Kick-Off
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=il9nqWw9W3Y[/ame]
Promoların ardından kick-off paneline gidiyoruz. Panelde Renee Young, Alex Riley ve Booker T var. Üç isim durum değerlendirmesi yapıyor
Ringdeyiz Johnathon Coachman return yapıyor. Kendisi destek almıyor. Hatta boolayanlar da var. Coachman ringe giriyor ve konuşmaya başlıyor.
Johnathon Coachman: Merhaba WWE evreni. Açıkçası daha güzel bir karşılama beklerdim. Fakat boş bir beklentiymiş demek ki. Siz beş para etmez insanlar benim kıymetimi halen daha anlamış değilsiniz. Ben gittiğimden beri hiçbir şey eskisi gibi değil. John Cena ile zamanında çok uğraştım. Eğer beni yuhalamak yerine bana destek olsaydınız bu adam bu gece iki kemer ile ayrılmak zorunda kalmazdı. Evet Cena bu gece iki kemer ile ayrılacak. Çünkü Seth Rollins denen beceriksiz onu yenemeyecek. Çaresizliğinizi görüyorum ve sizlere son bir teklifte bulunmak istiyorum
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=7dqcpNEp0EM[/ame]
Arena yıkılıyor adeta. Shawn Michaels muhteşem bir destek ile ringe doğru geliyor. Shawn ringe giriyor ve tezahüratların azalmasını bekliyor.
Johnathon Coachman: Herkes çenesini kapatsın. Ben buraya bir teklifte bulunmaya geldim. Sen bana saygısızlık
Derken Shawn Michaels ona Sweet Chin Musici indiriyor. Coachman yerde! Arena yıkılıyor. Shawn ise kameralara poz veriyor.
Kick-off panelindeyiz Renee Young, Booker T ve Alex Riley SummerSlami değerlendiriyorlar.
Fatal 4-Way Match for Tag Team Championship
WWE Tag Team Champions The Prime Time Players vs. Los Matadores vs. The Lucha Dragons vs. The New Day
Hareketli bir karşılaşma oluyor. Luchalar Titusa yaptıkları double finish ile galibiyeti alıyorlar
Kazanan: The Lucha Dragons
Luchalar yeni WWE Tag Team Şampiyonları oluyorlar. Arenada Lucha Lucha chantleri yükseliyor. İkili oldukça mutlu
Kick-off panelindeyiz Renee Young, Booker T, Alex Riley durum değerlendirmesi yapıyorlar ve en sonunda kick-off şovumuz sona eriyor
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=il9nqWw9W3Y[/ame]
Maçlarla ilgili genel bir promo yayınlanıyor. Ardından arenaya dönüyoruz. Coşkulu bir kalabalık var. Michael Cole, Jerry Lawler ve JBL bizleri karşılıyor. Ardından arka alana gidiyoruz
Arka alandayız Triple H ve Seth Rollins var.
Seth Rollins: Hunter bu gece büyük bir gece. Bu gece bana vermiş olduğun emeklerin boşa gitmediğini sana göstereceğim. Bu gece seni John Cenadan kurtaracağım. John Cena bu gece çok ağır bir galibiyet alacak ve utancından bir daha bu arenaya adımını bile atamayacak! Bunun şerefine benim heykelim WWE ana binasının önüne dikilecek!
Triple H: Seth sana güveniyorum adamım! Bu gece senin gecen. Bu geceden sonra herkes seni konuşacak. Undertaker vs Brock Lesnar maçı main eventte olabilir ama senin yapacakların uzun süre dilden düşmeyecek. Gelecek artık geldi. Bunu WrestleManiada gördük. Fakat Geleceğin gelmekten daha fazlasını yapması gerekiyor. Adamım bu gece senin arkandayım!
Seth aldığı gaz ile odadan ayrılıyor.
