R
Tepkime puanı
149

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

  • Birkaç WWE geçmişli güreşçi hariç hepsinin gitmesini istediğini söyledin. Tanrı aşkına şu Tony’e söyle de hiç değilse Sydal, Hager falan salsın 2010 nostaljisi yapalım. /:
    Hocam ne güzel Ospi fanısın neden Gunther karşıtısın? Ospi'nin en sevdiğim maçı bile Gunther karşısında.
    Mr.Pacman
    Mr.Pacman
    Evet. Rico veya Kushida gibi tiplerde o kadar fazla high fly hareketi oluyor ki hareketlerin sertlik hissini hissetmiyorsun. Gunter- o zamanki isimi ile WALTER şu anki profesyonel güreşte en sert darbe vuran kişi. Ospreay'in neredeyse 2 kat cüssesine sahip (Ospi Heavyweight olmadan önceki dönemde maç). Maçta her şeyini ortaya koyan uçup zıplayan adama karşı Avusturya Tank'ı var gibi... Epey güzeldi. Linkini de koyayım:


    Ki en sevdiğim WALTER maçı da bu değil budur:
    (evet fanların olmadığı arenada daha iyi olan tek maç)
    R
    Raya
    Maçı izledim zaten hatta ott'de de maçları vardı.Ricochet ile maçında Will Ospreay'in sellingine hayran kaldım darbeler gayet gerçekçiydi.En sert darbeyi vurması konusunda ise her sert güreşçi iyi olmuyor o zaman her kilolu gelsin chop vursun "oo ne kadar iyi!" bi iki o a yaprasın ne kadar sert vuruyor dersin sonra sıkar bence, ben Minoru Suzuki'yi de sevmem mesela.Ospreay'in 2 katı diyorsun evet haklısın ama kasla değil yağla 2 katı oluyor.
    Mr.Pacman
    Mr.Pacman
    O zaman güreş zevki konusuna giriyoruz knk. Ben sert güreş tarzını (Bknz, Shibata, Suzuki, Walter vs...) epey seviyorum. Ha her tarz tabi sevmek zorunda değil kimse (ben de Deathmatch sevmem örneğin) sevdiğimden Walter/Gunter fanıyım. Ama birinin güreş tarzını sevmiyoruz diye direk kazma demek de yanlış geliyor. Yani Deathmatch sevmem ama Foley veya Terry Funk'a da kazma demek doğru gelmiyor.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst