Duygusal ya da cinsel iliskilerin ekonomi sahasi gibi rekabetci bir piyasa oldugu gercegini goz onune alarak bu tarz seylerde ona gore hareket etmekte fayda var. Dunyada kimse degisilmez degildir, vazgecilmez suphesiz degildir. Devasa bir pazardan bahsediyoruz. Nasil ki ben hayatima giren partnerimden bircok anlamda daha iyi birisiyle karsilasacaksam o da elbette benden iyileriyle karsilasabilir. Bunlar iliskiyi taze ve heyecanli tutan seylerdir. Disarida lutfen surati asik gezen sevgililere dikkat edin, hepsinin iliskisi vicik vicik 10-11 yillik. Arada farkli kacamaklar olursa heyecan da diri olur. Dolayisiyla boyle seylere her medeni erkegin bakmasi gerektigi gibi bakiyorum.
Peki.. Hic evli biri ile iliski yasadim mi? Konu duygusal baglamda acildigi icin o yonden cevap verecegimi belirtmek isterim, ceza almamak adina. Evet, yasadim. Zaten kendimi bildim bileli yasimdan buyuk kadinlarla iliski kurmaya gayret etmisimdir. Yani gunumuzden ornek verelim, ben yilbasina 'finaller nasil gececek ya okullar kapansin of, yarin 101'e mi gitsek askim' diyecek birisiyle girmektense 'canim yarin maasim da yatiyor, yeni yila Viyana'da mi girsek?' diyecek bir hanimefendi her zaman 3-4 adim ondedir.
İlk deneyimimi 2015 Ocak ayinda yasamistim, spora gelen evli bir bayan fakat kocasi kendisinin degerini hic bilmiyordu. Gel zaman git zaman samimiyet kurdukca kocasinin yaptigi baskilar, giydigi kiyafetlere laf etmeler, akraba kavgalari vs. derken aramizda bir cekim olusmustu. Kisa sure icerisinde de romantik bir iliskiye dogru yelken actik. Daha sonrasinda kocasina yakalandigimiz icin iliskimiz sona ermisti.
Asla hayatima giren hicbir kadinin arkasindan kotu soz soylemem, iyisiyle kotusuyle birisiyle iliski yasamak deneyimdir. Size yeni tat katar. O yuzden buradan kendisine tesekkur ediyorum, izledigim bircok filmdeki senaryoyu onun sayesinde yasamak, her sabaha farkli bir heyecanla uyandigim icin...