Ringe dönüyoruz. Maçımız Intercontinental Championship Maçı. The Miz, Big Show ve Ryback sırası ile geliyorlar
Triple Threat Match for Intercontinental Championship
Intercontinental Champion Ryback vs. Big Show vs. The Miz
Sıkıcı geçen bir maç oluyor ama Ryback, Big Show ve The Mizi üst üste omzuna alıp Double Shell Shocked yapıyor. Devamında Ryback Big Show üstünde tuşu bulup maçı kazanıyor
Kazanan: Ryback
Maçın önemli anlarını izliyoruz. Ringe dönüyoruz. Ryback oldukça mutlu. Ryback arka alanın yolunu tutuyor devamında
Arka alandayız Renee Young ve Cesaro var.
Renee Young: Cesaro bu gece yazın en büyük şovu olan SummerSlamde Kevin Owens gibi güçlü bir isimle maça çıkacaksın. Ne söylemek istersin?
Cesaro: Kevin Owens buraya adımını attığı günden beri bir kaos yaratma peşinde. Sami Zayn olsun, Alex Riley olsun, John Cena olsun, William Regal olsun, Finn Balor olsun. Bu adamlar üzerinden bir şeyler yapmaya çalıştı. Şimdi ise hedefine beni koydu. Fakat ben kolay bir lokma değilim. Onu ringde kavgaya davet ettiğimde o arkasını dönüp kaçmaktan başka bir şey yapmadı. Bu gece ise kaçışı olmayacak. Onu bu kadar insanın önünde rezil edeceğim. Owens maçtan sonra herkes senin için Yürü Owens Yürü diyecek!
Cesaro sözlerinin ardından olay yerinden ayrılıyor.
Ringdeyiz Kevin Owens geliyor önce. İnanılmaz bir boo alıyor Owens. Fakat destekleyenler de var kendisini. Ayrıca Owensın başında bir sargı görüyoruz. Geçen geceki Takeover şovunun bir flashbackini izliyoruz. Owens maçta aldığı merdiven darbesinden ötürü başını kanatmış. O sebepten bu şekilde geliyor. Owens ringde yerini aldıktan sonra rakibini beklemeye başlıyor. Cesaronun müziği duyuluyor ve arena adeta yıkılıyor. Cesaro girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Cesaro ringe giriyor ve maç için her şey hazır. Hakem zili çaldırıyor
Singles Match
Kevin Owens vs. Cesaro
Sağlam bir maç oluyor hatta daha fazlası. Yılın maçı olabilecek bir maç. 4 yıldız ve üstünü rahatlıkla hak edecek türden bir karşılaşma oluyor. Cesaro maç içerisinde defalarca Swing deniyor ama Owens buna müsaade etmiyor. Owens ataklarını ise Cesaro geri çeviriyor. Ortada geçen bir maç oluyor. En sonunda Cesaro art arda iki kere yaptığı Neutrallizer ile maçı kazanmasını biliyor!..
Kazanan: Cesaro
Cesaro zar zor ayağa kalkıyor. Hakem onun elini havaya kaldırıyor. Cesaro daha sonra toparlanıp galibiyeti kutuluyor. Kevin Owens ise sinirli bir şekilde arka alanın yolunu tutuyor. Seyircilerden Walk Owens Walk chantleri yükseliyor. O ise buna aldırış bile edemiyor
Arka alandayız Team PCB var.
Paige: Kızlar buraya kadar çok iyi geldik. Fakat bu geceki alacağız galibiyet bizi amaçlarımıza ulaştırabilir. Eğer bu gece kaybedersek Divas Revolutionın da kaç haftalık emeklerimizin de bir anlamı kalmayacak
Derken odaya Ric Flair geliyor. Kızlar ona sarılıyor.
Charlotte: Baba bu ne güzel sürpriz.
