Roman Reigns'in Reytinglerde Önemi? (Anewlizli)

Konular
7,481
The Rock
images

Roman Reigns'in reytinglere etkisine baktım. Özellikle 2022 ve sonrasına. Sağlıklı bir ölçüt olamayacağı için ardı ardına bulunduğu şovlara değil de en az 1-2 hafta ortalıkta yokken sonra döndüğü, part-timesı takıldığı süreçlere özellikle baktım. Geldiği şovla önceki şov arasında reyting yükselişi var mı diye bir bakayım dedim. Bir yanda bulunduğu şovların listesini, diğer yanda şov reyting listesini açtım. 2022'de ortalıklarda yokken geldiği şovlara etkisi bariz belli yükseliş var. Hatta 2022'de bir SmackDown şovunda, önceki şova göre 500 bin izleyici çekmişliği var verilere göre ama 2023'te reytingin yükselişine katkı sağladığı şov 2'den fazla değil. Diğerleri hep düşmüş. 2024'te gidene kadarki sürece bakmadım çünkü orada tek faktör kendisi değildi, Rock'la beraber olduğu segmentler var cart curt o ayrı draw biliyorsunuz k, sağlıklı olmazdı. Bu basit analizle Roman Reigns'in solo bir şekilde reytinglere katkısının düştüğü gözlemleniyor. Şu anki süreçteki reyting düşüşü kendisi yüzünden olmayabilir. Siz nasıl yorumlarsınız bilemem.​

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
WM sonrası reyting düşmeyen sene yok ki, bu sene Cody ve Orton dışında tüm main eventerlar kadro dışı Drew'de Punk ile feudda olduğu için şovun pek içinde olamıyor, insanların şovu izlemesi için bir sebep yok.

Brave Dragon

Banned
Konular
40
Randy Orton
Gelip eknalıç mı demesiyle bile 500k çekebilecek biriydi.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Roman Reigns’in Tribal Chief versiyonu kesinlikle reyting getirebilecek durumdaydı zaten. Ne olursa olsun müziği çalar çalmaz gelen cheer sesinden ve We The Ones tauntunu yaparken herkesi elini kaldırmasıyla anlayabiliriz. Özellikle Sami Zayn zamanı reytinge katkısı çok iyiydi. Zaten kendisi olmasa bile dönen dramalarda da iyi tepki veriliyordu. Zaten WM 40’ta kemeri kaybedeceği de çok açıkken ve artık saltanatında kabak tadı veren olaylar da olunca reyting düşmesi de normal. Eğer Cody vs Roman tek başına olsaydı eminim ki pek reyting hakkında iyi konuşmazdık. Rock devreye girdi ki iyi ki girmiş. Zaten feud Rock v Cody’e evrildi. Orada Rock’ın Cody’i pinleme olayı da gelecek dönemlerde Rock v Cody’i devam ettirmeleriydi.

NoOne

Smackdowncı Kitle Terbiyecisi
Konular
39
Sting
-
İnsanlar Roman Reigns'ten sıkıldı. Rock's ihtiyaç vardı geldi durumu toparladı. Bence başarılı bir çalışma yapmışsın.