18. Etkinlik Haftası: Summerslam Be a Booker Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Sinister Scotsman

Invisible Hand
Konular
4,097
"The Franchise" Shane Douglas
-
Bu hafta, etkinlik haftalarında bir ilk olarak Be a Booker Yarışması gerçekleşecek. Be a Booker'ın mantığını, işleyişini iyi kötü örneklerle 1 yıldır forumda gördük. O sebeple anlatmayacağım.

Yarışma Kuralları

1) Güncel match card'a göre gerçekleşecek şovlar. Şu anda Match Card'da son durumu hatırlamak için "buraya" tıklayınız. Amaç baştan sona bir Summerslam 2015 şovu bookingi yapmak.

2) Hazırladığınız şovları bu konu altından mesaj olarak atacaksınız. Konu kirliliğinden kaçınmak gerek malum.

3) "Katılıyorum" diye ayrıdan belirtmenize lüzum yok. Şovunuzu konuya bırakmanız yeter.

4) Yarışmanın kazananı hafta sonunda açılan anketle belirlenecek.

5) Trollük seviyesine varan abartıdan kaçmanızda fayda var. İlgi çekici olsun diye mezardan çıkan Eddie Guerrero'nun Taker'a maç kaybettirdiği bir son falan yazmaya kalkmayın. Ya da TNA güreşçileri birlikte şovu falan basmasın.

6) Şovu isterseniz RPG şovu gibi baştan sona yazın, isterseniz şu kazandı, şu olay oldu deyip geçin bunun bir sınırlaması yok. Ancak bunun fark yaratan bir öğe olduğunu hatırlamakta fayda var.

7) Şovları 22.08.2015 Cumartesi 23:59'a kadar atabilirsiniz.

Ödüller

1. +300 REP / Kazanan çalışma yakın zamanda güncellenecek olan "Efsanevi Be a Bookerlar" konusuna alınacak.
2. +200 REP
3. +100 REP

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,112
Carlito
Kick-Off
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=il9nqWw9W3Y[/ame]

blueline.gif

Promoların ardından kick-off paneline gidiyoruz. Panelde Renee Young, Alex Riley ve Booker T var. Üç isim durum değerlendirmesi yapıyor…

Ringdeyiz Johnathon Coachman return yapıyor. Kendisi destek almıyor. Hatta boolayanlar da var. Coachman ringe giriyor ve konuşmaya başlıyor.

Johnathon Coachman: Merhaba WWE evreni. Açıkçası daha güzel bir karşılama beklerdim. Fakat boş bir beklentiymiş demek ki. Siz beş para etmez insanlar benim kıymetimi halen daha anlamış değilsiniz. Ben gittiğimden beri hiçbir şey eskisi gibi değil. John Cena ile zamanında çok uğraştım. Eğer beni yuhalamak yerine bana destek olsaydınız bu adam bu gece iki kemer ile ayrılmak zorunda kalmazdı. Evet Cena bu gece iki kemer ile ayrılacak. Çünkü Seth Rollins denen beceriksiz onu yenemeyecek. Çaresizliğinizi görüyorum ve sizlere son bir teklifte bulunmak istiyorum…

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=7dqcpNEp0EM[/ame]
Po0yM9.jpg

Arena yıkılıyor adeta. Shawn Michaels muhteşem bir destek ile ringe doğru geliyor. Shawn ringe giriyor ve tezahüratların azalmasını bekliyor.

Johnathon Coachman: Herkes çenesini kapatsın. Ben buraya bir teklifte bulunmaya geldim. Sen bana saygısızlık…

Derken Shawn Michaels ona Sweet Chin Music’i indiriyor. Coachman yerde! Arena yıkılıyor. Shawn ise kameralara poz veriyor.

blueline.gif

Kick-off panelindeyiz Renee Young, Booker T ve Alex Riley SummerSlam’i değerlendiriyorlar.

blueline.gif

Fatal 4-Way Match for Tag Team Championship
WWE Tag Team Champions The Prime Time Players vs. Los Matadores vs. The Lucha Dragons vs. The New Day

Hareketli bir karşılaşma oluyor. Luchalar Titus’a yaptıkları double finish ile galibiyeti alıyorlar…

Kazanan: The Lucha Dragons

Luchalar yeni WWE Tag Team Şampiyonları oluyorlar. Arenada Lucha Lucha chantleri yükseliyor. İkili oldukça mutlu…

blueline.gif

Kick-off panelindeyiz Renee Young, Booker T, Alex Riley durum değerlendirmesi yapıyorlar ve en sonunda kick-off şovumuz sona eriyor…

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=il9nqWw9W3Y[/ame]

Maçlarla ilgili genel bir promo yayınlanıyor. Ardından arenaya dönüyoruz. Coşkulu bir kalabalık var. Michael Cole, Jerry Lawler ve JBL bizleri karşılıyor. Ardından arka alana gidiyoruz…

blueline.gif

B0rqvp.jpg

Arka alandayız Triple H ve Seth Rollins var.

Seth Rollins: Hunter bu gece büyük bir gece. Bu gece bana vermiş olduğun emeklerin boşa gitmediğini sana göstereceğim. Bu gece seni John Cena’dan kurtaracağım. John Cena bu gece çok ağır bir galibiyet alacak ve utancından bir daha bu arenaya adımını bile atamayacak! Bunun şerefine benim heykelim WWE ana binasının önüne dikilecek!

Triple H: Seth sana güveniyorum adamım! Bu gece senin gecen. Bu geceden sonra herkes seni konuşacak. Undertaker vs Brock Lesnar maçı main eventte olabilir ama senin yapacakların uzun süre dilden düşmeyecek. Gelecek artık geldi. Bunu WrestleMania’da gördük. Fakat Geleceğin gelmekten daha fazlasını yapması gerekiyor. Adamım bu gece senin arkandayım!

Seth aldığı gaz ile odadan ayrılıyor.

blueline.gif

Ringe dönüyoruz. Maçımız Intercontinental Championship Maçı. The Miz, Big Show ve Ryback sırası ile geliyorlar…

Triple Threat Match for Intercontinental Championship
Intercontinental Champion Ryback vs. Big Show vs. The Miz

Sıkıcı geçen bir maç oluyor ama Ryback, Big Show ve The Miz’i üst üste omzuna alıp Double Shell Shocked yapıyor. Devamında Ryback Big Show üstünde tuşu bulup maçı kazanıyor…

Kazanan: Ryback

Maçın önemli anlarını izliyoruz. Ringe dönüyoruz. Ryback oldukça mutlu. Ryback arka alanın yolunu tutuyor devamında…

blueline.gif

Arka alandayız Renee Young ve Cesaro var.

Renee Young: Cesaro bu gece yazın en büyük şovu olan SummerSlam’de Kevin Owens gibi güçlü bir isimle maça çıkacaksın. Ne söylemek istersin?

Cesaro: Kevin Owens buraya adımını attığı günden beri bir kaos yaratma peşinde. Sami Zayn olsun, Alex Riley olsun, John Cena olsun, William Regal olsun, Finn Balor olsun. Bu adamlar üzerinden bir şeyler yapmaya çalıştı. Şimdi ise hedefine beni koydu. Fakat ben kolay bir lokma değilim. Onu ringde kavgaya davet ettiğimde o arkasını dönüp kaçmaktan başka bir şey yapmadı. Bu gece ise kaçışı olmayacak. Onu bu kadar insanın önünde rezil edeceğim. Owens maçtan sonra herkes senin için “Yürü Owens Yürü” diyecek!

Cesaro sözlerinin ardından olay yerinden ayrılıyor.

blueline.gif

Ringdeyiz Kevin Owens geliyor önce. İnanılmaz bir boo alıyor Owens. Fakat destekleyenler de var kendisini. Ayrıca Owens’ın başında bir sargı görüyoruz. Geçen geceki Takeover şovunun bir flashback’ini izliyoruz. Owens maçta aldığı merdiven darbesinden ötürü başını kanatmış. O sebepten bu şekilde geliyor. Owens ringde yerini aldıktan sonra rakibini beklemeye başlıyor. Cesaro’nun müziği duyuluyor ve arena adeta yıkılıyor. Cesaro girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Cesaro ringe giriyor ve maç için her şey hazır. Hakem zili çaldırıyor…

Singles Match
Kevin Owens vs. Cesaro

Sağlam bir maç oluyor hatta daha fazlası. Yılın maçı olabilecek bir maç. 4 yıldız ve üstünü rahatlıkla hak edecek türden bir karşılaşma oluyor. Cesaro maç içerisinde defalarca Swing deniyor ama Owens buna müsaade etmiyor. Owens ataklarını ise Cesaro geri çeviriyor. Ortada geçen bir maç oluyor. En sonunda Cesaro art arda iki kere yaptığı Neutrallizer ile maçı kazanmasını biliyor!..

Kazanan: Cesaro

Cesaro zar zor ayağa kalkıyor. Hakem onun elini havaya kaldırıyor. Cesaro daha sonra toparlanıp galibiyeti kutuluyor. Kevin Owens ise sinirli bir şekilde arka alanın yolunu tutuyor. Seyircilerden “Walk Owens Walk” chantleri yükseliyor. O ise buna aldırış bile edemiyor…

blueline.gif

Arka alandayız Team PCB var.

Paige: Kızlar buraya kadar çok iyi geldik. Fakat bu geceki alacağız galibiyet bizi amaçlarımıza ulaştırabilir. Eğer bu gece kaybedersek Divas Revolution’ın da kaç haftalık emeklerimizin de bir anlamı kalmayacak…

Derken odaya Ric Flair geliyor. Kızlar ona sarılıyor.

Charlotte: Baba bu ne güzel sürpriz.

Ric Flair: Kızlar bu gece hepiniz kariyerlerinizin en büyük maçlarından birisine çıkıyorsunuz. Ortada bir bela var hem de çifte bir bela. Onları alt edip bu gece zafer ile evlerinize gitmelisiniz. Haftalardır insanlar sizi destekledi. Becky Lynch diye bağırdılar. Paige diye sayıkladılar. Woo diye arenayı inlettiler. Eğer bu gece yenilirseniz o insanları hayal kırıklığına uğratmış olacaksınız. Bunun bilincindesinizdir umarım. Son olarak…

Charlotte: Kadın olmak istiyorsanız, kadınları yenmelisiniz! Woooo!

Ric Flair: Wooo!

Herkes: Wooo!

blueline.gif

Ringdeyiz. İlk önce Randy Orton geliyor. İyi reaksiyon alıyor. Orton rakibini bekliyor. Gelen isim Sheamus. Sheamus ringe giriyor ve maç için her şey hazır derken…

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=hOt2W7Xz8XI[/ame]
B0rqAM.jpg

Arena bu müzikle coşuyor. Triple H girişte görünüyor ve elinde mikrofon var. Triple H konuşmaya başlıyor.

Triple H: Baylar bu kaçıncı oldu saymadım ama ben bile sıkıldım sayılır. Artık izleyicilere farklı şeyler sunmalıyız. Maçınızı iptal etmem herkese bir hediye olur. Hem de büyük bir hediye. Hatta Thank You Triple H hashtag’i twitterda trend bile olur. Ben iş için en iyisini amaçlıyorum. Maçınızı iptal etmek doğru olmaz. Benim daha farklı bir fikrim var. İkinizin arasındaki bu maçı 4 kenarı olan bir ring ile sınırlandırmak istemiyorum. Tuş her yerde serbest. İsterseniz seyircilerin arasında, isterseniz arka alanda isterseniz New York sokaklarında. Bu size kalmış bir şey. Bu maçı Falls Count Anywhere olarak değiştiriyorum. Çünkü iş için en iyisi bu!

Triple H sözlerinin ardından arka alanın yolunu tutuyor…

Falls Count Anywhere Match
Randy Orton vs. Sheamus

Maça tür gelince maç hareketlilik kazanıyor. İkilinin kavgası seyircilerin arasına taşıyor. Orton burada kavgayı üstün götürüyor ve arka alana taşıyor maç. Arka alanda maç devam ediyor. Orton’ın bir anlık dikkatsizliği sonucu Sheamus Brogue Kick’i geçirip tuşu buluyor…

Kazanan: Sheamus

blueline.gif

Arka alandayız Team Bella var.

Nikki Bella: Kızlar son haftalarda Diva Revolution gibi absürt olaylarla uğraşıyoruz. Seyirci dünkü çaylakların aldıkları ucuz galibiyetlere aldanmış durumda. Onlara bu gece Team Bella’nın kim olduğunu göstereceğiz!

Oldukça gaz bir konuşma oluyor. Üçlü ellerini havaya kaldırıyor falan…

J4a0lJ.jpg

blueline.gif

Ringdeyiz sıradaki maçımız için önce Roman Reigns & Dean Ambrose geliyor. Ardından Bray Wyatt ile Luke Harper geliyor.

Tag Team Match
Bray Wyatt & Luke Harper vs. Roman Reigns & Dean Ambrose

Güzel bir maç oluyor. Maçın son anlarında aksiyon zirve yapıyor. Dean Ambrose’un hakeme çarpması sonucu hakem kendisini yerde buluyor. Kavga sürüyor. Harper, Dean’i yere seriyor. Roman ise Harper’a Spear yapıp onu yere seriyor…

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ehUltHo7XcI[/ame]
Arenada bu müzik duyuluyor. Roman etrafına bakınıyor. Roman arkasını dönüyor ve Rowan ona Big Boot yapıyor. Roman yerde. Dean ringe dalıyor. Rowan onu boğazından kavrıyor ve bir chockslam yapıyor. Wyatt ringe giriyor. Rowan onun kucağına Roman’ı veriyor ve ringden ayrılıyor. Wyatt’tan Sister Abigail geliyor. Roman yerde. Wyatt tuş deniyor. Hakem yavaş yavaş kendisine gelip tuşu sayıyor: 1……2….3……

Kazanan: Luke Harper & Bray Wyatt

Maçtan sonra Luke Harper da kendisine geliyor. Rowan da ringe giriyor ve Wyatt’ın yanında dikiliyorlar. Wyatt Family klasik pozunu veriyor. Follow The Buzzards!

blueline.gif

Arka alandayız Team BAD üyeleri var.

Naomi: Kızlar bu gece son haftalarda yaşılanların doruk noktasına ulaşacağı gece olacak. Biz farklı bir takımız. Güzeliz ve bir o kadar da tehlikeliyiz. Onlara bunu göstermeliyiz.