Ric Flair: Kızlar bu gece hepiniz kariyerlerinizin en büyük maçlarından birisine çıkıyorsunuz. Ortada bir bela var hem de çifte bir bela. Onları alt edip bu gece zafer ile evlerinize gitmelisiniz. Haftalardır insanlar sizi destekledi. Becky Lynch diye bağırdılar. Paige diye sayıkladılar. Woo diye arenayı inlettiler. Eğer bu gece yenilirseniz o insanları hayal kırıklığına uğratmış olacaksınız. Bunun bilincindesinizdir umarım. Son olarak
Charlotte: Kadın olmak istiyorsanız, kadınları yenmelisiniz! Woooo!
Ric Flair: Wooo!
Herkes: Wooo!
Ringdeyiz. İlk önce Randy Orton geliyor. İyi reaksiyon alıyor. Orton rakibini bekliyor. Gelen isim Sheamus. Sheamus ringe giriyor ve maç için her şey hazır derken
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=hOt2W7Xz8XI[/ame]
Arena bu müzikle coşuyor. Triple H girişte görünüyor ve elinde mikrofon var. Triple H konuşmaya başlıyor.
Triple H: Baylar bu kaçıncı oldu saymadım ama ben bile sıkıldım sayılır. Artık izleyicilere farklı şeyler sunmalıyız. Maçınızı iptal etmem herkese bir hediye olur. Hem de büyük bir hediye. Hatta Thank You Triple H hashtagi twitterda trend bile olur. Ben iş için en iyisini amaçlıyorum. Maçınızı iptal etmek doğru olmaz. Benim daha farklı bir fikrim var. İkinizin arasındaki bu maçı 4 kenarı olan bir ring ile sınırlandırmak istemiyorum. Tuş her yerde serbest. İsterseniz seyircilerin arasında, isterseniz arka alanda isterseniz New York sokaklarında. Bu size kalmış bir şey. Bu maçı Falls Count Anywhere olarak değiştiriyorum. Çünkü iş için en iyisi bu!
Triple H sözlerinin ardından arka alanın yolunu tutuyor
Falls Count Anywhere Match
Randy Orton vs. Sheamus
Maça tür gelince maç hareketlilik kazanıyor. İkilinin kavgası seyircilerin arasına taşıyor. Orton burada kavgayı üstün götürüyor ve arka alana taşıyor maç. Arka alanda maç devam ediyor. Ortonın bir anlık dikkatsizliği sonucu Sheamus Brogue Kicki geçirip tuşu buluyor
Kazanan: Sheamus
Arka alandayız Team Bella var.
Nikki Bella: Kızlar son haftalarda Diva Revolution gibi absürt olaylarla uğraşıyoruz. Seyirci dünkü çaylakların aldıkları ucuz galibiyetlere aldanmış durumda. Onlara bu gece Team Bellanın kim olduğunu göstereceğiz!
Oldukça gaz bir konuşma oluyor. Üçlü ellerini havaya kaldırıyor falan
Ringdeyiz sıradaki maçımız için önce Roman Reigns & Dean Ambrose geliyor. Ardından Bray Wyatt ile Luke Harper geliyor.
Tag Team Match
Bray Wyatt & Luke Harper vs. Roman Reigns & Dean Ambrose
Güzel bir maç oluyor. Maçın son anlarında aksiyon zirve yapıyor. Dean Ambroseun hakeme çarpması sonucu hakem kendisini yerde buluyor. Kavga sürüyor. Harper, Deani yere seriyor. Roman ise Harpera Spear yapıp onu yere seriyor
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ehUltHo7XcI[/ame]
Arenada bu müzik duyuluyor. Roman etrafına bakınıyor. Roman arkasını dönüyor ve Rowan ona Big Boot yapıyor. Roman yerde. Dean ringe dalıyor. Rowan onu boğazından kavrıyor ve bir chockslam yapıyor. Wyatt ringe giriyor. Rowan onun kucağına Romanı veriyor ve ringden ayrılıyor. Wyatttan Sister Abigail geliyor. Roman yerde. Wyatt tuş deniyor. Hakem yavaş yavaş kendisine gelip tuşu sayıyor: 1
2
.3
Kazanan: Luke Harper & Bray Wyatt
Maçtan sonra Luke Harper da kendisine geliyor. Rowan da ringe giriyor ve Wyattın yanında dikiliyorlar. Wyatt Family klasik pozunu veriyor. Follow The Buzzards!
