- Konular
- 2,665
- Mark Henry
- -
Şov bittiğine göre şöyle bir baştan yorumlayalım. Bir kere Jeff Jarrett'in vedası gayet yaratıcı olmuş. Aynı zamanda HHH'in de vedası çok iyiydi. The Rock tamamen yalnız bir şekilde çarpışacak artık. Ambrose'un Moxley'e dönmesine ve Shield'ın tamamen bitmesine sevindim. Moxley olayları çok eğlenceliydi. Jericho'dan kemeri aldım gururluyum. Kemeri iyi taşıyacağımdan emin olabilirsiniz. Uzun taşımayı düşünmüyorum ama. Maç güzel yazılmıştı. Sonucu belli olmasına rağmen acaba mı dedik. Keith Lee Anderson Elias üçlüsünü karşılaştırmak iyi fikir. Tecrübeli bir RPG oyuncusu, oldschool GTR üyesi bir reis ve yeni GTR'nin yükselen değeri aynı feudda. Hardcore tayfa çok eğlenceli olmuş. Herkes birbiriyle uyum sağlayacak şekilde yazılabilmiş ki güreşçilerin hepsi birbiriyle taban tabana zıtken. Ryback ile Scott birleşmesini gereksiz buldum ve beğenmedim. Araları düzelemeyecek şekilde ayrılmıştı. Bence Ryback baba olarak devam etmeliydi. Wyatt ve McMahon olayı güzel bir renk katacak. Merak ediyorum. Wyatt ve Sting arasında bir ortaklık görmek isterim. Main eventte Carmella ve Heyman takviyeleri çok iyi olmuş. Gerçekten cici bir ekip oluştu. Şovda görünmeyen bazı isimlere de küçük bir yer ayrılabilirdi şov içinde bir eleştirim bu olabilir. Başka da eleştirim yok. Açılış için gayet iyi bir şov oldu. Seyirci de iyi katılım verdi.
Bir promo keseceğiz elbet. Bu promomla MVP'nin gücünü daha iyi anlayacaksınız. Beklemede kalın.
Bir promo keseceğiz elbet. Bu promomla MVP'nin gücünü daha iyi anlayacaksınız. Beklemede kalın.