Sasha Banks: Naomi hiç dert etme tatlım onlar bu gece Patron ile tanışacaklar!

Team BAD üyeleri birbirlerine şeytani bir şekilde bakarken oradan ayrılıyoruz.

blueline.gif

Po0yOd.jpg

Arka alandayız Dolph Ziggler ve Lana var. İkili oldukça samimi derken Stephanie McMahon geliyor. Taraftar bir “ooo” çekiyor.

Stephanie McMahon: Sizi çifte kumrular. Dolph biliyor musun sen yokken bu kız senin için Rusev ve Summer Rae ile savaştı. Yani bu savaş senin savaşından ziyade onun bir savaşı. Geçen Raw’da Lana’nın yapmış olduğu hareket beni etkiledi. Ben de düşündüm ki neden bu kızı o maça dahil etmiyorum. Bu geceki maçınız bu dakikadan itibaren Lana & Dolph Ziggler vs Summer Rae & Rusev olmuştur!

Steph oradan ayrılıyor. Lana ve Ziggler şokta.

blueline.gif

Divas Triple Team Elimination Match
Team Bella vs. Team B.A.D. vs. PCB

Nikki Bella’nın Naomi’ye yaptığı Rack Attack sonucu Naomi tuş oluyor ve Team B.A.D. eleniyor…

Elenen: Team B.A.D. Eleyen: Team Bella

Bu elemenin üzerine maç bir 7-8 dakika daha sürüyor. En sonunda kavga çıkıyor. Ringde Becky ile Nikki yalnız kalıyor. Becky, Nikki’ye Disarmer yapıyor. Nikki çaresizce pes ediyor ve PCB maçı kazanıyor…

Elenen: Team Bella Eleyen: PCB

PCB galibiyeti kutlarken Bellalar hayal kırıklığının vermiş olduğu hüzün ile arka alanın yolunu tutuyor.

blueline.gif

Arka alandayız Stephen Amell’in soyunma odasındayız daha doğrusu Neville var.

Neville: Adamım o ringe dalışın falan süperdi. Seni televizyonda izliyorum ve gerçekten beğeniyorum. Seninle takım olmak gerçekten muhteşem olaca…

Derken Neville oldukça şaşırıyor.

Neville: Bu harika! Bu muhteşem! Söyleyecek bir sözüm yok!

blueline.gif

Ringdeyiz Michael Cole arenadaki seyirci sayısını açıklıyor tam tamına 17,732 kişi arenada şovu canlı canlı izlemekte!

Derken ringe Rusev ve Summer Rae geliyorlar. İkili ringe giriyor ve rakiplerini bekliyorlar. Dolph Ziggler’ın müziği duyuluyor o girişte tauntunu yaparken Lana’yı davet ediyor ve Lana ring kıyafetleri ile geliyor. Woooooo bu şahane! Lana muhteşem görünüyor. İki isim ringe geliyor. Maç için her şey hazır!

Mixed Tag Team Match
Dolph Ziggler & Lana vs Rusev & Summer Rae

Renkli bir maç oluyor. Ziggler, Rusev’i saf dışı bırakıyor. Lana da, Rae’e Roundhouse Kick yapıp onu tuş ediyor!!!!

Kazanan: Dolph Ziggler & Lana

Maçtan sonra ikili öpüşmeyi ihmal etmiyor…

blueline.gif

Arka alandayız Team B.A.D. var.

Naomi: Olamaz olamaz! Bu mağlubiyet sizin yüzünüzden oldu. Benim tuş olmamı seyrettiniz. Küçük hanım (Sasha Banks) başından beri sana katlandım ama artık buraya kadar. Benim olduğum yerde asıl patron benim!

Sasha Banks: Biliyor musun Naomi asıl biz sana fazlasıyla katlandık. Ve şunu anlamalısın ki…

Derken Tamina Naomi’yi indiriyor. Naomi yerle bir oluyor.

Sasha Banks: Gerçek Patron en başından beri bendim!

Sasha ve Tamina oradan ayrılıyorlar…

blueline.gif

Ringdeyiz sıradaki maçımız için Stardust ve King Barrett geliyorlar. İkili ringe giriyor ve rakiplerini bekliyorlar. Neville’ın müziği duyuluyor. Neville hızla geliyor ve ringin yakınında beklemeye başlıyor…

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=0ZO_W2YemD8[/ame]
OMG! Holly Shit! Stephen Amell Green Arrow kostümü ile geliyor. Arenada büyük bir coşku var. Amell oklarını oraya buraya attıktan sonra Neville’ın yanına geliyor. İkili birbirlerine bakıyorlar ve en sonunda ringe dalıyorlar. Maç başlamadan kavga başlıyor. Hakem en sonunda zili çaldırıyor…

Tag Team Match
Green Arrow & Neville vs Stardust & King Barrett

Renkli bir maç oluyor. Green Arrow, Stardust’a Green Arrow yapıyor. Neville’dan da Red Arrow geliyor. Neville, King Barrett ile uğraşırken Green Arrow, Stardust’ı tuş edip maçı sonuçlandırıyor…

Kazanan: Green Arrow & Neville

blueline.gif

3a7mz9.jpg

Arka alandayız Renee Young ve United States Champion John Cena var.

Renee Young: John bu gece büyük bir yüzleşme gecesi. Seth Rollins senin burnunu kırıp üstüne bir de haftalarca alay etmişti. Bu gece ondan intikam almanın yanı sıra onun WWE World Heavyweight Championship kemerini de ele geçirebilirsin.

John Cena: Haftalarca savaştım. Haftalarca durmadan savaştım. Bu şovu kaçırmak gibi bir lüksüm olamazdı. Doktorlarım güreşmemem gerektiğini söyledi ama ben savaştım. Ben bunları yaparken Seth Rollins benimle alay etti. Ben aylarca bu kemeri başarı ile herkese karşı savunurken o iki cüce adam ile bir dinazordan yardım aldı. Seth bu gece benim ondan daha iyi bir şampiyon olduğumu öğrenecek! ŞAMPİYON BURADAAA!

Cena sözlerinin ardından oradan ayrılıyor…

blueline.gif

Ringe dönüyoruz. United States Champion John Cena ringe geliyor. Cena ringe giriyor ve rakibinin de gelmesini bekliyor… WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins girişte görünüyor ve ringe geliyor. Maç için her şey hazır!

Winner Takes All Match
U.S. Champion John Cena vs. WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins

Gecenin bir başka güzel maçı oluyor. İki isim arasındaki ring içi uyum muazzam oluyor. Maçın son anlarında Rollins hakeme çaktırmadan Cena’ya low blow yapıyor. Cena yerle bir oluyor. Rollins Pheonix Splash yapıp tuşa gidiyor: 1…2…3!...

Kazanan: Seth Rollins

Seth Rollins böylece U.S. kemerinin de sahibi oluyor. Seth oldukça mutlu derken! Etraf bir anda kıpkırmızı oluyor!..

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=wtU3c00Z77I[/ame]
OMG! Kane’in müziği bu Seth korkmuş durumda. Seth korkudan ne yapacağını şaşırmış durumda. Kane, Seth’in arkasında beliriyor. Seth, Kane’in nefesini ensesinde hissediyor. Işıklar eskisine dönüyor. Seth korku ile arkasını dönüyor ve Kane karşısında. Seth, boğazında Kane’in ellerini hissediyor. Yavaş yavaş nefesi kesiliyor ve en sonunda Kane ona chockslam yapıyor. Seth yerde. Kane Seth’i kaldırıp bir de Tombstone yapıyor! Seth iyice yerle bir oluyor. Kane oradan ayrılıyor. Kane büyük bir destek alıyor. Derken!...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=DwR9tThTRw0[/ame]
Arena yerinden yıkılıyor. Sheamus yanında hakem ile ringe doğru geliyor. Seth yerde! Sheamus hakem ile ringe giriyor ve çantasını hakeme veriyor. Seth yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Zil çalıyor!!!

WWE World Heavyweight Championship Match
WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins vs Mr. Money In The Bank Sheamus

Sheamus, Rollins’e Brogue Kick’i patlatıyor. Rollins yerde. Sheamus tuş deniyor: 1…2…3!..

Sheamus yeni WWE World Heavyweight Champion oluyor. Sheamus oldukça mutlu. Sheamus hemen oradan ayrılıyor. Aman Allahım ne gece! Seth yerde halen daha baygın!

blueline.gif

Arka alandayız Renee Young ve Cesaro var.

Renee Young: Cesaro bu gece Kevin Owens’ı yenerek amacına ulaştın. Bununla ilgili ne söylemek istersin.

Cesaro: Ben vermiş olduğum sözü tuttum bir yerde. İnsanlar beni…

Derken kadraja Sheamus giriyor! Sheamus, Cesaro’yu ittiriyor. Kendisi oldukça heyecanlı!

Sheamus: Herkes beni dinlesin ben WWE World Heavyweight Şampiyonunuzum!

Cesaro, Sheamus’ı ittiriyor.

Cesaro: Hey bu benim sıram!

Sheamus tekrardan Cesaro’yu ittiriyor. En sonunda iki isim kavga ediyor. Hakem ordusu gelip ikiliyi güçlükle ayırıyor!

blueline.gif

Ringdeyiz tekrardan ve main event için artık hazırız. Brock Lesnar’ın müziği duyuluyor. Lesnar & Heyman girişte görünüyorlar ve ringe doğru geliyorlar. İkili ringe giriyor ve rakibini beklemeye koyuluyor!...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=a4lS9Q2lrbU[/ame]

OMG! Deadman Walking! Dead Inc! The Undertaker motoru ile girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Oldukça etkileyici! Brock maç için fazlasıyla hazır. Derken Undertaker ringe giriyor. Maç için her şey hazır zil çalıyor!...

Singles Match
Brock Lesnar (w/Paul Heyman) vs The Undertaker

Kavga havasında geçen bir maç oluyor. Maçın son anlarında hakem kendisini Brock’tan aldığı sert bir yumruktan ötürü yerde buluyor. Hakem iptal. Lesnar bu olay karşısında şaşırırken Taker ona low blow yapıyor. Lesnar yerde. Taker ringin dışına çıkıyor ve sandalye sokuyor. Heyman korkusundan kaçıyor tabii bir köşeye. Taker sandalye ile Lesnar’a art arda darbeler ile vuruyor. Lesnar pert durumda. Taker en sonunda rakibini ayağa kaldırıp sandalye üstüne Last Ride yapıyor. Lesnar yerde tekrardan. Taker sandalyeyi atıyor ringden. Hakem geliyor bunun üzerine. Taker tuşa gidiyor: 1…2…3!...

Kazanan: The Undertaker

Kavga burada bitiyor. Taker serinin intikamını bu şekilde alıyor. Taker devamında ringin dışındaki Heyman’a yöneliyor. Heyman kaçsa da Taker onu tuttuğu gibi ringe sokuyor. Heyman Taker’a yalvarıyor. Derken ışıklar sönüyor!...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Z_dQKo_EV0c[/ame]
gAq76N.jpg

Gelen isim Sting! Sting girişte görünüyor ışıklar açılıyor. Heyman kaçıyor. Sting ringe giriyor. Taker vs Sting yüz yüze geliyor. Arenadan ses seda çıkmıyor bir süre. İki isim birbirlerine bakıyorlar. Seyircilerden “This is Awesome” chantleri yükseliyor. Taker ve Sting birbirlerine bakarlarken şov sona eriyor.

SUMMERSLAM 2015 World Wrestling Entertainment TM & © 2015 All Rights Reserved

CM Jericho

blissful
Konular
1,850
Alexa Bliss
WWE: Summerslam 2015

b2G41m.png

Şirket: World Wrestling Entertainment
Şov: Summerslam 2015
Sponsorlar: Edge & Mountain Dew
Tarih: 23 Ağustos 2015
Arena: Barclays Center
Yer: Brooklyn, New York
Önceki PPV: Battleground 2015
Sonraki PPV: Night Of Champions 2015
Theme Song's: ''Big Summer'' by CFO$ | ''Cool For The Summer'' by Demi Lovato

Big Summer

[YOUTUBE]cQuADniUotY[/YOUTUBE]

Cool For The Summer

[YOUTUBE]il9nqWw9W3Y[/YOUTUBE]

Sıralar | Maçlar | Türleri | Süreleri Pre-Show |Lucha Dragons vs Prime Time Players (c) vs The New Day vs Los Matadores|Fatal Four Way WWE Tag Team Championship Match|16:57
Pre-Show |Finn Balor (c) vs Apollo Crews|Balor's Open Challenge for NXT Championship|06:42
1 |Dolph Ziggler and Lana vs Rusev and Summer Rae|Mixed Tag Team Match|05:21
2 |Randy Orton vs Sheamus|Singles Match|09:54
3 |Cesaro vs Kevin Owens|Singles Match|12:06
4 |The Miz vs Ryback (c) vs Big Show|Triple Threat Match for the WWE Intercontinental Championship|08:32
5 |Team B.A.D. vs Team Bella vs Team PCB|Three Team Elimination Tag Match|10:17
6 |Stephen Amell and Neville def. Stardust and King Barrett|Tag Team Match|07:00
7 |Bray Wyatt and Luke Harper def. Dean Ambrose and Roman Reigns|Tag Team Match|12:10
8 |John Cena (c) vs Seth Rollins (c)|WWE World Heavyweight & WWE United States Championship Match|01:00:00
9 |The Undertaker vs Brock Lesnar|Singles Match|16:20

WWE Summerslam 2015 | Kick Off

Pre show ile beraberiz! Panelimiz bu akşam muhteşem durumda, Renee Young'un yanında Stone Cold Steve Austin ve The Outsiders (Kevin Nash & Scott Hall) var! Dörtlü maçlarımız hakkında konuşuyorlar, Austin WWE 2K16 tanıtımını yapıyor, aynı zamanda meşhur Smoking Skull kemeri de omzunda! Promolarımızı izliyoruz, bu promo çok beğeniliyor:

[YOUTUBE]Z8ZQq_AecEE[/YOUTUBE]

Ardından ilk maçımız için takımlarımız ringe geliyor, ardından maçımız başlıyor.