Arka alandayız Team BAD üyeleri var.
Naomi: Kızlar bu gece son haftalarda yaşılanların doruk noktasına ulaşacağı gece olacak. Biz farklı bir takımız. Güzeliz ve bir o kadar da tehlikeliyiz. Onlara bunu göstermeliyiz.
Sasha Banks: Naomi hiç dert etme tatlım onlar bu gece Patron ile tanışacaklar!
Team BAD üyeleri birbirlerine şeytani bir şekilde bakarken oradan ayrılıyoruz.
Arka alandayız Dolph Ziggler ve Lana var. İkili oldukça samimi derken Stephanie McMahon geliyor. Taraftar bir ooo çekiyor.
Stephanie McMahon: Sizi çifte kumrular. Dolph biliyor musun sen yokken bu kız senin için Rusev ve Summer Rae ile savaştı. Yani bu savaş senin savaşından ziyade onun bir savaşı. Geçen Rawda Lananın yapmış olduğu hareket beni etkiledi. Ben de düşündüm ki neden bu kızı o maça dahil etmiyorum. Bu geceki maçınız bu dakikadan itibaren Lana & Dolph Ziggler vs Summer Rae & Rusev olmuştur!
Steph oradan ayrılıyor. Lana ve Ziggler şokta.
Divas Triple Team Elimination Match
Team Bella vs. Team B.A.D. vs. PCB
Nikki Bellanın Naomiye yaptığı Rack Attack sonucu Naomi tuş oluyor ve Team B.A.D. eleniyor
Elenen: Team B.A.D.
Eleyen: Team Bella
Bu elemenin üzerine maç bir 7-8 dakika daha sürüyor. En sonunda kavga çıkıyor. Ringde Becky ile Nikki yalnız kalıyor. Becky, Nikkiye Disarmer yapıyor. Nikki çaresizce pes ediyor ve PCB maçı kazanıyor
Elenen: Team Bella
Eleyen: PCB
PCB galibiyeti kutlarken Bellalar hayal kırıklığının vermiş olduğu hüzün ile arka alanın yolunu tutuyor.
Arka alandayız Stephen Amellin soyunma odasındayız daha doğrusu Neville var.
Neville: Adamım o ringe dalışın falan süperdi. Seni televizyonda izliyorum ve gerçekten beğeniyorum. Seninle takım olmak gerçekten muhteşem olaca
Derken Neville oldukça şaşırıyor.
Neville: Bu harika! Bu muhteşem! Söyleyecek bir sözüm yok!
Ringdeyiz Michael Cole arenadaki seyirci sayısını açıklıyor tam tamına 17,732 kişi arenada şovu canlı canlı izlemekte!
Derken ringe Rusev ve Summer Rae geliyorlar. İkili ringe giriyor ve rakiplerini bekliyorlar. Dolph Zigglerın müziği duyuluyor o girişte tauntunu yaparken Lanayı davet ediyor ve Lana ring kıyafetleri ile geliyor. Woooooo bu şahane! Lana muhteşem görünüyor. İki isim ringe geliyor. Maç için her şey hazır!
Mixed Tag Team Match
Dolph Ziggler & Lana vs Rusev & Summer Rae
Renkli bir maç oluyor. Ziggler, Rusevi saf dışı bırakıyor. Lana da, Raee Roundhouse Kick yapıp onu tuş ediyor!!!!
Kazanan: Dolph Ziggler & Lana
Maçtan sonra ikili öpüşmeyi ihmal etmiyor
Arka alandayız Team B.A.D. var.
Naomi: Olamaz olamaz! Bu mağlubiyet sizin yüzünüzden oldu. Benim tuş olmamı seyrettiniz. Küçük hanım (Sasha Banks) başından beri sana katlandım ama artık buraya kadar. Benim olduğum yerde asıl patron benim!
