Pretty Little Liars 4. Sezon Tartışma Konusu

Super Disaster

Hall Of Famer
Konular
1,819
Kevin Owens
-
R8pXAVp.jpg

Herkese tavsiye edebileceğim, gizem üzerine daha iyisini tanımadığım bir dizi.Türkiye'de TV2'de de gösterilen dizi 5 kişilik arkadaş grubundan bir kişinin ölümü ile başlayan serüveni anlatıyor.

Emily Fields, Aria Montgomery, Spencer Hastings, Hanna Marin ve Alison DiLaurentis adlarında 5 liseli arkadaş bir gece evlerinin arka bahçesindeki ahırda pijama partisi yaparlarken uyuyakalırlar.Kalktıklarında ise orada sadece Emily, Aria ve Hanna vardır.Üç kız durumu araştırırken Spencer oraya gelir ve Alison'ı bulamadığını söyler.Aradan 1 yıl geçer ve Alison o ahırda ölü olarak bulunur.Geriye kalan dört arkadaş Alison'ın cenazesinde -A adında kızların bütün sırlarını bilen bir kişiden beklenmedik mesajlar alırlar, işin garip yanı kızların bütün sırlarını sadece Alison biliyordu.Acaba -A kim ? Alison gerçekten öldü mü ? Bu gibi sorular 4 sezonluk Pretty Little Liars dizisinde.

Kendimin de herkese şiddetle önerebileceğim bir dizidir.43 dakikalık her sezonu 22-25 arasında değişen dördüncü sezonunda ise 7. bölüme gelinilmiş, her hafta Çarşamba günü buraya bölümleri düşen bir dizi.

Super Disaster

Hall Of Famer
Konular
1,819
Kevin Owens
-
4X12 Yaz Sezon Finali SPOILER'ı!

Taraflarca, izleyenler tarafından 4 sezondur en iyi bölüm olarak söylenen "Now You See Me, Now You Dont'ta birçok konu açığa çıktı.

- İlk olarak 2 tane RedCoat olduğunu bunlardan birinin Cece olduğunu diğerinin ise kızlara yardımcı olmak isteyen -muhtemelen Alison- biri olduğunu gördük.

- Alison'ın hala yaşadığını gördük.

- -A'lardan birini daha gördük; EZRA!

The All-American American

Sadece ç4rşı !
Konular
2
Alison'un hayatta olduğunu kimseye söylememesini Mrs DiLaurentis'e bağlıyorum o kadında birşeyler var.

Konular
10
Favori dizimin tartışma konusu varmış. Ve ben bunu yeni öğrendim.

America's Hardcore Icon

People's Champion
Konular
303
The Rock
The Rock
A ' nin kim olduğunun açıklamasına son iki bölüm kaldı. Umarım hayal kırıklığına uğratmazlar izleyenleri. En güçlü aday Wren gibi duruyor.Buyuk bir ihtimal A'nin yuzunu goremeyecegiz ama sağlam ipuçları verecekler.

Mr.Antonio Cesaro

4 Roots 1 Tree
Konular
976
Joe Gacy
A olayı falan nedir? Dizinin Türk versiyonunu izliyorum. Merak ettim.