Fatal Four Way WWE Tag Team Championship Match
Lucha Dragons vs Prime Time Players (c) vs The New Day vs Los Matadores

Maçın başları sıkıcı geçse de sonunda canlanıyor maç. Çoğu kişi ring dışındayken El Torito onların üstüne uçuyor. Bu sırada ringde Darren Cara'ya Gutbuster yapıp tuş deniyor ama Woods ringe girip tuşu bozuyor. Darren ayakta, Kofi ona Trouble In Paradise denerken ıskalıyor ve Woods'a geliyor hareket. Kofi şaşkın derken Cara onu atıyor ringden. Ardından Cara'da New Day'in üstüne uçuyor sommersault plancha ile! Ringde Kalisto ve Darren kalıyor, Darren onu da sırtlıyor ama bir reversal ve Salida Del Sol! Tuş denemesi 1... 2... ve 3!

Kazananlar ve New WWE Tag Team Champions: The Lucha Dragons

Lucha'lar çok sevinçli, kemerlerini alıp seyirciyle lucha taunt'undan atıyorlar.

bar007.gif

Panelimize dönüyoruz, yorum ve konuşmalar devam ediyor. Ardından arka alana gidiyoruz. Paul Heyman Brock Lesnar'ın kapısının önünde. Byron Saxton geliyor oraya röportaj için ama Heyman konuşmayı kısa kesiyor. Müşterisinin bu akşam rahatsız edilmemesini söylüyor, Undertaker'ın bu arenadan yürüyerek çıkamamasını sağlamak için hazırlanıyormuş. Heyman Byron'u yolluyor odadan.

bar007.gif

Arenaya dönüyoruz, William Regal girişte. Seyircilere NXT Takeover: Brooklyn'i sevip sevmediklerini soruyor, seyirci cheer veriyor tabi. Bu akşam iyi bir fikri olduğunu söylüyor Regal, Finn Balor kemerini bir Open Challenge'da koruyacakmış! Balor girişe geliyor, Regal ile el sıkışıp ringe giriyor. Regal open challenge başladı diyor, çok geçmeden Apollo Crews geliyor! Çok büyük cheer var seyirciden! Maç başlıyor NXT cheer'leri altında.

NXT Championship Match
Finn Balor (c) vs Apollo Crews

Maç çok güzel geçiyor, sonunda Balor ikinci Coup De Grace ile alıyor maçı.

Kazanan ve Still NXT Champion: Finn Balor

Maçtan sonra Crews vs Balor el sıkışıyorlar, Crews seyirciyi selamlıyor.

bar007.gif

Spiker masasından son yorumları alıyoruz, ardından ana şovumuza geçiyoruz.

WWE Summerslam 2015 | Main Show

Girişte pyro'lar patlıyor! Muhteşem bir seyirci kitlesi var! The Authority girişe geliyor! HHH ve Steph bu akşamın çok büyük bir Summerslam olduğundan bahsediyorlar. Şirketin iki en büyük şampiyonunun karşılaşması, ayrıca Wrestlemania'ya sığmayacak bir maçın rövanşı varmış bu akşam. İkili oradan ayrılırken ilk maçımıza geçiyoruz.

Mixed Tag Team Match
Dolph Ziggler and Lana vs Rusev and Summer Rae

Maç Ziggler ve Rusev arasında başlayacakken iki bayan birbirine giriyor, HHH maçı mixed tag team'e çeviriyor. Maçta Ziggler apronda Rusev'e superkick çakıp onu inaktif ediyor. Ringde ise Lana Rae'e Superkick çakıyor, ardından The Accolade ile maçı takımına kazandırıyor.

Kazananlar: Dolph Ziggler and Lana

Ziggler ve Lana öpüşerek kutluyor galibiyetlerini, Rae ve Rusev girişe doğru geri çekiliyorlar.

bar007.gif

Arka alanda Seth Rollins'i görüyoruz kemeriyle, bir koridorda yürüyor. Ardından oradaki efsanelere bakıyor tek tek, Ultimate Warrior, Randy Savage, The Rock vs vs. Yürümeye devam ediyor.

Arka alanda Byron Saxton'un yanında Cesaro var. Cesaro bu akşam kazanacağından bahsediyor, Cesaro Section bu akşam yükselmeye devam edecekmiş.

bar007.gif

Sheamus vs Randy Orton

Maç seyircileri sıkıntıdan öldürecek seviyeye çıkmadan bitiyor. Orton RKO taunt'u atıyor. Sheamus kalkınca deniyor ama Sheamus onu hakeme itiyor. Hakem Orton ve köşe arasında sıkışıyor, bu sırada Sheamus Orton'a çaktırmadan haç kolyesiyle vurup tuşu buluyor.

Sheamus kazanıyor. Hakem onun elini kaldırıyor ama Orton sinirle onu bekliyor, kendisine dönünce RKO! Orton saldırıya devam ediyor ama Sheamus zar zor kaçıyor oradan çantasıyla. Orton arkasından koşturuyor!

Arka alana gidiyorlar, Orton orada Sheamus'a saldırmaya devam ediyor, bu sırada roster gelip ikiliyi ayırıyorlar. HHH oraya geliyor ve sakin olmalarını söylüyor, Orton bu beyaz şerefsizi bana tekrar ver diye bağırıyor ama HHH her şeyin bir sırası var diyor, ardından iki adamı arenadan kovuyor bu akşam. Korumalar eşliğinde Sheamus & Orton arenadan çıkartılıyor.

bar007.gif

Cesaro vs Kevin Owens

Seyircinin çok hoşuna gidiyor bu maç, Owens bir kez Package Piledriver bile yapıyor ama Cesaro kurtuluyor! Sonunda rakibine Top Rope Neutralizer ile kazanıyor Cesaro.

Kazanan: Cesaro

Taunt atıyor Cesaro seyircile. Mikrofon alıyor ve bu daha Cesaro'nun başlangıcı diyerek promo kesiyor.

bar007.gif

Triple Threat Match for the WWE Intercontinental Championship
The Miz vs Ryback (c) vs Big Show

Maçın başında Miz ring dışına kaçıp siz kavga edin diyor ama Show ve Ryback ringden inip onu kovalıyor ardından ringe sokuyorlar. Finisher'larını uygulayıp Miz'i inaktif ediyorlar, maçın kalanı Show'un dominasyonu ile geçiyor. Ryback comeback yapıyor, Shell Shocked yapıyor Show'a zorlanarak, tuşa gidemeden Miz onun kafasına kemeri geçirip Show üzerinde tuşu buluyor ve kemeri kazanıyor!

Kazanan ve New WWE Intercontinental Champion: The Miz

Miz kemeriyle ring dışına kaçıyor. Ryback şaşkın ve üzgün.

bar007.gif

Arka alanda Cena var. Kemerine bakıyor bir süre. Bu sırada oraya Ric Flair geliyor! Seyirci çok fena cheer veriyor bu duruma. Cena bir şey demiyor, Flair konuşuyor ve başarısından bahsediyor. Bu akşam sana inanıyorum, git o kemeri al ve beni geç diyor Flair, ikili el sıkışıyorlar. Cena teşekkür ediyor Flair'a ve gidiyor oradan.

bar007.gif

Diva takımlarımız sırayla ringe geliyor, bu maçı ayrıca Stephanie McMahon ring kenarından takip edecek.

Three Team Elimination Tag Match
Team B.A.D. vs Team Bella vs Team PCB

Maçın daha başlarında Sasha Banks Brie'yi Bank Statement ile pes ettiriyor!

Elenen Takım: Team Bella

Maçın kalanında PCB ne kadar zorlasa da bir anda Sasha Becky'e roll-up'ı bularak maçı takımına kazandırıyor!

Kazananlar: Team B.A.D.

Steph ringe giriyor ve kazanan takım ellerini kaldırıyor. Becky üzüntüsünden ağlıyor, Paige ve Charlotte ona sarılıyorlar yatıştırmak için.

bar007.gif

Önce Kozmik takımımız Summerslam'e güzel bir giriş gerçekleştiriyor. Ardından arenanın ışıkları kapanıyor ve Arrow'un dizi müziği çalıyor, Amell ve Neville Green & Red Arrow kostümleri ile girişte!

DRdlVm.png

İkili ringe koşup dalıyorlar rakiplerine ve temizliyorlar ringi! Stardust ve Barrett toparlanıp maç için tekrar ringe giriyorlar.

Stephen Amell and Neville def. Stardust and King Barrett

Maç pek uzun sürmüyor, sonunda Amell Stardust'ı köşenin önüne getiriyor. Önce Neville Red Arrow geçiriyor, ardından Amell bu hareketin Green Arrow versiyonunu yapıyor! Tuşu buluyorlar!

Kazananlar: Stephen Amell and Neville

Maçtan sonra Barrett Neville'a saldırıyor. Amell'e de saldıracakken Legends of Tomorrow dizisinin kadrosundan isimler ringe geliyor! Barrett'ı çevresini sarıyorlar derken Caity Lotz onu dizideki gibi uzun sopasıyla indiriyor. Neville'da bir Red Arrow daha çakıyor. Neville ve dizi kadrosu kutlama yapıyor.

bar007.gif

Bray Wyatt ve Luke Harper'dan çok iyi bir arka alan promosu dinliyoruz. Wyatt Harper'u kurtardığı gibi başka insanları da kurtardığından bahsediyor, bu akşam sıra küçük adalet köpekçiği kardeşliğindeymiş.

bar007.gif

Ambrose ve Reigns birlikte ringe geliyorlar seyircilerin arasından. Ardından Wyatt'lar muhteşem bir giriş gerçekleştiriyorlar, arena kapkaranlık, sadece insanların telefonları aydınlatıyor arenayı! Muhteşem bir giriş yapıyor Wyatt'lar, ardından maça geçiyoruz.

Tag Team Match
Bray Wyatt and Luke Harper def. Dean Ambrose and Roman Reigns

Maç sonlara doğru muhteşem geçiyor. Hakem yerde kalıyor bir ara. Wyatt bitiş durumda ortada. Ambrose ve Reigns köşelerde. Reigns Spear tauntu atarken ışıklar gidiyor! Açıldığında ringde Erick Rowan kılığında biri var! Maskesini çıkartıyor, Leo Kruger bu isim! Wyatt ve Kruger sırayla Reigns ve Ambrose'a dalıyorlar. Kruger Reigns'e Slice geçiriyor, Wyatt kaldırıp Sister Abigail geçiriyor ve tuşu buluyor.

Kazananlar: Bray Wyatt and Luke Harper

Maçtan sonra Wyatt Reigns'in kafasına sarılıyor yerde. Harper arkasında ayakta duruyor, Kruger diz çökmüş durumda. Derp ile gidiyor görüntü.

bar007.gif

Kick-off panelimize dönüyoruz, main event maçlarımızla ilgili son yorumları alıyoruz. Brock Lesnar orayı basıp dağıtıyor sinirle, SCSA ile yüz yüze gelince seyirci cheer veriyor bu duruma. Lesnar Renee'nin yaka mikrofonunu kopartıyor, Taker'ın kariyerini bitireceğini söyleyip gidiyor oradan. Cena vs Rollins maçımızın promosunu izliyoruz.

bar007.gif

John Cena geliyor! Muhteşem bir Let's go Cena!/Cena sucks! çarpışması var seyircilerde! Cena ringe giriyor.

Seth Rollins ringe geliyor! Kendisine destek var bu akşam! Rollins ringe giriyor, hakem iki kemeri de kaldırıyor ve maçımız başlıyor!

WWE World Heavyweight & WWE United States Championship Match
John Cena (c) vs Seth Rollins (c)

İki isminde her türlü eforu ortaya koyduğu bir maç oluyor. Kaç finisher yapıldığını seyirci bile sayamıyor, ama tuş bir türlü gelmiyor. Maç 1 saatlik zaman sınırlamasının sonuna doğru iyice hızlanıyor. Son 5 dakika kalan Rollins Curb Stomp bile deniyor ama olmuyor bir türlü. Cena son 1 dakika kala STF bağlıyor, ama Rollins pes etmiyor. Hakem maçı bitirmek zorunda kalıyor.

Kazanan: Time Limit Draw

Maçta kazanan olmuyor, iki adam da hakeme ısrar ediyorlar maçı devam ettirmesi için. Rollins sinirle Cena'ya dalıyor bu sırada. Ama Cena bunu bir AA'ye çevirmeyi başarıyor! Arka alana dönüyoruz, Sheamus korumlardan sıyrılıp koşturuyor! Şimdi ringe koşturuyor hızlıca, heyecanla çantayı spikerlerin üstüne atıp maç için hazırlanıyor! Zil çalmadan Rollins kalkınca Brogue sallıyor ama Rollins eğiliyor. Cena sırtlıyor Sheamus'u ve AA! Sheamus kaçıyor ringden. Cena ona bakarken arkasını dönüyor, Rollins'ten Pedigree! Rollins kemeriyle Cena'nın üstünde poz veriyor.

bar007.gif

Main Event vakti! Brock Lesnar, Paul Heyman eşliğinde ringe geliyor! Aprona zıplayıp pyro'ları patlatıyor! Lesnar rakibini bekliyor.

GONG! The Undertaker muhteşem bir giriş gerçekleştiriyor! Taker ringde, hakem zili çaldırıyor!

The Undetaker vs Brock Lesnar

Maç Wrestlemania 30'daki maçtan daha iyi geçiyor. Maçta Lesnar üstün çıkıyor biraz. Maçtaki üçüncü F-5'i geçiriyor. Gülerek tuşa gidecekken Taker onu kolundan çekiyor ve Hell's Gate bağlıyor! Lesnar kurtulmak için çok çabalıyor, Taker'ı kaldırıp kaldırıp ringe çarpıyor ama Taker bırakmıyor hareketi, sonunda Lesnar pes ediyor ağzı kanlar içinde!

Kazanan: The Undertaker

Taker kazanıyor, ama kutlayamadan Lesnar dalıyor ona ve yerde yumrukluyor baya bir süre. Mikrofon alıyor kıpkırmızı halde, bu arenadan cesedin çıkacak diye bağırıp saldırmaya devam ediyor derken ışıklar tekrar gidiyor! Açılınca Lesnar etrafına bakıyor, kimse yok. Lesnar gülerken Sting beline bağlı halatla yukarıdan Lesnar'ın arkasına iniyor! Lesnar dönünce onun karnına geçiriyor beyzbol sopasını, tutuyor kafasını ve Scorpion Death Drop! Taker kalkıyor bu sırada. Sting ile bakışıyor, Sting ona doğru sopasını sallıyor seyircinin eşlik etmesiyle. Taker ve ikili bakışırken Wrestlemania 32'de Sting vs Taker maç kart titantron'da gözüküyor ve şov bu görüntülerle sona eriyor.