Sasha Banks: Biliyor musun Naomi asıl biz sana fazlasıyla katlandık. Ve şunu anlamalısın ki
Derken Tamina Naomiyi indiriyor. Naomi yerle bir oluyor.
Sasha Banks: Gerçek Patron en başından beri bendim!
Sasha ve Tamina oradan ayrılıyorlar
Ringdeyiz sıradaki maçımız için Stardust ve King Barrett geliyorlar. İkili ringe giriyor ve rakiplerini bekliyorlar. Nevilleın müziği duyuluyor. Neville hızla geliyor ve ringin yakınında beklemeye başlıyor
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=0ZO_W2YemD8[/ame]
OMG! Holly Shit! Stephen Amell Green Arrow kostümü ile geliyor. Arenada büyük bir coşku var. Amell oklarını oraya buraya attıktan sonra Nevilleın yanına geliyor. İkili birbirlerine bakıyorlar ve en sonunda ringe dalıyorlar. Maç başlamadan kavga başlıyor. Hakem en sonunda zili çaldırıyor
Tag Team Match
Green Arrow & Neville vs Stardust & King Barrett
Renkli bir maç oluyor. Green Arrow, Stardusta Green Arrow yapıyor. Nevilledan da Red Arrow geliyor. Neville, King Barrett ile uğraşırken Green Arrow, Stardustı tuş edip maçı sonuçlandırıyor
Kazanan: Green Arrow & Neville
Arka alandayız Renee Young ve United States Champion John Cena var.
Renee Young: John bu gece büyük bir yüzleşme gecesi. Seth Rollins senin burnunu kırıp üstüne bir de haftalarca alay etmişti. Bu gece ondan intikam almanın yanı sıra onun WWE World Heavyweight Championship kemerini de ele geçirebilirsin.
John Cena: Haftalarca savaştım. Haftalarca durmadan savaştım. Bu şovu kaçırmak gibi bir lüksüm olamazdı. Doktorlarım güreşmemem gerektiğini söyledi ama ben savaştım. Ben bunları yaparken Seth Rollins benimle alay etti. Ben aylarca bu kemeri başarı ile herkese karşı savunurken o iki cüce adam ile bir dinazordan yardım aldı. Seth bu gece benim ondan daha iyi bir şampiyon olduğumu öğrenecek! ŞAMPİYON BURADAAA!
Cena sözlerinin ardından oradan ayrılıyor
Ringe dönüyoruz. United States Champion John Cena ringe geliyor. Cena ringe giriyor ve rakibinin de gelmesini bekliyor
WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins girişte görünüyor ve ringe geliyor. Maç için her şey hazır!
Winner Takes All Match
U.S. Champion John Cena vs. WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins
Gecenin bir başka güzel maçı oluyor. İki isim arasındaki ring içi uyum muazzam oluyor. Maçın son anlarında Rollins hakeme çaktırmadan Cenaya low blow yapıyor. Cena yerle bir oluyor. Rollins Pheonix Splash yapıp tuşa gidiyor: 1
2
3!...
Kazanan: Seth Rollins
Seth Rollins böylece U.S. kemerinin de sahibi oluyor. Seth oldukça mutlu derken! Etraf bir anda kıpkırmızı oluyor!..
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=wtU3c00Z77I[/ame]
OMG! Kanein müziği bu Seth korkmuş durumda. Seth korkudan ne yapacağını şaşırmış durumda. Kane, Sethin arkasında beliriyor. Seth, Kanein nefesini ensesinde hissediyor. Işıklar eskisine dönüyor. Seth korku ile arkasını dönüyor ve Kane karşısında. Seth, boğazında Kanein ellerini hissediyor. Yavaş yavaş nefesi kesiliyor ve en sonunda Kane ona chockslam yapıyor. Seth yerde. Kane Sethi kaldırıp bir de Tombstone yapıyor! Seth iyice yerle bir oluyor. Kane oradan ayrılıyor. Kane büyük bir destek alıyor. Derken!...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=DwR9tThTRw0[/ame]
Arena yerinden yıkılıyor. Sheamus yanında hakem ile ringe doğru geliyor. Seth yerde! Sheamus hakem ile ringe giriyor ve çantasını hakeme veriyor. Seth yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Zil çalıyor!!!
