Siz çıldırmışsınız. Duyar kastığınız videoya bak. Umarım en kısa zamanda aklınız fikriniz yerinize gelir. Siz bu hayatı o kadar tozpembe yaşıyorsunuz ki anlatamam, yani oturun düşünün bunun üzerine. Sabahtan akşama kadar kadın güreşçilerin konularına seksist yorumlar atanlar burada bu olayı lanetlemiş felan insanlık duyarı kasan bile var, neler neler okudum 6 sayfada. Komedisiniz. Umarım benim çocuğum da bu tarz insanlarla takılıp makara yapmasını, eğlenmesini bilir. Sizler gibi sabahtan akşama kadar güreşen külotlu erkekleri izleyen aşırı terbiyeli bir çocuk olmaz umarım. Ayrıca biz de sokakta büyüdük, biz 10-12 yaşındayken mahalledeki abiler karı kız muhabbeti döndürürdü biz de gülüp geçerdik. Ne oldu? Hiçbir şey.
Bence siz kendi hayatlarınızdan o kadar sıkıldınız ki artık eğlenen insanlara salça olmaya çalışıyorsunuz. O videoyu 14 yaşında çocuk çekse ne olacak, 60 yaşında amca çekse ne olacak Allah aşkına? 14 yaşındaki çocuk bu videoyu izledikten sonra predatör sapık felan mı olacak ben anlamıyorum. Siz gerçekten ya bazı şeyleri idrak edemiyorsunuz ya da o kadar sıkılıyorsunuz ki linçleyecek birilerini arıyorsunuz.
Naçizane görüşüm bu şekilde. Bundan duyar kasan benle iletişimi kessin arkadaşlar netim. Konu belli bir olgunluğa ve mizah seviyesine erişmekle alakalı. Berkcan'ın bir numaralı fanı felan da değilim. Takip bile etmediğim birisi. Arada tanıdığım youtuberların videosunda denk geldiğim bir şahsiyet.