Break It Down

in control
Konular
172
Kenny Omega
Issiah "Swerwe" Scott
Kick-Off

• Kick-Off başlar başlamaz panele yöneliyoruz. Booker T, Renee Young ve Jason Albert'ın yanında sürpriz bir konuğumuz daha var. Jonathan Coachman! Renee Young, hepimize tarihin ilk 5 saatlik Summerslam'ini izlediğimiz için teşekkür ediyor. Coachman bir Summerslam'e gelmeyeli uzun zaman geçtiğini söylüyor. Booker keşke biraz daha zaman geçseymiş diye şaka yapıyor fakat Coachman ciddiye alıyor. Jason Albert ve Renee Young zar zor yatıştırıyor Coachman'ı. Jason Albert, tarihin ilk 5 saatlik Summerslam'ini sadece 9.99 dolar gibi düşük bir ücrete WWE Network'ten izleyebileceğimizi söylüyor. Bu sırada arka alana bağlanıyoruz.

• Stardust ve King Barrett arka alanda. Stardust, çizgi romanların teker teker yanacağını söylüyor. King Barrett ise krallığında hayallere yer olmadığını, krallığında tek gerçeğin ise Stardust ve King Barrett olduğunu söylüyor. Stardust fazla heyecanlanıp Red Arrow ve Green Arrow'un yıldız tozunda kaybolacağını söylüyor ve ardından çığlık atarak gülüyor. Barrett ise tahtının altından bir taç çıkarıyor ve Stardust'a veriyor. Stardust çok heyecanlı ve tacı takıyor. Cosmic Kings takımı, ucuz süper kahraman dizilerini ve hobbitleri yerle bir edecek diyor Barrett.

• Yeniden panele dönüyoruz. Renee, Stardust'un onu korkuttuğunu söylüyor. Booker ise buna gerek olmadığını çünkü Stephen Amell ve Neville'ın bu gece kazanacağını söylüyor. Jason Albert ise King Barrett ve Stardust'ın çok iddialı olduğunu ve galibiyet alabileceklerini söylüyor. Sonra üçlü Coachman'a dönüyor. Coachman umrumda değil diyor.

• Bray Wyatt&Luke Harper vs Dean Ambrose&Roman Reigns maçının promosunu izliyoruz.

• Renee, Dean ve Roman'ın arasındaki arkadaşlık bağının her şeyden güçlü olduğunu söylüyor ve maçı kazanacaklarını iddia ediyor. Jason, aynı şeyin tüm Shield için söylendiğini fakat Seth'in onları kolayca satabildiğini belirtiyor, Wyatt ve Harper ise kazanır diyor. Booker T, iki takım da birbirinden ilginç fakat Dean ve Roman'ın birlikte her şeyin üstesinden gelebileceğini söylüyor ve oyunu Dean&Roman takımından yana kullanıyor. Yeniden Coachman'a dönüyorlar. Coachman hala oralı değil.

• Panel ekibi diğer maçları da tahmin etmeye devam ediyor. Renee, Dolph Ziggler'in kazanacağını, Jason ve Booker ise Rusev'in kazanacağını söylüyor. Albert, Owens'ı NXT'den tanıdığını ve tam bir makine olduğunu söylüyor. Booker katılıyor ancak Owens daha dün zorlu bir maça çıkıp Finn Balor'a kaybetmiş ve Cesaro tam gücündeymiş. Renee ise iki isim arasında seçim yapamıyor. Laf şimdi de Tag Team maçından açılıyor. Albert, Lucha Dragons'un galibiyete uzanacağını söylüyor. Renee, PTP korur diyor. Booker T ise New Day ikinci kez- ikinci kez- ikinci kez- Tag Team Şampiyonları olur diyor. Tag Team maçı demişken, o maç şimdi.

• New Day wins the Fatal 4-Way Match for WWE Tag Team Championship | Ortalama geçen maçta Lucha Dragons, PTP ve Los Matadores'in üzerine Suicide Dive ile atlıyor. Ardından ringe girmek istiyorlar fakat Kofi, Sin Cara'ya Trouble in Paradise yapıyor ve Cara ringden düşüyor. Big E, ardından Kallisto'ya Big Ending yapıyor ve maçı takımına kazandırıyor.

• New Day başardı! Onlar artık 2 kez takım şampiyonları. Maç sonu bir mikrofon alıyorlar. Tam konuşacaklarken SAWFT IS A SIN! ENZO AMORE, COLIN CASSADY VE CARMELLA GİRİŞTE! Enzo, girişte catchphrase'lerini sıralıyor ve Big Cass mikrofonu alıyor. Yeni gün için oyun oynama zamanı bitmiş çünkü odadaki en gerçek adamlar artık buradaymış ve takım kemerlerini istiyorlarmış. Üçlü ringe giriyor ve New Day ile face-to-face yapıyor. Xavier saldırmayı deniyor fakat Carmella ona Low Blow Kick vuruyor! Ardından Xavier'i ringden atıyor. Şimdi de Enzo, Kofi'ye, Cass ise Big E'ye saldırıyor. Cass, Big E'ye Big Boot vurduktan sonra Trouble in Paradise için koşan Kofi'ye de havada Big Boot vuruyor. New Day ringden iniyor. Ardından Enzo, ''and you can't teach that'' diyor.

• Panele dönüyoruz ve tüm panel(eksi Coachman) şaşkın ve mutlu. Enzo'nun ekibinin bu debutu hak ettiğini söylüyor Albert. Bu sırada maç tahminlerine geri dönüyoruz. Üç isim Randy Orton'un kazanacağını söyledikten sonra Coachman çıldırıyor ve Sheamus'u ölümüne savunuyor. Diğer üç isim şaşkın. Triple Threat IC maçını Renee ve Booker, Ryback'in kazanacağını söylerken Albert ise oyunu Big Show'dan yana kullanıyor.

• Divas Revolution promosu izliyoruz.

• Renee, ekibe Divas Revolution hakkında neler düşündüğünü soruyor. Coachman yine umursamıyor. Albert, NXT Divalarının ortalığı kasıp kavurduğunu söylüyor. Booker T aynı fikirde. Renee de aynı fikirde ve maçı Team BCP'nin kazanacağını söylüyor. Albert, oyunu Sasha'nın başını çektiği Team B.A.D'a veriyor. Booker T ise Team Bella diyor. Coachman uyumaya devam.

• Arka alanda Rollins, bir kağıt başında bir şeyler çiziyor. Yanında bekleyen beyaz saçlı ve beyaz sakallı bir adam var. Çizimi bitince kağıda bakıyoruz. Rollins kendini çizmiş. Bir elinde WWEWHC kemeri, diğer elinde USC kemeri var. ''İşte, heykelimin aynen böyle gözükmesini istiyorum.'' diyor Rollins, kağıdı yanındaki heykeltraşa vererek. Heykeltraş kağıdı aldıktan sonra gidiyor. Hemen ardından da Cena vs Rollins, Winner Takes All promosu izliyoruz.

• Renee, Cena'nın da, Rollins'in de harika güreşçiler olduğunu söylüyor. Ama Cena, kırılan burnu nedeniyle daha hırslı olacakmış ve galibiyeti alacakmış. Albert ise Rollins'in bu şirketin geleceği olduğunu ve maçı kazanabileceğini iddia ediyor. Booker T de Cena'nın kazanacağını söylüyor. Coachman yine çıldırıp Cena'yı kötülüyor ve Rollins'in kazanacağını söylüyor. Ardından uyumaya devam ediyor.

• Taker vs Lesnar promosu izliyoruz.

• Paneldekiler yine maç tahmini yapacakken Paul Heyman paneli basıyor. Onun ve 21-1'deki birin, yorumculuktan başka bir şey yapmayan 4 isimden duyacakları övgülere ihtiyacı yokmuş. O yüzden, çenenizi kapatın ve şov başlasın da The Beast Brock Lesnar, Undertaker'ı yeniden fethetsin diyor Heyman.

• Bu sırada arka alandayız. Dean ve Roman'ın elinde bir kağıt var. Kameralarımızı yere çeviriyoruz ve heykeltraş yerde! Dean ve Roman, Seth'in resmini karalıyorlar. Roman ona tek kaş çizerken, Dean onun başına kurdele çiziyor ve sakalına da çiçek takıyor. Kick-off'un da sonuna geliyoruz bu görüntülerle.

Ana Şov

• Şov pyrolarla açılıyor ve girişte birini görüyoruz. BU DEMI LOVATO! Aman Tanrım! Harika bir Cool for the Summer canlı performansı gerçekleştiriyor Demi. Ardından seyircileri selamlarken FIGHT! KEVIN OWENS GELİYOR! Owens, sahnede yürüyor ve Lovato'nun yanına gidiyor. Demi'ye, tüm bu sahnenin, ringin, hatta tüm arenanın kendisinin olduğunu söylüyor Owens ve kendi mekanında ucuz popçuları görmek istemiyormuş Owens. Demi cevap veremeden Owens, Disney hayranlarının kaybedenler olduğunu söylüyor, onlara fareye tapan aptallar diyor Owens. Demi hala cevap veremiyor çünkü Owens, Disney'e ve Demi'ye laf atmaya devam ediyor. Sonunda Demi çıldırıyor ve çığlık atarcasına Owens'a bağırıyor. ''Konserimden git seni mağara adamı.'' diye çığırıyor Demi Lovato. Owens ise bir süre Demi'ye bakıyor. DEMI'NIN KARNINA TEKMEYİ BASIYOR OWENS! VE POWERBOMB! DEMI LOVATO'YA POWERBOMB! Owens kahkaha atmaya başlıyor ve oradan ayrılıyor.

• Sheamus def. Randy Orton | Maç şaşırtıcı derecede tempolu geçiyor. Maçın sonlarına doğru Orton RKO tauntu yaparken Jonathan Coachman ring kenarına kadar geliyor. Orton ona bakarken Sheamus koşuyor ve Brogue Kick! Tuşa gidip kazanıyor Sheamus.

• Maç sonu Jonathan Coachman ve Sheamus kutlama yapıyor.

• Cesaro arka alanda. Owens'ın yine en iyi yaptığı şeyi yaptığını söylüyor. Kendinden güçsüz insanlara şiddet uygulamak. Ama Cesaro, Owens'tan güçsüz değilmiş. Owens, onun da canını yakmaya çalışacakmış ama Swiss Superman her zaman daha sert oynamayı biliyormuş ve Owens'ı devirecekmiş.

• Sıradaki maçımız için Ryback ve Big Show sırasıyla ringe geliyorlar. ''Sette sessiz olun.'' uyarısı duyulmadan direk I Came To Play duyuluyor. Miz girişte ve saçlarını kısaltmış. 2011 zamanlarındaki haline benziyor Miz. Girişte eski tauntunu yaptıktan sonra ringe giriyor.

• The Miz def. Big Show, Ryback | WWE Intercontinental Championship | Miz maçta korkak bir tavır sergilemiyor beklenenin aksine. Maçın sonlarına doğru Show, Miz'e KO Punch vurmak istiyor fakat Miz eğiliyor ve yumruk Ryback'e geliyor. Ardından Miz, Show'a Skull Crushing Finale yapıyor ve Ryback üzerinden tuşa gidip maçı kazanıyor.

• Maç sonu Miz bir mikrofon alıyor. Filmler, galalar artık onun için bir şey ifade etmiyormuş. Zihnini yeniden açmış Miz ve eskisi gibi, hatta eskisinden daha iyi bir Miz olacakmış. Intercontinental Championship'i kazanmak onun için bir başlangıçmış. Zafere giden merdivene tırmanıp yeniden WWE şampiyonu olacakmış. ''Neden mi? Because I'm The Miz and I'M AWESOME!'' diyor Miz ve ringi terk ediyor.

• Team Bella arka alanda. Alicia Fox ve Brie Bella sıkıntılı gözüküyor. Nikki onları neşelendirmeye çalışıyor. Bu devrim dedikleri şeyin NXT çaylaklarının onların yerini almaya çalışmasından başka bir şey olmadığını söylüyor Nikki. Burası NXT değil, burada istedikleri her şeyi yapamazlar diyor Nikki. Alicia ve Brie'nin morali yerine geliyor. Hadi yapalım şu işi diyor Nikki.

• Birden arenada ışıklar gidiyor. Girişe iki spot ışığı yansıtılıyor ve iki taht var girişte. Birinde Stardust oturuyor, diğerinde King Barrett. İkili ardından tahtlarından kalkıp ringe yürüyorlar. Ardından Break Orbit duyuluyor ve Neville, Flash kostümü giymiş! Ringe hızlı koşarak giriyor ve köşeye çıkıp taunt yapıyor. Şimdi de Stephen Amell, Green Arrow olarak geliyor.

• ''Flash'' Neville&Green Arrow def. Cosmic Kings | Arrow'un pek de kötü güreşmediği maçta Neville, Stardust'a Red Arrow yapıyor. Ardından Neville, Arrow'a tag veriyor. Stardust kalktığı anda Arrow'dan Clothesline From Hell! Arrow tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.

• Maç sonu King Barrett mutlu değil gibi. Stardust kalkınca ona Bullhammer vuruyor. Barrett ardından tacını ve pelerininin üzerinde tepiniyor. Tacını ve pelerinini fırlatıyor sonra. Sinirli bir şekilde ringden ayrılıyor.

• Arka alanda Team B.A.D var. Sasha, biz patronlarız, ve diğerlerini ait oldukları yere göndermeliyiz, ayaklarımıza kapanmalı ve merhamet için bize yalvarmalılar diyor. Naomi, azmini beğendim, sonra onları evcil hayvanlarımız yapıp tasma takıp ringlerde dolaştırabiliriz diyor. Sasha, herkesin ya Team PCB hakkında ya da Team Bella hakkında konuştuğunu söylüyor ama asıl ilgiyi hak eden onlarmış. Bu gece bunu herkese kanıtlayacaklarmış. İkili köşede oturan Tamina'ya bakıyor. Tamina ayağa kalkıyor ve ''hadi kıç tekmeleyelim.'' diyor. Naomi, aynen diyor ve Tamina'nın sırtına vuruyor. Sasha, bizim vaktimiz geldi diyor ve kamera kapanıyor.