WWE World Heavyweight Championship Match
WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins vs Mr. Money In The Bank Sheamus
Sheamus, Rollinse Brogue Kicki patlatıyor. Rollins yerde. Sheamus tuş deniyor: 1
2
3!..
Kazanan: Sheamus
Sheamus yeni WWE World Heavyweight Champion oluyor. Sheamus oldukça mutlu. Sheamus hemen oradan ayrılıyor. Aman Allahım ne gece! Seth yerde halen daha baygın!
Arka alandayız Renee Young ve Cesaro var.
Renee Young: Cesaro bu gece Kevin Owensı yenerek amacına ulaştın. Bununla ilgili ne söylemek istersin.
Cesaro: Ben vermiş olduğum sözü tuttum bir yerde. İnsanlar beni
Derken kadraja Sheamus giriyor! Sheamus, Cesaroyu ittiriyor. Kendisi oldukça heyecanlı!
Sheamus: Herkes beni dinlesin ben WWE World Heavyweight Şampiyonunuzum!
Cesaro, Sheamusı ittiriyor.
Cesaro: Hey bu benim sıram!
Sheamus tekrardan Cesaroyu ittiriyor. En sonunda iki isim kavga ediyor. Hakem ordusu gelip ikiliyi güçlükle ayırıyor!
Ringdeyiz tekrardan ve main event için artık hazırız. Brock Lesnarın müziği duyuluyor. Lesnar & Heyman girişte görünüyorlar ve ringe doğru geliyorlar. İkili ringe giriyor ve rakibini beklemeye koyuluyor!...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=a4lS9Q2lrbU[/ame]
OMG! Deadman Walking! Dead Inc! The Undertaker motoru ile girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Oldukça etkileyici! Brock maç için fazlasıyla hazır. Derken Undertaker ringe giriyor. Maç için her şey hazır zil çalıyor!...
Singles Match
Brock Lesnar (w/Paul Heyman) vs The Undertaker
Kavga havasında geçen bir maç oluyor. Maçın son anlarında hakem kendisini Brocktan aldığı sert bir yumruktan ötürü yerde buluyor. Hakem iptal. Lesnar bu olay karşısında şaşırırken Taker ona low blow yapıyor. Lesnar yerde. Taker ringin dışına çıkıyor ve sandalye sokuyor. Heyman korkusundan kaçıyor tabii bir köşeye. Taker sandalye ile Lesnara art arda darbeler ile vuruyor. Lesnar pert durumda. Taker en sonunda rakibini ayağa kaldırıp sandalye üstüne Last Ride yapıyor. Lesnar yerde tekrardan. Taker sandalyeyi atıyor ringden. Hakem geliyor bunun üzerine. Taker tuşa gidiyor: 1
2
3!...
Kazanan: The Undertaker
Kavga burada bitiyor. Taker serinin intikamını bu şekilde alıyor. Taker devamında ringin dışındaki Heymana yöneliyor. Heyman kaçsa da Taker onu tuttuğu gibi ringe sokuyor. Heyman Takera yalvarıyor. Derken ışıklar sönüyor!...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Z_dQKo_EV0c[/ame]
Gelen isim Sting! Sting girişte görünüyor ışıklar açılıyor. Heyman kaçıyor. Sting ringe giriyor. Taker vs Sting yüz yüze geliyor. Arenadan ses seda çıkmıyor bir süre. İki isim birbirlerine bakıyorlar. Seyircilerden This is Awesome chantleri yükseliyor. Taker ve Sting birbirlerine bakarlarken şov sona eriyor.