Bu adamları gerçekten çok beğeniyorum. Yaklaşık 4-5 senedir ara sıra da olsa videolarını izliyorum gerçekten çok kaliteliler. Bu arkadaşların elinde bir sponsor tutsa çok iyi yerlere gelebilirler. Kendi imkanlarıyla güzel montajlar çıkarıyorlar ve eğlenceli videolar çekiyorlar. Senelerdir bu işi yapmalarına güzelce yapmalarına rağmen 86 bin aboneleri var ama Youtube'da o kadar gereksiz insanların dolu abonesi var. O abonelerin gerçek olup olmadığı da belli değil de neyse. Konuya gelirsek burada insanları eğlendirmek için riske girerek bir iş yapıyorlar ve bu sefer olmamış. Umarım ciddi bir şeyler olmaz arkadaşlara.
Adam şikayetçi olmakta haklı resmi olarak. %90 abazanın teki olsa da sonuç olarak bir kızla buluşmak suç değil ama insanı dolandırmak suç. En fazla birkaç soru sorup bırakırlar, sorun olacağını pek sanmıyorum.
Sevdiğim bir kanal Aras Karafil ve MC Şadırone'ın olduğu videoları güzel baya uzun zamandır bu işi yapıyorlar ama 86.000 abonesi var.Hemşerim olmasına rağmen boter Ekin Soyak onu bunu kazıklayarsk prim yapıyor kendi hayranlarına küfrediyor arkadaşlarını satıyor ve 500.000 abonesi var.Sorun olacağını zannetmiyorum hemen bırakırlar.