• Rusev def. Dolph Ziggler | Ortalama geçen maçın sonlarına doğru Ziggler köşede Fameasser için koşacakken Lana onun ayağını tutuyor. Ziggler şoktayken Rusev ona köşede Crossbody yapıyor. Ardından Accolade bağlayıp bayıltıyor Ziggler'i.

• Maç sonu Lana, ringe girip Rusev'i alkışlarken Summer Rae de ringe girip Lana'ya sen hayırdır çekiyor. Ama bu sefer Rusev, Summer'ı tutuyor ve Lana, Summer'a tokat atıyor ve ardından ona Accolade bağlıyor. Summer bayılıyor. Lana ve Rusev taunt yaparken arkadan Bulgaristan bayrağı iniyor. Lana alkışlıyor Rusev'i.

• Renee Young'ın yanında John Cena var. Renee, Cena'ya bu gece çok önemli bir maça çıkacağını söylüyor. 5 aydır şampiyon olan Seth Rollins'in elinden geleni ardına koymayacağını söylüyor Renee, aynı zamanda Cena'nın burnu problemliymiş, peki Cena ne hissediyormuş. Cena, burnunun acısını tamamen unuttuğunu söylüyor çünkü Seth Rollins'in kıçını tekmeleme isteğinin verdiği ateş, tüm acıları ona unutturmuş. Seth Rollins'in şampiyon olmasının tek sebebi aldığı yardımlarmış ve Rollins'e yardım edecek kimse olmayacakmış artık. Cena bu gece ringe çıkacakmış ve en iyi yaptığı şeyi yapacakmış. Son damlasına kadar dövüşmek. Seth'i gücü yetene kadar dövecekmiş, ardından AA yapacakmış, STF bağlayacakmış, yine AA yapacakmış, yine STF bağlayacakmış. Seth kaybedene kadar bunu yapacakmış. Çünkü Seth bunu hak etmiş, sırtını kardeşlerine döndüğünden beri herkes onun kellesini almak istiyormuş ve bu sonunda Cena'ya nasip olacakmış. Ardından, hem United States şampiyonu, hem de WWE World Heavyweight şampiyonu olacakmış. Cena oradan ayrılıyor.

• Kevin Owens arka alanda. Demi Lovato denilen popçu bozuntusuna yaptıklarından dolayı pişman değilmiş, imkanı olsa bir daha yaparmış. Cesaro'nun dediklerine bozulmuyormuş Owens, büyük ihtimalle Cesaro'nun kalbini kırmış Lovato'yu Powerbomb'layarak. Owens, ödül için dövüşürmüş ve bugünki ödülü Cesaro'nun kellesiymiş. Owens kamerayı yere atarak kırıyor.

• Cesaro ve Owens sırayla girişlerini gerçekleştiriyorlar. Cesaro deli gibi cheer alırken Owens aynı oranda boo alıyor. İkili kavgaya hazırken Triple H girişte gözüküyor. Hayranların bu maçı beklediğini söylüyor, ama Hunter şimdi beklentiyi yükseltecekmiş. Artık Cesaro vs Kevin Owens diye bir maç yokmuş. Seyirciler HHH'yi yuhalarken HHH ''çünkü bundan sonra Cesaro vs Kevin Owens No Holds Barred maçı var.'' diyor ve seyirciler coşuyor.

• Kevin Owens def. Cesaro | No Holds Barred | Çok amansız bir mücadele oluyor ve iki taraf da kazanmak için her şeyi yapıyor. İki isim de kan revan içinde kalıyor maçın boyu. Maçın sonlarına doğru Cesaro, Neutralizer vurmak istiyor fakat Owens kurtulup onu iplere atıyor ve Pop-up Powerbomb yapıyor. Tuşa gidiyor fakat Cesaro 2'de kalkıyor. Owens sinirlenip köşedeki sandalyeyi alıyor VE CESARO'YU SANDALYENİN ÜZERİNE PACKAGE PILEDRIVERLIYOR! Owens tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

• Maç sonu Owens zar zor kalkıyor ve kalktığı an ring dışına kan tükürüyor. Kameralar yerde yatan Cesaro'yu gösterdikten sonra ring dışına çıkan Owens'ı gösteriyor. Owens girişte tek kolunu havaya kaldırıyor ve arka alana dönüyor.

• Dean ve Roman arka alanda. Zamanı geldi adamım diyor Roman, Dean'e. Dean gülüyor ve aynen diyor. Wyatt, Harper onların garip boklarının biteceğini söylüyor Dean. Roman, üslup lütfen diyor Dean'e. Dean şaşkın bakarken. Roman ''şaka yapıyorum, tuş edemeyen biraları alır'' diyor ve gidiyor.

• Bray Wyatt&Luke Harper vs Dean Ambrose&Roman Reigns maçının promosunu izliyoruz.

• Dean ve Roman güzel bir giriş gerçekleştirdikten sonra Bray Wyatt'ı ve Luke Harper'ı görüyoruz titantronda. Bray, Dean ve Roman'ın kardeşliğinin ona aile olma duygusunu hatırlattığını söylüyor. Ama bu gerçekleşmemiş, ailesi olmasına rağmen duygusunu hissedemiyormuş. Harper'ı aydınlatmış ama bir şeyler eksikmiş. Aile olmayı bugün anlamayı planlıyormuş Bray. Erick Rowan gelmeyecekmiş. Ama kurtarıcıları, bugün onları görecekmiş. Kurtarıcıları yürüyormuş. Ama kurtarıcıları Sister Abigail değilmiş. Sister Abigail bu dünya için fazla narinmiş ve can çekişerek ölmüş. Onların gözlerini açan gerçek kurtarıcıları gölgelerin arasından kendisini gösterecekmiş. ''Onu görebiliyor musunuz? Onu duyabiliyor musunuz? O sizi görebiliyor, o sizi duyabiliyor. O SİZİ HİSSEDİYOR! Brooklyn, we're here!'' diyor Bray ve gaz lambasını üflüyor. Arena karanlık. Flaşlar aydınlatıyor arenayı. Bray koltuğuna oturmuyor. Harper da oturmuyor. Koltuk boş kalıyor ve ikili ringe giriyor, maç da başlıyor.

• Bray Wyatt&Luke Harper def. Dean Ambrose&Roman Reigns | Reigns, Bray'e Superman Punch yapacakken KARGA SESİ DUYULUYOR VE IŞIKLAR KAPANIYOR! IŞIKLAR GELDİĞİNDE BRAY WYATT'IN KOLTUĞUNDA STING OTURUYOR! Hakem yok. Roman ve Dean, Sting'e bakıyor. Sting ringe giriyor ve BEYZBOL SOPASINI ROMAN'A GEÇİRİYOR! Dean, Sting'e saldırmak istiyor ama bir beyzbol sopası darbesi de Dean'a geliyor. Ardından Sting, Roman'ı kaldırıyor ve Scorpion Death Drop! Bray'den de Sister Abigail! Bray tuşa gidiyor, bu sırada başka bir hakem geliyor ve tuşu sayıyor.

• Maç sonu Sting, Bray Wyatt ve Luke Harper poz veriyor. Sting sırıtıyor.

• Kameralarımızı Team PCB'nin soyunma odasına çeviriyoruz. Paige, Charlotte ve Becky metal müzik dinliyor. Paige, insanların onları boş yere favori göstermediğini söylüyor. Siz NXT'nin en yetenekli divalarından ikisisiniz diyor. Charlotte'da babasından ona geçen bir yetenek varmış ve Charlotte bu yeteneğini belli ediyormuş. Becky'de eşsiz bir tarz ve birbirinden güzel Submission hareketleri varmış. Paige ise NXT'nin ilk Women's şampiyonuymuş, NXT Women's şampiyonluğunu ve Divas kemerini aynı anda tutan ilk ve tek isimmiş, aynı zamanda da en genç Divas şampiyonuymuş. O açıklamaya bile ihtiyaç duymuyormuş. Oraya çıkıp şu işi yapalım diyor Paige. Charlotte ve Becky'de katılıyor. Üçlü odadan ayrılıyor sonra.

• Divas Revolution promosunu izliyoruz.

• Üç takım da ringde. Stephanie McMahon girişte gözüküyor. Stephanie, bu devrimin rastgele maçlardan daha fazlası olmasını istiyormuş. O yüzden bu maça bir kural getirmiş. Eğer Team Bella'nın elenmesi Nikki Bella elenerek yapılırsa, Nikki'yi tuş eden veya pes ettiren kişi yeni Divas şampiyonu olacakmış. Seyirciler bunu duyunca coşuyor, maç da başlıyor.

• Team PCB wins Three Team Elimination Tag Match | İlk elenen takım, Nikki'nin Tamina'ya yaptığı Rack Attack sonra bulduğu tuş ile Team B.A.D oluyor. Elenmeden sonra Sasha sinirli, ilk Naomi'ye saldırıp onu bariyerlere fırlatıyor, ardından Tamina'yı çelik merdivenlere fırlatıyor. Sasha bağırırken hakemler onu arka alana götürüyor. En son Paige, Charlotte ve Becky, üçü de Nikki'yi tuş etmeye çalışıyor ama Nikki bir türlü tuş olmuyor. Brie ve Alicia, Paige'yi pataklarken Charlotte ve Becky, Brie ve Alicia'yı etkisiz hale getiriyor. Ringe geri dönüyorlar. Nikki ikisini birden dövmeye çalışıyor fakat Charlotte ve Becky sayı üstünlüğünü kullanıyor ve Nikki'yi indiriyorlar. Charlotte, Figure Eight bağlıyor Nikki'ye. Nikki kıvranırken Becky ise Disarmer bağlıyor ve Nikki pes ediyor.

• Maç sonu kimin yeni Divas şampiyonu olacağı merak ediliyor. Charlotte benim diyor. Becky de benim diyor. İkili de kilit bağlamıştı Nikki pes etmeden önce. Stephanie McMahon yeniden girişte. Bu karışıklığı çözeceğini söylüyor. Normalde ikisini hemen şimdi kapıştırırmış ama yeni bir maçtan çıkmışlar ve Divas Division'un geleceklerini yormak istemiyormuş. O yüzden kararını yarın RAW şovunda açıklayacakmış. Stephanie giderken Charlotte ve Becky tartışmaya devam ediyor.

• Renee Young'un yanında bu sefer WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Seth Rollins var. Renee, Cena'nın bu maç için çok iddialı olduğunu söylüyor. Seth korkuyor muymuş. Seth ünlü kahkahasını atıyor. Cena'nın burnunu kırdığını, görünüşe göre bu gece de kalbini kıracağını söylüyor. Seth tarihin gördüğü en iyi şampiyonmuş. Adı tarihteki tüm efsanelerin başında yer almalıymış. Bu maçı kazandığı zaman, heykeli dikildiği zaman herkes gerçek efsanenin kim olduğunu görecekmiş. Rollins, Cena'dan nefret ediyormuş. Bu şirkete ilk geldiğinden beri Cena, onun önünü kapamaya çalışıyormuş ama kapayamamış. Bu, bugün de gerçekleşmeyecekmiş. Renee, şu an tarihte United States kemeri ve WWE World Heavyweight kemerini aynı anda tutacak isme bakıyorsun diyor Rollins ve gidiyor.

• Cena vs Rollins promosunu izliyoruz.

• Seth Rollins def. John Cena | Winner Takes All | Muazzam bir maç oluyor. Rollins maçta Super AA, STF gibi hareketlerden kurtulurken Cena, üst üste 2 Pedigree'den kurtuluyor. Maç sonu Cena, Rollins'i AA için kaldırıyor fakat Rollins iniyor ve Cena'ya enzugri vuruyor. Cena yerdeyken Rollins köşeye çıkıyor VE PHOENIX SPLASH! Rollins tuşa gitmeden önce köşeye geçiyor. Cena zor olsa da kalkıyor DERKEN CURB STOMP! ROLLINS'TEN CURB STOMP! Rollins tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

• Seth maç sonu çok şaşkın. Cena'yı temiz yendi Rollins! Rollins kemerini alıyor, diğer elinde de USC var. Rollins bir süre USC'ye bakıyor, ardından onu Cena'nın üzerine bırakıyor. Rollins mikrofon alıyor. ''Senin o küçük kemerine ihtiyacım yok Cena. Ben bir efsaneyim. Tarihin en iyi WWE World Heavyweight şampiyonuyum. O yüzden sana o kemerinle iyi şanslar. O kemer bana ait olmasına rağmen, al senin olsun. Eğer o kemeri de senden almış olsaydım büyük ihtimalle saygı saygı diye ağlamaya devam ederdin. Bunu hiç çekemem.'' diyor Rollins. Ringden giderken HELLFIRE! SHEAMUS YANINDA JONATHAN COACHMAN İLE KOŞUYOR VE ROLLINS'E BROGUE KICK! Ardından Rollins'i ringe sokuyor. Çantayı hakeme verecekken FLIGHT OF THE VALKYRIES! DANIEL BRYAN GERİ DÖNDÜ! Bryan ringe koşuyor ve kendisine Brogue Kick vurmak isteyen Sheamus'tan kurtuluyor ve HIGH KNEE! Sheamus kendini ring dışına atıyor. Sheamus, Coachman ile girişe kadar ilerlerken Bryan, onlara bakıyor. Ama Bryan bir anda bakışlarını Rollins'e çeviriyor. Rollins kalkınca ona da High Knee! Bryan, WWEWHC ile poz verip seyircilere YES! çektiriyor.

• Taker vs Lesnar maçının promosunu izliyoruz.

• Lesnar, yanında Paul Heyman ile birlikte güzel bir giriş gerçekleştiriyor. Taker gelmeden Heyman konuşmaya başlıyor. Eğer Undertaker, bu ringe çıkarsa geri dönüşü olmayacakmış. WrestleMania serisinin kırılmasından daha büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaşacakmış. Ruhunu şeytana satanlara ne olduğunu biliyor musunuz? diye soruyor Paul Heyman. Müvekkili Brock Lesnar onları ezermiş, yerden yere vururmuş, bir oyuncak gibi oynarmış ve onları fethedermiş. İnandıkları her şey, Brock Lesnar'ın ellerinde can verirmiş. Lesnar'ın yaşlı bir adama merhamet etmesi için geç değilmiş. Ama o yaşlı adam buraya çıkarsa, Lesnar onu- GONG! IŞIKLAR KESİLİYOR! UNDERTAKER RİNGE YÜRÜYOR! DRUIDLER RİNGİ ÇEVRELEMİŞ DURUMDA! Undertaker dumanlarına arasından çıkıp ringin etrafında dolaşıp her druide dokunuyor ve druidler dumanlaşıyor. Taker ardından ringe giriyor ve göz tauntunu yapıyor. Dev maç şimdi başlıyor!

