adı vizyon değil tam tersi vizyonsuzluktur. Çünkü sen günü kurtarmak için elinde büyük bir potansiyeli feda ediyorsun. Belki bir kaç tane daha bilet sattıracağım ve biraz daha reyting alacağım diye. Yani AEW büyümesinin çözümleri hala bu işler olmadığını anlamaması ve her gün daha fazla abartması üzücü.
Hak vereceğim yerler var ama bu maçın mevzusu, MJF'in rekoru kırmasına sadece 1 gün kala rekorun sahibi ile karşılaşması. Bir mantığı var yani. Rekordan Omega'a sataştı arka alanda çok kere, rekora bir kala da bir şov varken bu fırsatı neden kaçırsınlar ki? Şahsen ben haftalık şovlar geçiştirmelik olmadığı için seviyorum AEW'i. Her hafta ne olacağı belli olan, tamamen geçiştirmek için yapılan RAW'ı izlemektense bu tür maçları içeren haftalık şovları tercih ederim.

Reborn by Unpredictable

Kayıtlı Üye
Konular
15
Jon Moxley
-
Söylediğin hiçbir şeyle alakası yok olayın, aralarında ki olay rekor kırılmadan önce ki son şov olması ve bize bunu basit bir haftalık şovda vermeleri, ben seviyorum normal bir şovda da bu tarz büyük eşleşmelerin olmasını çünkü şov ismi farketmeksizin bu adamlar vizyonlu bir şekilde bu maçlara hakettiği değeri veriyor ve her zaman muazzam işlere imza atıyorlar. Vizyon haftalık şovlarda bu tarz büyük maçlar yapmaları, senin için olmayabilir, benim için öyle,

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
3,811
-
Şov kartı harika ama PR& Reklam seyirci çekme stratejisi seyircilere yaklaşımı daha stabil olmalı.

SpearByEdge

Guess who's back?
Konular
1,811
-
Şov kartı harika ama PR& Reklam seyirci çekme stratejisi seyircilere yaklaşımı daha stabil olmalı.
TNT'in beklediği düzeydedir bence şu an ya Collision reytingleri. Tabii ki pazarlama stratejisi sorunlu ona katılıyorum, ayriyeten gün de sıkıntılı.

Dante

Kayıtlı Üye
Konular
2
-
Hak vereceğim yerler var ama bu maçın mevzusu, MJF'in rekoru kırmasına sadece 1 gün kala rekorun sahibi ile karşılaşması. Bir mantığı var yani. Rekordan Omega'a sataştı arka alanda çok kere, rekora bir kala da bir şov varken bu fırsatı neden kaçırsınlar ki? Şahsen ben haftalık şovlar geçiştirmelik olmadığı için seviyorum AEW'i. Her hafta ne olacağı belli olan, tamamen geçiştirmek için yapılan RAW'ı izlemektense bu tür maçları içeren haftalık şovları tercih ederim.
Dediğim zaten maçın yarım cümle bir mantığı var o da bu. geçerli bir mantık mi? eğer sen bu maça potansiyelli bir maç olarak görüyorsan hayır ama eğer sıradan bir maç olarak görüyorsan ve maksimum potansiyeli bir haftalık şovda olduğunu düşünüyorsan geçerli olabilir. Ben de bu maçtan keyfimi alırım sorun o değil. Benim sorunum ne yaptın sen tony abi dedikleridir işte bilmem şaheser, vizyon bu tür şeyler bana anlamsız geliyor. Bu dandik bir hikayenin çok kötü bir işleyişle maça sonuçlanmış bir olaydır seyirci izlemesinden keyif alır mı? muhtemelen içine etmeseler alır ama bu başka bir konu.

Dante

Kayıtlı Üye
Konular
2
-
Söylediğin hiçbir şeyle alakası yok olayın, aralarında ki olay rekor kırılmadan önce ki son şov olması ve bize bunu basit bir haftalık şovda vermeleri, ben seviyorum normal bir şovda da bu tarz büyük eşleşmelerin olmasını çünkü şov ismi farketmeksizin bu adamlar vizyonlu bir şekilde bu maçlara hakettiği değeri veriyor ve her zaman muazzam işlere imza atıyorlar. Vizyon haftalık şovlarda bu tarz büyük maçlar yapmaları, senin için olmayabilir, benim için öyle,
Eğer bunu vizyon olarak adlandırıyorsan bana göre haftalık şov anlayışın yanlış çünkü bu doğru bir booklama değil. Bu şirket eğer bu isimleri büyük isim diyorsa ve bu eşleşmeye büyük bir eşleşme diyorsa ki senin gibi AEW fanları da böyle diyor. O zaman bu eşleşme böyle ucuz bir satışa ki asıl hikayelerine de hiçbir hizmeti olmayacağını hak etmiyor. Bir tv şovunda olması gereken şey bu değil çünkü bunu bu şekilde büyük bir eşleşme olarak fanların dışında kimseye satamazsın.

Son düzenleme: