- Konular
- 1,850
- Alexa Bliss

FOX Sports, Chris Jericho ile yeni bir röportaj yapmış.
Vince ve Jericho Arasındaki En Büyük Fikir Ayrılığı Neydi: ''Vince ve aramdaki en büyük fikir ayrılığı/tartışma ben Downfall adındaki, benim de birkaç kez seyircilerin arasında bulunduğum yarışmadaki o sunuculık işini alınca oldu. Bunu başta ona söylemedim çünkü işime karışmasını istemiyordum, çünkü bazen WWE karışıp işinizi berbat edebiliyor. İşi aldığım zaman bu haber Hollywood Reporter'ın kapağına çıktı, Vince'de bunu görünce deliye döndü. Beni bunu yapmaktan men etti, ben ise yapacaktım. Tam olarak şöyle oldu: Yapamazsın. Hayır yaparım. Tamam kovuldun. Sen beni kovamazsın ben istifa ettim. Sen istifa edemezsin çünkü sen kovuldun. Şimdi Connecticut'a geleceğim ve seni yumruklayacağım. Tamam sana adresimi vereceğim. Bekliyorum. İşte bunun gibi bir muhabbet döndü, sonra konuyu kapattık zaten. Bunu ikimiz de dert etmedik, ve bu aramızdaki en büyük tartışma olarak kaldı. Aslında Vince genelde sakindir ve sadece ufak tartışmalar olur o kadar. Bir örnek vereyim, Wrestlemania 29'da Fandango ile maça çıkacağımı düşünmüyordum. Ryback ile çıkacağımı düşünüyordum, 2013'teki anlaşmamda bu madde vardı. Ve bu senaryo bir anda değiştirildi, her neyse iki ihtimalden de pek memnun değildim zaten. Fandango için demiyorum ama o maç Wrestlemania'ya yakışacak bir maç değildi ama bu rol bana verildiği anda ben de çalıştım ve o maçı Wrestlemania'ya değecek bir maç halina getirdim, ve bunu yapmak için sadece üç haftamız vardı. Eğer gidip o maçı ve tüm geceyi izlerseniz şovdaki en abartılmış güreşçinin Fandango olduğunu görebilirsiniz. Ben ise bu maçı Wrestlemania'ya değecek bir maça dönüştürdüğüm için tebriklerden büyük bir parça aldım, çok teşekkür ediyorum.''
Wrestlemania 32'de Bulunacak Mı: ''Evet, hayır, belki, belli olmaz. Birkaç hafta önce Night of Champions'ta döndüm ve ben buralara sadece bir kez gözüküp gitmek için dönmem. Yaptığım her şeyin bir sebebi vardır. Bu lafım size bazı ipuçları verebilir gelecekte ne yapabileceğim hakkında. Bu tüm zamanların en büyük şovu olacak. Son birkaç Wrestlemania'da bulunmadım, bunun için bana bir teklif yapılmadı zaten. Peki bu sene ne yapacağım? Wrestlemania'da kimle maça çıkacağım? Senaryo ne olacak bu önemli, çünkü bilirsiniz Wrestlemania dönemi herkes döner. Biliyorsunuz Wrestlemania 18'de main event'teydim ama şovu çalamadım, ve büyük ihtimalle bu kariyerimdeki tek Wrestlemania main event'i olacak. Bir şovda eğer main event'te değilseniz o şovdaki öneminiz daha az olur. Şunu bilecek kadar zeki bir insanım; eğer bana doğru insanı, kendi rahat çalışma alanımı ve her şov bana bir 10 dakika verirseniz harika bir senaryo çıkartabileceğimi biliyorum, tıpkı üç yıl önce ben ve CM Punk'ın yaptığı gibi. Tabi o yaptığımız hiçbir şeyin main event'i olamadı, her neyse. Bu tam olarak şöyleydi, işte bu segmentte karşı karşıyasınız, burada şovu açıyorsunuz falan. Evet bu güzeldi. Punk ve ben neye ihtiyacımız olduğunu bilecek kadar zeki insanlarız. Bizim 20 dakikalık dev gibi segmentlere, extreme aletlere ya da masalara düşmeye ihtiyacımız yok. Sadece 10 dakikalık bir promoya ihtiyacımız var. Bize şovda 10 dakikayı verin, gerisini biz hallederiz. Bana güreş endüstrisinin en büyük şovunda verilecek senaryoyu nasıl olur da gecenin en muhteşem ve ilgi çekici senaryosuna dönüştürebilecek bir yol bulabilirim? Eğer bulabilirsem, her zaman böyle bir şey için kapım açık.''