• The Undertaker def. Brock Lesnar | Maç, güreşten çok kavga havasında geçiyor. Lesnar'ın domine etme çabaları olsa da yetersiz. Undertaker, Top Rope Tombstone yapıyor. Lesnar 2.99'da kalkıyor. Taker şaşkın. Taker şimdi Hell's Gate bağlıyor. Lesnar direniyor elini vurmamak için. Ama Taker hareketi 1 dakika kadar tutunca Lesnar son gücüyle elini yere vuruyor.

• Lesnar yerde baygın. Taker onun başında diz çöküyor ve dilini çıkarıyor. Arena mora bürünmüşken biz de Summerslam'in sonuna geliyoruz. (çok şükür)

Straight Edge Paige

✩✩✩✩
Konular
83
Seth Rollins
WWE-SummerSlam-Logo.png

SummerSlam 2015

blueline.gif

Arrow&Neville vs. King Barrett&Stardust
Maçta Arrow iyi güreşiyor. Ama maçın sonlarında King Barrett ve Stardust takım olarak güreşiyorlar. Stardust Arrow'u Cross Rhodes ile pinleyerek maçı takımına kazandırıyor.

King Barrett&Stardust

blueline.gif

Cesaro vs. Kevin Owens
Maç çok sert geçiyor. Cesaro Pop-Up Powerbomb'dan Owens'ta Neutralizer'dan kurtuluyor. İkilinin de her türlü hareketi kullandığı maçın sonunda ikili ring dışında. Hakem 7'ye kadar sayıyor. Cesaro rakibinin üstüne koşuyor ama bariyerlerin üzerine Pop-Up Powerbomb!!! Cesaro devre dışı kaldı. Owens ringe dönmeye çalışıyor. 8.......9........Owens ringe çok yaklaştı ama ringe giremeden hakem 10'u sayıyor ve maç bitiyor. Owens'ın çok sinirli olduğu gözüküyor. Hakem'e de Pop-Up Powerbomb yapıyor ve oradan ayrılıyor.

No Contest

blueline.gif

Stardust maçtan sonra galibiyet röportajı veriyor. Goldust geliyor oralara, tebrikler Cody diyor ama Stardust Cody öldü diyor ve oradan ayrılıyor.

blueline.gif

Prime Time Players(c) vs. Lucha Dragons vs. Los Matadores(w/El Torito) vs. New Day for WWE Tag Team Championships
Maçın sonlarında herkes ringe giriyor ve ringde kavga çıkıyor. Finisherlar havada uçuşuyor, en sonunda ayakta kalan Sin Cara ve Kalisto oluyor. İkili finisher'larını uygulayıp maçtan galip ayrılıyorlar.

Lucha Dragons

blueline.gif

Rusev(w/Summer Rae)vs. Dolph Ziggler(w/Lana)
Genel olarak fena olmayan bir maç izliyoruz. Maçın sonlarında Rusev Accolade'i bağlıyor ama Lana Summer Rae' saldırıyor ringin dışında. Bunun üzerine Rusev çok sinirleniyor ve ringin dışına çıkıp Lana'yı kovalamaya başlıyor. Lana ringe giriyor ve daha ayağa kalkamadan Rusev'de ringe giriyor ve Ziggler'dan Superkick geldi ve Rusev düşüyor ama Lana'nın üstüne düşüyor! Lana'nın durumu kötü gibi görünüyor, Hakem ve Ziggler, Lana ile ilgilenirken Summer Rae ringe giriyor ve Ziggler'a arkadan Low Blow yapıyor. Rusev'te ayağa kalkınca Accolade'i bağlıyor ve maçı kazanıyor.

Rusev

blueline.gif

Dean Ambrose&Roman Reigns vs. Bray Wyatt&Luke Harper in a NO DQ Tornado Tag Match
Maçın sonlarında üstünlük Reigns'in elinde. Harper'ı pataklıyor, Wyatt ve Ambrose'da ring dışında yatıyor. Reigns Superman Punch için hazırlanıyor ve Harper'a Superman Punch'ı vuruyor ama sırtını döndüğünde Erick Rowan'dan Big Boot yiyor. Ambrose'da ringe girdi ve Rowan'a yumruklar atıyor Rowan onu turnbuckle'a fırlatıyor. Wyatt'ta ringe girip Harper'ı ayağa kaldırıyor. Reigns ve Ambrose'da ayağa zorlukla da olsa kalkıyor ve face-to-face yapıyorlar. 2 vs. 3 oldu. Wyatt Family vs. Shield olması için tek bir eksik var. Taraftarlar Rollins tezahüratı atıyorlar. VE SETH ROLLİNS GELİYOR!!! TARAFTARLAR KAFAYI YEDİ!! Wyatt Family şaşırırken Ambrose'dan Wyatt ve Harper'a Double Dropkick ikisi de ringin dışına uçuyor! Reigns'den Rowan'a Superman Punch! Rollins ringe girecek ama Rollins vazgeçiyor. Neler oluyor Rollins ringin önüne kadar geldi ama vazgeçerek arka alana doğru gidiyor. Bu arada Reigns şimdi arkasını döndü ve Harper'dan Clothesline!!! Ambrose'a da Wyatt'tan Sister Abigail!!1......2......3!!!! Wyatt Family zorlansa da kazanıyor. Rollins yine Shield'ı kazıklamış oldu.

Wyatt Family

blueline.gif

Randy Orton vs. Sheamus
Sıkıcı geçen maçı Sheamus temiz kazanıyor.

Sheamus

blueline.gif

Ryback(c)vs. Big Show vs. The Miz
Maçın sonlarında Big Show ve Ryback çok bir kavgaya giriyorlar. Ryback bu kavgadan üstün çıkıyor ve Shell Shocked ile rakibinin işini bitiriyor. 1............2......ama Miz geldi Big Show'u kurtardı ve Ryback'i ringin dışına yolladı. 1.............2...........3!!!!! Miz yeni şampiyon oluyor. Pek temiz kazanmadı yine ama kemeri almayı başarıyor.

The Miz

blueline.gif

Team Bella vs. Team B.A.D vs. Team PCB in an Elimination Tag Team Match
Maçın başlarında Team B.A.D ve Team PCB ortak çalışıp Team Bella'yı eliyorlar. Sonlara doğru da Sasha Banks Charlotte'a Bank Statement'ı bağlıyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Team B.A.D

blueline.gif

Brock Lesnar(w/Paul Heyman)vs. Undertaker in a NO DQ Match
Maç bol finisher'lı geçiyor. Maçın sonlarında Lesnar 4. F5'ı çekiyor! Tekrar Taker'a karşı galibiyet'te gidiyor. 1......2.......ama Heyman hakemin ayaklarından çekiyor!!! Lesnar çok sinirlendi! Heyman Lesnar'a arkasını dönmemesini söylüyor! Ringin altından CM Punk geliyor! Lesnar Punk'ı görünce çok şaşırıyor! Punk Lesnar'ın üstüne koştu ve Lesnar F5'a kaldırdı Punk'ı ama Punk indi Lesnar'ın omzundan ve RoundHouse Kick!! Ardından da GTS!!!! Punk Lesnar'a ters ters bakıyor ve Heyman ile birlikte arka alana gidiyor. Taker zar zor elini Lesnar'ın üstüne koyuyor ve maçı kazanıyor.

Undertaker

blueline.gif

John Cena soyunma odasında maça hazırlanırken Ric Flair geliyor yanına ve git bunu başar şampiyon diyor. Cena'da ''Asla pes etmeyeceğim Ric, bunu başaracağım. Şampiyon burada!!''diyor.

blueline.gif

Seth Rollins(c)vs. John Cena(c) for WWE World Heavyweight Championship&United States Championship
Maçın daha hemen başlarında Rollins Cena'nın burnuna yumruklarla saldırıyor ve Cena'yı yere düşürüyor. Yerdeki Cena'nın maskesini çıkartıyor ve Cena'nın burnuna bir diz atıyor. Cena'nın burnu vefat. Cena'yı doktorlar alıp arka alana götürüyor ve iki isimde kemerlerini korumuş oluyor. Seth Rollins'te sonuçtan memnun.

Seth Rollins

blueline.gif

Şampiyonumuz maçtan sonra konuşmaya başlıyor.

Seth Rollins: Gördüğünüz gibi yine kimseye ihtiyacım olmadı, kendi kendime işimi hallettim. Ne J&J'den, ne Kane'den ne de Authority'den yardım aldım. Kendim Cena'yı yok ettim ve hala şampiyonunuz olarak buradayım. Benim kimseye ihtiyacım yok, bunu bir kez daha kanıtladım. The Champ Is Here!! (Thank You Rollins tezahüratları geliyor.)

Ama Triple H geliyor ve onu bölüyor.

Triple H: Madem yardıma ihtiyacın yok, madem en iyi sensin bunu adam gibi kanıtlayacaksın dostum. Hem de sakat bir adama karşı değil.

Seth Rollins: Hey hey hey, hey!!! Ben bugün maça çıktım Hunter. Bir maça daha çıkamam, yoruldum.

Triple H: Merak etme seninle güreşecek olan isimlerde bugün maça çıktı.

Ambrose'un müziği duyuluyor ve Ambrose ringe geliyor. Ardından Reigns'de ringe geliyor. Rollins bugün yaptıkların dolayı biraz pişman olmuş gibi duruyor. İkili Rollins'e saldırmak için hazırlanırken ringe Kevin Owens geliyor. Owens'ta kendisine bir köşe seçiyor ve oraya yerleşiyor. En son olarakta Cesaro ringe geliyor. Rollins ringin ortasında kalıyor. Triple H'te 5 kişilik elemeli maçı açıklıyor ve maç başlıyor!

blueline.gif

Seth Rollins(c)vs. Cesaro vs. Dean Ambrose vs. Kevin Owens vs. Roman Reigns in a 5-Man Elimination Match for WWE World Heavyweight Championship
Maçta Ambrose ve Reigns ortak olarak çalışıyor. Cesaro ve Owens ring dışında yerde. Ambrose Rollins'in kollarını arkadan tutuyor. Reigns Superman Punch'ı vurdu ama Rollins eğildi ve Ambrose'a vurmuş oldu Reigns!! Rollins Reigns'i ringin dışına attı! Ayağa zar zor kalkan Ambrose'a Pedigree!!! 1.....2.....3!!!!

Eleyen: Seth Rollins --- Elenen: Dean Ambrose

Reigns ringe girdi ve Rollins'e Spear!!! Reigns kükremeye başladı ama AMBROSE ONU ARKADAN ÇEKTİ VE DİRTY DEEDS!!!! Rollins korkak bir şekilde Ambrose'a bakıyor ve saydırıyor! 1.........2.......3!!!! Reigns'de elendi, Ambrose ve Reigns adeta birbirlerini kazıkladı. Ambrose sinirli bir şekilde arka alana gidiyor.

Eleyen: Seth Rollins --- Elenen: Roman Reigns

Ringde Rollins zar zor duruyor. Baya dayak yedi bu maç ve Owens ringe girdi Pop-Up Powerbomb!! 1......2...... ama Cesaro ringe girdi ve pini bozdu. Cesaro rakibini iplere koydu ve European Uppercut! Cesaro'da iplere çıktı ve iplerden Neutralizer!! 1......2......3!!! Owens'ta elendi!

Eleyen: Cesaro --- Elenen: Kevin Owens

Cesaro ringde kaldı. Cesaro WWE Şampiyonluğu'na gidiyor! Cesaro Neutralizer için rakibini kaldıracak ama Owens ringin dışında eline mikrofon aldı ve saçmalamaya başlıyor. Cesaro ona çenesini kapamasını söylerken roll-up! 1.....2....3!!! Cesaro çok sinirlendi Owens'ı yakalamak için arka alana doğru koşuyor ve ikili de arka alana gidiyor.

Eleyen: Seth Rollins --- Elenen: Cesaro

blueline.gif

Seth Rollins maçı kazanıyor. Hem de temiz bir şekilde, kutlamalara başlarken Triple H bir kez daha geliyor.

Triple H: Özür dilerim dilim sürtmüş bu maç 5 kişilik değildi.

Seth Rollins neler olduğunu anlamaya çalışırken ringin kenarında pyro'lar patlıyor ve Kane!!!! Big Red Machine!!!! 98' versiyonu ile ringe geliyor!!! Efsanevi maskesiyle ringe geliyor!!! Kane ringe kadar geldi! Rollins korkudan kaçıcak yer arıyor!! Rollins iplerden koştu ama Kane'den Chokeslam!!! Hakem maçı başlattı!!

blueline.gif

Seth Rollins(c)vs. Kane for WWE World Heavyweight Championship
Kane Tombstone çekiyor ve 1.........2...........3!!!!!!!!! Kane 17 yıllık WWE Kemeri hasretine son veriyor. Şov Kane'in kemeri kaldırması ve kırmızı ışıklarla sona eriyor.

Kane

Konular
374
-
-
WWE | Summerslam 2015

b2G41m.png

Tarih : 23 Ağustos 2015
Şovun Yapılacağı Yer&Arena : Brooklyn, New York - Barclays Center
Şovun Müziği : Cool for the Summer
[YOUTUBE]il9nqWw9W3Y[/YOUTUBE]

WWE Summerslam 2015 - -Kick Off
Kick Off Panelinde Renee Young, Corey Graves, Brooker T ve sürpriz konuk olan Mick Foley var. Güzel bir sohbet var. WWE Network'un 9.99 olduğu ve Summerslam maç kardı hakkında konuşuyorlar.

cizgi.png

Lucha Dragons defeated. Prime Time Players (c) , The New Day and Los Matadores - Fatal Four Way WWE Tag Team Championship Match
Lucha Dragons maçı kazanıyor ve yeni TTC Şampiyonu oluyorlar. Maçın ardından '' Lucha, Lucha '' seslerini duyuyoruz arenada.

cizgi.png

Panelde sohbet devam ediyor. Renee Young sürpriz bir maç olduğunu söylüyor. Finn Balor kemerini Tyler Breeze'a karşı savunacakmış!

cizgi.png

Finn Balor(c) defeated. Tyler Breeze - NXT Championship Match
Finn maçı rahat kazanarak kemerini koruyor. Maçın ardından Samoa Joe'nun müziği duyuluyor! Samoa Joe ringe dalarak Finn'e saldırıyor.

Kick Off bu güzel maçla son buluyor.

WWE Summerslam 2015 - Main Show

Demi Lovato'nun ' Cool the for Summer ' şarkısı çalıyor ve pyrolar patlıyor. WWE'nin en büyük şovlarından olan Summerslam büyük bir heyecanla ve coşkuyla başlıyor. Spiker koltuğunda Michael Cole, Jerry Lawler ve efsane Jim Ross var.

cizgi.png

Randy Orton defeated Sheamus - Singles Match
Randy Orton ve Sheamus güzel bir performans sergilemiyor. Ama Randy Orton bulduğu RKO ile maçı kazanıyor. Maçın ardından Christian'ın müziği duyuluyor. Christian ve Randy Orton bakışıyorlar. Christian, Orton'ın elini kaldırıyor ama birden ona Killswitch yapıyor! Bir kesim onu yuhalarken yerde duran Orton'a bakıyor.

cizgi.png

Arka alanda John Cena'yı görüyoruz. John Cena çok sıkı bir şekilde şınav, mekik, barfiks çekiyor ve ağırlık kaldırıyor. Seth Rollins bir anda onun yanına gelip onu izlemeye başlıyor. Cena çalışmayı bırakıyor ve ikili kısa bir süre bakışıyor. Ardından Rollins oradan ayrılıyor.

cizgi.png

Ryback(c) defeated The Miz and Big Show - Intercontinental Championship Match
Maçı Ryback kazanarak kemerini koruyor. Daha sonra Big Show ringde tek kalıyor ve bir mikrofon istiyor.

Big Show : Bunca süre zarfında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Şirket adına katkılı ve güçlü bir güreşçi oldum. Ama benden bu kadar artık. Her şey bitti. Tüm WWE Evrenine teşekkür ediyorum.
Show göz yaşlarına hakim olamıyor ve seyircilerin ona sevgisi eşliğinde ringi terk ediyor.

cizgi.png

Bray Wyatt&Luke Harper defeated Dean Ambrose&Roman Reigns - Tag Team Match
Maçı Dean Ambrose ve Roman Reigns'ın yaptığı Tag hatası yüzünden Wyatt ve Harper kazanıyor. Maçın ardından ikili tartışıyorlar ve '' Senin yüzünden kaybettik. '' kavgasına giriyorlar.

Dean Ambrose ona gülüyor ve seni takmıyorum der gibi ayrılıyor oradan. Ama bir anda Roman Reigns onu çeviriyor ve Superman Punch vuruyor ardından Spear yapıyor. Reigns'ı yuhalayan kesim dışında herkes yuhalama başlıyor.

Roman Reigns : Sen benim kardeşim değilsin!

Reigns bunun ardından ringi terk ediyor. Ambrose'da yerde kıvranarak ona bakıyor.

cizgi.png

Arka alanda Triple H ve Stephanie McMahon konuşurken yanlarına Seth Rollins geliyor.

Seth Rollins : Ciddi misiniz? John Cena arka alanda sırf bu maç için hazırlanıyor. Kim bilir kaç saatini harcadı. Beni lime lime edecek ringde ve kemerimi kaybedeceğim. Arkamda Authority desteği istiyorum.

Triple H : Seth kendine güvenmelisin. Sen benim veliahtım olacaksın.

Seth Rollins : Veliahtın olmayı tek maçla göstermiyorum. Sadece bu maçlık bir yardım.

Triple H : Tamam maçın türünü NO DQ maç olarak ayarlayacağım. Bir şeyler bakacağız.

Seth gülüyor ve oradan ayrılıyor.

cizgi.png

Renee Young'ın yanına Lana ve Dolph Ziggler var.

Renee Young : Ziggler bu gece aylardır uğraştığın Rusev ile maça çıkacaksın. Onun Lana'ya hala aşık olduğunu anlayabiliyoruz. Sence bu akşam kim kazanaca?

Dolph Ziggler : Kafasının içinde beyin olmayan bir adamı çok kolay yeneceğim.

Ziggler ve Lana öpüşerek ayrılıyor oradan.

cizgi.png

PCB defeated Team Bella and Team B.A.D - Divas Triple Team Elimination Match
Çok güzel bir maç izliyoruz. Maçı ise PCB ekibi beklenildiği üzere kazanıyor. Ardından üç diva taunt yapıyor.

cizgi.png

Bu sefer Renee Young'ın yanında John Cena var.

Renee Young : John Cena çok sıkı bir şekilde bu maça hazırlandın. Kemeri kazanıp 16 kere ana kemer almayı hedeflediğini biliyoruz. Bunu yapmak içinde Rollins'ı geçmen lazım, ne düşünüyorsun?

John Cena : Tek bir şey söyleyebilirim Rollins'ın kıçını fena tekmeleyeceğim. Artık 16. kemerim hayırlı olsun.

Cena bu açıklamalarının ardından ayrılıyor oradan.

cizgi.png

Stephen Amell&Neville defeated Wade Barrett&Stardust - Tag Team Match
Stephen Amell beklenildiği üzere Arrow kıyafetleriyle ringe çıkıyor ve beklenilmediği üzere güzel bir performans sergiliyor. Maçı face ekip kazanıyor. Ardından Stephen Amell, Stardust'ı arka alana götürüyor duran ambulansın içine sokuyor.

Stephen Amell : Bu adam bir akıl hastası. Ek yakın hastaneye götürün.

Stardust'ı götürürlerken Amell ringe dönüp Neville ile seviniyor.

cizgi.png

Dolph Ziggler/wLana defeated Rusev/wSummer Rae
Ekşınlı bir maç izliyoruz. Rae ve Lana sürekli müdahele ediyor. Maçta Rusev, Ziggler'a kick vuracakken Ziggler eğiliyor ve Rae'ya geliyor. Rusev ona bakarken Ziggler arkasından ZigZag vuruyor ve pin ediyor. Maçın ardından Ziggy ve Lana öpüşüyorlar.

cizgi.png

Cesaro defeated Kevin Owens - by DQ
Kevin Owens maçı kaybedecekken low blow vuruyor ve DQ oluyor. Maçın ardından Cesaro'ya işkence etmeye devam ediyor. Bayağı bir saldırıyor ona. En sonunda Sami Zayn'ın müziğini duyuyoruz! Sami Zayn burada, geri döndü! Zayn koşarak Owens'ı indiriyor ve yumrukluyor. Ardından onu pataklayarak ringin dışına atıyor. Ringe dönüp Cesaro'yu kaldırıyor.

cizgi.png

Seth Rollins(c) vs John Cena - WWE World Heavyweight Championship No DQ Match
Maçın sonlarına doğru Triple H elinde balyoz ile ringe geliyor. Yerde yatan Rollins seviniyor ve HHH balyozu Cena'nın kafasına geçiriyor. Onu inaktif edip ringin dışına yolluyor. Daha sonra Sheamus'ın müziği duyuluyor! Sheamus ve Triple H ringde Seth Rollins'e bakıyorlar. Seth Rollins '' Ne oluyor lan? '' gibi bakıyor. Triple H balyozu bir anda Seth Rollins'e geçiriyor ve Pedigre vuruyor! Sheamus çantayı hemen hakeme veriyor.

Sheamus defeated. Seth Rollins(c) and John Cena - WWE World Heavyweight Championship Match
Sheamus hemen pine gidiyor Cena kalkıp ringe girmeye çalışıyor ama artık çok geç Sheamus yine şampiyon. Cena hemen kendini yere bırakıyor yorgunluktan. Triple H, Sheamus'ın elini kaldırırken inanılmaz bir şaşkınlık var arenada.

cizgi.png

Brock Lesnar vs Undertaker - No Contest
Undertaker yaşına göre güzel bir performans sergiliyor. Tam Tombstone için hazırlanırken arena siyah beyaza bürünüyor ve martı sesleri duyuyoruz! Bu Sting! Uzun süredir beklenilen feudun temelleri atılıyor gibi. Undertaker, Brock Lesnar'ı bırakıp ona hazırlanıyor ama Brock Lesnar ona F5 yapıyor ve tam pin edecekken arenada bir alev patlaması oluyor! Işıklar açıldığında ringde Kane ve Undertaker, Sting'e dik dik bakıyorlar. Kane'ı maskeli yerine 2010'da ki haliyle görüyoruz. Brock Lesnar ise dışarıda yerde yatıyor. Sting beyzbol sopası ile ikisini de saldırıyor. Ama Kane önce Chokeslam yapıyor. Ardından Undertaker Tombstone için hazırlanıyor ve Tombstone yapıyor. Kane ve Undertaker yani Brothers Of Destruction, Sting'ın başında taunt yaparken şov sona eriyor.​

The Moneymaker

Kayıtsız Üye
Konular
717
Benimki biraz uzun oldu da, Be a Booker kısmına ayrı konu açıp buraya linkini atsam olur mu?

Bir de birisi renkli çizgilerin nasıl atıldığını söyleyebilir mi? Biraz cahilim bu konularda.

The Sinister Scotsman

Invisible Hand
Konular
4,097
"The Franchise" Shane Douglas
-
Benimki biraz uzun oldu da, Be a Booker kısmına ayrı konu açıp buraya linkini atsam olur mu?

Bir de birisi renkli çizgilerin nasıl atıldığını söyleyebilir mi? Biraz cahilim bu konularda.

Katılan her arkadaş gibi şovu buraya atman gerekiyor. O çizgileri normal foruma resim ekler gibi koyuyorsun
insertimage.gif
butonu sayesinde. Tabi arkadaşların bunları nereden bulduğuna dair fikrim yok.

collarbone

gu-lock
Konular
757
20150719_438x246_SumSLam.png

WWE: SummerSlam 2015
Brooklyn, NYC, NY - Barclays Center

Pre Show:
  • Renee Young'la beraber Stone Cold Steve Austin, Ric Flair ve Paul Heyman var panelde. Stone Cold Steve Austin'in açılışta WWE 2K16 tanıtımını yapacağını öğreniyoruz. Ardından WWE 2K16 promolarını izliyoruz. Dönüşte Ric Flair, rekorunun John Cena tarafından egale edilmesi ihtimali ve kızı Charlotte hakkında konuşuyor.

• The Miz'i görüyoruz arka alanda. Yanında Maryse var. Bu gece için ona inandığını söylüyor eşine. Ve bir şans öpücüğü veriyor.

• The Prime Time Players vs. Los Matadores vs. The Lucha Dragons vs. The New Day: Fatal 4-Way Match for Tag Team Championship maçını izliyoruz. Eğlenceli geçen maçta The Prime Time Players, The Lucha Dragons'ı tuş ederek kemerlerini korumayı başarıyor. Maçtan sonra The New Day, The Prime Time Players'a saldırıyor.

• Bu gece gerçekleşecek maçların promolarını izliyoruz.

• Tekrar paneldeyiz. Bu gece gerçekleşecek maçlar hakkında konuşuluyor, tahminler yapılıyor.

• Dolph Ziggler, Cesaro, Brie Bella ve Seth Rollins'in röportajlarını izliyoruz.

• Panele dönüyoruz. Paul Heyman, Brock Lesnar vs. The Undertaker maçı hakkında konuşuyor. Serinin kırılmasını bir kez daha hatırlatarak Undertaker'a göz dağı veriyor. Biz de tekrar WWE 2K16 promolarını izliyoruz.

Main Show:

• Açılışta Stone Cold Steve Austin var. WWE 2K16 tanıtımını yapıyor, ardından bu gece için oldukça heyecanlı olduğunu ekliyor ve ringden ayrılıyor.

• Dolph Ziggler vs. Rusev: Maçın genelinde üstünlük Ziggler'da. Son anlarda Rusev üstünlüğü ele alıyor. Ziggler'a Superkick vuruyor, ardından The Accolade bağlayacakken Lana aprona çıkıp Rusev'e bağırmaya başlıyor. Rusev, Ziggler'ı bırakıp Lana'ya doğru yürüyor. Bu sırada Summer Rae, Lana'yı bacağından tutup yere düşürüyor. Ringin yanında ki merdivene itekliyor ve kafasını merdivene art arda merdivene vuruyor. Lana'nın anlı kanıyor. Rusev, Summer'a bağırınca Summer Lana'yı bırakıyor. Rusev arkasını döndüğünde Ziggler'dan Zig Zag geliyor. Hakem sayıyor ve.. kazanan Dolph Ziggler oluyor. Ziggler, hemen ringden inip Lana'yla ilgileniyor ve ikili arka alana gidiyor. Summer da ringe girip Rusev'e bakıyor. Rusev kendine geldikten sonra Summer'a bağırıyor ve ringi terk ediyor.

• Bray Wyatt ve Luke Harper promo kesiyorlar. Roman ve Dean'in yeni bir mağlubiyete hazırlanmasını ve bu duruma alışmaları gerektiğini söylüyorlar.

• Randy Orton vs. Sheamus: Rand Orton ringde. Şimdi Sheamus geliyor. MITB çantasıyla taunt atarken, Orton saldırıyor. Hakem onları ayırırken, Sheamus ringden inip mikrofon alıyor. Hakem Orton'u sakinleştirmeye çalışırken, Sheamus'ı da ringe çağırıyor ama Sheamus dinlemiyor. "Sen benim için küçük bir balıksın Randy. Ben MITB'ım. Büyük balıkları avlamalıyım." diyor. Sheamus çantasını alıp giderken, Randy onu yakalıyor ve ikili yumruklaşmaya başlıyor. Randy, Sheamus'ı ringe sokuyor ama hakem maçı başlatınca Sheamus tekrar ringden kaçıyor. Hakem tekrar Sheamus'ı çağırıyor fakat Sheamus oralı olmayınca hakem saymaya başlıyor. 1..2.. Sheamus çantasını alıp girişe doğru gidiyor. 6..7.. Sheamus MITB çantasını havaya kaldırıyor. Orton'la uzaktan face to face yapıyorlar. 9..10! Maçı Orton alıyor ama çok sinirli. Sheamus MITB çantasıyla arka alanın yolunu tutuyor.

• Roman Reigns ve Dean Ambrose promo kesiyor bu sefer. Roman, "Ringi darmadağın etmeye ve size aile kavramını öğretmeye hazırız." diyor. Dean da, ailede 2 kişi kaldığını belirterek Rowan'ın yokluğuna taş atıyor.

• Tekrar arka alandayız. Summer Rae, Rusev'den özür diliyor ama Rusev dinlemiyor bile. Sonunda Summer'a "Bu iş bitti." diyor ve arkasını dönüp gidiyor. Summer ağlamaklı.

• Ryback vs. Big Show vs. The Miz: Intercontinental Şampiyonluğu maçındayız. Miz, maçta varlığını pek hissettiremiyor. Ryback, Big Show karşılaşmasında ise genellikle dominant taraf Ryback oluyor. Show iplere yaslandığı anda, Ryback Clothesline yaparak onu ringden atıyor. Feed Me More diye bağırırken, Miz bir anda ringe giriyor ve Ryback'e Skull-Crushing Finale yapıyor. Miz tuşa giderken, Show ringe girmeye çalışıyor ama yetişemiyor. Hakem sayıyor ve.. yeni Intercontinental Şampiyonu Miz oluyor. Miz kemerine sarılırken, Show'dan KO Punch geliyor. Miz yerde. Show, köşede kendine gelmeye çalışan Ryback'in yanına gidiyor ve ona da Chokeslam yapıyor. Rakiplerine baktıktan sonra, boolar eşliğinde ringi terk ediyor.

• Kevin Owens vs. Cesaro: Maç mükemmel geçiyor ve iki tarafta zaman zaman dominant taraf oluyor. Hatta bir ara seyircilerin arasına kadar taşıyor kavga. Cesaro Swing denemesi geliyor fakat başarılı olamıyor. Cesaro köşeye çıktığında Owens kendine geliyor ve o da köşeye çıkıyor. İkili bir süre yumruklaşıyor, ardından Owens Super Fisherman Buster yapıyor. Owens kendine geldikten sonra, Pumphandle Neckbreaker yapıyor ve tuşa gidiyor. Hakem üçü saydıktan sonra Owens'ın elini kaldırıyor. Ama Owens hakemi itekleyip bir de Pop-up Powerbomb armağan ediyor rakibine. Owens ringden ayrıldıktan sonra hakem de Cesaro ile ilgileniyor.

• Arka alanda Stephen Amell ve Neville'i izliyoruz. Neville, Stephen'a maçın yaklaştığını hatırlatarak heyecanlı olup olmadığını soruyor. Stephan heyecanlı olduğunu belirtiyor, "Ama, Stardust'ı gökyüzüne geri göndereceğim" diyor. İkili gülüşüyor.

• Bray Wyatt & Luke Harper vs. Roman Reigns & Dean Ambrose: Maç oldukça sert geçiyor. Wyatt ve Reigns dışarıda yumruklaşırken, Ambrose Harper'a Dirty Deeds yapıyor ama hemen ardından ışıklar kesiliyor arenada. Titantronda Erick Rowan'ın kuzu maskesi beliriyor. Bir süre sonra ışıklar açılıyor. Harper yerde yatıyor, yüzünde Erick Rowan'ın kuzu maskesi var! Ambrose korkuyor. Hakem de yok ringde. Arkasını döndüğünde Erick Rowan beliriyor. Bir Superkick geliyor. Ardından Fallaway Slam. Harper'ı Ambrose'un üstüne sürüklüyor ve ringden inip hakemi ringe sokuyor. Hakem sayıyor. 1.. 2.. 3.. ve Bray Wyatt & Luke Harper ikilisi maçı alıyor. Reigns, ringe geçip Dean ile ilgilenirken, Wyatt Family girişe kaçıyor. Wyatt diz üstünde, kollarını iki yana açıyor. Rowan ve Harper arkasında. Wyatt gülerken Reigns de Wyatt Family'e bağırmaya başlıyor ringden.

• PCB'yi görüyoruz, arka alanda. Konuşuyorlar. Charlotte "Eğer bu geceden zaferle ayrılırsak, Divas Revolution'ı herkese kanıtlayacağız." derken, Team Bella yanlarına geliyor. Nikki omzundaki kemere dikkat çekerek konuşuyor. "Kimle karşılaşacağınızı hatırlayın. Korkusuz Divalar Şampiyonu ile. Evet, bu Divas Revolution saçmalığı biraz uzamış olabilir ama bu gece son bulacak" diyor Nikki. İki takım face to face yaptıktan sonra, Team Bella oradan ayrılıyor. Paige, Nikki'nin arkasından kafa sallıyor.

• Stephen Amell & Neville vs. Stardust & King Barrett: Maç başlamadan önce iki takım geriliyor ama hakemin araya girmesiyle kavga çıkmıyor. Neville ve Stardust başlıyor maça. Stardust üstünlüğü ele alınca, Neville'in kolunu Amell'e uzatıyor ve tag almasını istiyor ama Amell umursamıyor onu. Ardından Neville üstünlüğü ele alınca, Amell tag istiyor. Neville tag veriyor ve Amell maça giriyor. Amell art arda yumruk darbeleri geçirince, Barrett dikkatini dağıtıyor. Bu sırada Stardust ringden iniyor. Amell ona bakıyor ve iplerden sekerek Stardust'ın üstüne atlıyor. Seyirci coşuyor. Barrett ve Neville kenarda yumruklaşmaya başlıyor. Hakem saymaya başlayınca Amell ringe giriyor. Stardust da kendine gelince ringe giriyor ama.. Amell'den Spear geliyor. Amell tuşa gidiyor. Ve kazanan Stephen Amell & Neville ikilisi oluyor. Neville hemen ringe giriyor ve Amell ile zaferlerini kutluyor. Stardust ve Barrett da yenilginin üzüntüsüyle arka alana gidiyorlar.

• Arka alanda Seth Rollins, Triple H ve Stephanie McMahon'ı görüyoruz. Seth, heykel sözünü hatırlatıyor ikiliye. Stephanie McMahon de "Sen sadece maça odaklan." diyor. Seth'in keyfi biraz kaçıyor gibi.

• Team B.A.D. ringe çıkmak için hazırlanırken, Team Bella bölüyor onları. Nikki "Kızlar siz ve biz.. bu gecenin yıldızı olmalıyız. Bu işi beraber halletmeliyiz." diyor. Sasha "Neden?" diyor. Nikki "Çünkü siz ve biz gerçek divalarız. Burada olmayı bu iki takım hak ediyor, o ezikler değil." diyor. Team B.A.D.'in kafası karışıyor, Team Bella gülümseyerek oradan ayrılıyor. Arena da Team B.A.D.'in müziği yankılanıyor ve Team B.A.D. de oradan ayrılıyor.

• Team Bella vs. Team B.A.D. vs. PCB: Nikki, Sasha ve Becky ringde. Nikki ve Sasha birbirlerine bakıyorlar. Ardından Becky'ye Double Clothesline yapıyorlar. Sasha, Nikki'ye elini uzatıyor. Nikki de gülümsüyor ve Sasha'nın elini sıkıyor. Charlotte ve Paige ringe girmeye çalışıyor ama Team Bella ve Team B.A.D. onları indiriyor. Nikki, Rack Attack için Becky'yi omzuna alıyor ama Sasha ona Dropkick vuruyor. Becky'ye de Roundhouse Kick. Nikki'yi köşeye çekiyor ve.. Diving Double Knee Drop! Nikki köşede kıvranırken, Sasha yerde yatan Becky'ye Bank Statement bağlıyor.. Becky dayanmaya çalışsa da olmuyor ve pes ediyor. İlk elenen takım PCB oluyor. Sasha, Nikki'ye Running High Knee yapıyor. Ardından Bulldog yapacakken, Naomi sırtına vurarak tag alıyor. Sasha biraz sinirleniyor. Naomi, Nikki'yi iplere Rear View için.. ama Nikki iplerden tutunuyor. Nikki, Wheel Dropkick vuruyor Naomi'ye. Ve omzuna alıyor. Rack Attack. Tuşa gidiyor Nikki ve.. Team Bella kazanıyor. Team B.A.D.'de ikinci elenen takım oluyor. Brie ve Alicia, Nikki'ye sarılıyor ama.. Tamina Alicia'yı, Sasha da Brie'yi ringden püskürtüyor. Tek başına kalan Nikki, Tamina'dan Superkick yiyor. Sasha tekrar Nikki'yi köşeye çekiyor ve yine Diving Double Knee Drop geliyor. Sasha Nikki'nin kemerini alıp havaya kaldırıyor. Bu sırada, Naomi de kendine geliyor. Sasha'ya sarılıyor ama Sasha kendini geri çekiyor ve kafasını sallıyor. Naomi, ne oluyor derken.. Tamina'dan bir Superkick daha. İkili Naomi'ye bakıyor. Ardından Sasha kemeri Nikki'nin yanına bırakıyor ve ikili ringden ayrılıyor. Brie ve Alicia da, Nikki'ye bakıyorlar.

• Arka alanda Eden, Neville ve Amell'in yanına gidiyor. Eden, ikili tebrik ediyor ve Amell'e geceyle ilgili yorumlarının neler olduğunu soruyor. Amell, "Hayatımın en özel gecelerinden biriydi, harikaydı! Stardust kaybolmuş bir yıldızdı ve ben onu gökyüzüne geri gönderdim. Bu hatayı tekrarlama adamım." diyor ve gülüyor. İkili galibiyetlerini kutlamaya devam ediyor.

• John Cena vs. Seth Rollins: U.S. Champion John Cena ve WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins karşılaşması olan Winner Takes All maçında sıra. Seyirciler coşkulu. Seth Rollins, Triple H ve Stephanie McMahon ile birlikte geliyor ringe. İkili maçı ring kenarında izleyecek. Ve John Cena. İki tarafta, face to face yaparak kemerlerini kaldırıyor. Zilin çalmasıyla maç başlıyor. İlk dakikalarda Rollins Cena'nın burnuna oynamaya çalışıyor fakat Cena izin vermiyor. Maç boyunca dominant taraf Cena oluyor. Hatta Triple H bir ara maça karışmak istiyor ama Stephanie müsaade etmiyor. Maç oldukça uzun ve tempolu sürüyor. Cena Seth'i omzuna aldığı sırada Hellfire çalıyor. Cena AA yapamadan Rollins'i bırakıyor ve titantrona yöneliyor. Kimse gelmiyor. Cena tekrar rakibine dönüyor ama.. Pedigree! Rollins tuşa gidiyor. Arena yıkılıyor. Triple H ve Stephanie çok heyecanlı. Hakem sayıyor. 1..2..3.. Rollins maçı kazanıyor ve yeni U.S. and WWE World Heavyweight Şampiyonu oluyor. Rollins inanamıyor. Triple H ve Stephanie ringe geçerek Rollins'in zaferini kutluyorlar. Tekrar Hellfire çalıyor ve bu sefer Sheamus, MITB çantasıyla koşarak ringe geliyor. MITB çantasıyla Rollins'in kafasına vuruyor. Yumruklamaya başlıyor. Triple H, onu zapt etmeye çalışırken Stephanie ve hakem ringden kaçıyorlar. Sheamus, Triple H'i itekliyor ve Brogue Kick vuruyor. Hakemi ringe çağırıyor ve köşedeki çantasına yöneliyor. Cena birden ayaklanıyor ve Sheamus'a iplerde AA yaparak ringin dışına yolluyor. Cena, ona bağırırken Triple H Rollins'i ringden indirmeye çalışıyor. Stephanie de kemerleri alıp onlara katılıyor. Cena ile üçlü bakışıyor sert bir şekilde.

• Brock Lesnar vs. The Undertaker: Ve Main Event. Undertaker, klasik müritler, ateşler ve mezarlıktan oluşan bir görsel şölenle ringe geliyor. Hemen arkasından da Lesnar, Paul Heyman ile ringe geliyor. Undertaker, Heyman'ı izliyor. Heyman korkuyor ve ringe dahi çıkamıyor. Kenardan destek veriyor müşterisine. Hakem maçı başlattıktan sonra ikili birbirine yaklaşıyor ve face to face yapıyor. Ve Undertaker'dan yine bir Low Blow geliyor. Undertaker maça sert başlıyor ve maçın devamı da sert geçiyor. İkili adeta kavga ediyor ve birbirlerinden intikam almaya çalışıyor. 3 kez German Suplex görüyoruz. Çok kez ring dışına taşan kavga da iki tarafta yer yer üstünlüğü ele alıyor. Undertaker, Lesnar'a iplerden Chokeslam yapıyor. Ardından Lesnar'ı iki kez bariyerlere itekliyor. Spiker masasının yanındaki sandalyelerden birini eline alıyor ama Paul Heyman önünü kesiyor. Undertaker'a yalvarıyor, yapmamasını söylüyor. Undertaker sandalyeyi ringe fırlatınca Heyman rahatlıyor ama bu seferde boğazına sarılıyor Ölü Adam. Heyman bağırıyor, yalvarıyor Undertaker'a. Lesnar son anda yetişiyor ve Heyman'ı Chokeslam yemekten kurtarıyor. İkili yumruklaşarak ringe geçiyor. Lesnar F5 için Undertaker'ı omzuna alıyor ama Undertaker kurtuluyor.. ve DDT yapıyor ringdeki sandalyenin üstünde. Hakem onu uyarıp, Lesnar'la ilgileniyor. Undertaker, hakemi itekliyor ve art arda sandalye darbeleri vuruyor Lesnar'a. Hakem zili çaldırıyor. Undertaker'ı diskalifiye ediyor.. böylelikle kazanan Brock Lesnar oluyor. Ama Undertaker umursamıyor. Hakemi ringden fırlatıyor ve Lesnar'ı kucağına alıyor. Heyman çok korkuyor. Aprona çıkıyor ama bir şey yapamıyor. Undertaker, sandalyenin üzerinde Tombstone yapıyor. Heyman'a bakarak elini boğazına götürüyor ve göz bebeklerini yok ederek boğaz kesme hareketini yapıyor. GONG! Arena da ışıklar kesiliyor. Gong sesi duyuluyor on kere. Işıklar açılıyor. Paul Heyman yok! (WTF?!) Undertaker, Paul Heyman'ı kaçırmış. İki tane sağlık görevlisi geliyor ve hakemle birlikte Lesnar'la ilgilenip, durumuna bakıyorlar. Triple H ve Stephanie McMahon da girişte görünüyorlar, çok endişeliler. Herkes çok şaşkın. Brock Lesnar'ın baygın görüntüleriyle SummerSlam sona eriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...