- Konular
- 2,188
- -

Şovu İzlemek İçin Nedenler!
- Bitmeyen Kargaşa
- Kemer Takibi
- Hayatın Gerçeği
- Maskeli Vali
- Kiralık Katil
- Kemer Takibi
- Hayatın Gerçeği
- Maskeli Vali
- Kiralık Katil
GWA Exclusive
Günün erken saatlerinde şovun yapılacağı arenanın dışındayız. İlja Dragunov'u klas bir arabadan çıkarken görüyoruz. Kahverengi kaşesiyle kapıya doğru yöneliyor. İçeri girip görevlilere selam veriyor. Bir güvenlik görevlisi onu uyarıyor. Bir şeyler anlatıyor. İlja Dragunov'un yüzü değişiyor ve hararetli şekilde konuşuyor ama güvenlik görevlisi arkadaşlarını çağırıyor.
Güvenlik Görevlisi: Lütfen bayım, sorun çıkarmayın. Sizi dışarıya alalım.
İlja Dragunov: Burası benim memleketim ulan. Burası benim evim. Asıl siz gidin lan buradan. Kimse beni evimden kovamaz.
Güvenlik görevlileri İlja'yı uyarmaya devam ederken İlja birden saldırmaya başlıyor. İki tane güvenlik görevlisi yumruğun tadına bakıp yere düşüyorlar ama birden destek ekipleri geliyorlar ve İlja'yı dışarı çıkarıyorlar. İlja kargaşa arasında bağırmaya devam ediyor.
İlja Dragunov: Burası benim evim lan. Yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz. Kimse beni evimden kovamaz şerefsizler. Paralı köpekler. Siz de bu vatanın evladı değil misiniz? Niye beni kovuyorsunuz? Niye Amerikalı emperyalistlerin sözüyle hareket ediyorsunuz? Gurur yok mu lan sizde?
Güvenlik Görevlisi: Bu şov için Kanada'dan özel olarak getirildik. Sorun çıkarmayın.
İlja Dragunov: O Dinler denen ya*şağa söyleyin bu iş burada kalmayacak. GM olacak sarı pipiye de söyleyin aynısını.
İlja Dragunov öfkeden kıpkırmızı olmuş şekilde çıkıp aracına biniyor tekrar.
Güvenlik Görevlisi: Lütfen bayım, sorun çıkarmayın. Sizi dışarıya alalım.
İlja Dragunov: Burası benim memleketim ulan. Burası benim evim. Asıl siz gidin lan buradan. Kimse beni evimden kovamaz.
Güvenlik görevlileri İlja'yı uyarmaya devam ederken İlja birden saldırmaya başlıyor. İki tane güvenlik görevlisi yumruğun tadına bakıp yere düşüyorlar ama birden destek ekipleri geliyorlar ve İlja'yı dışarı çıkarıyorlar. İlja kargaşa arasında bağırmaya devam ediyor.
İlja Dragunov: Burası benim evim lan. Yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz. Kimse beni evimden kovamaz şerefsizler. Paralı köpekler. Siz de bu vatanın evladı değil misiniz? Niye beni kovuyorsunuz? Niye Amerikalı emperyalistlerin sözüyle hareket ediyorsunuz? Gurur yok mu lan sizde?
Güvenlik Görevlisi: Bu şov için Kanada'dan özel olarak getirildik. Sorun çıkarmayın.
İlja Dragunov: O Dinler denen ya*şağa söyleyin bu iş burada kalmayacak. GM olacak sarı pipiye de söyleyin aynısını.
İlja Dragunov öfkeden kıpkırmızı olmuş şekilde çıkıp aracına biniyor tekrar.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=bWXazVhlyxQ[/ame]
Killing in the name of...

Some of those that work forces, are the same that burn crosses

Ugh!

Now you do what they told ya
And now you do what they told ya
But now you do what they told ya!
Well now you do what they told ya!

Those who died are justified
For wearing the badge, they're the chosen whites
You justify those that died
By wearing the badge, they're the chosen whites

Ugh!

(Now you're under control) And now you do what they told ya
(Now you're under control) And now you do what they told ya!

Those who died are justified
For wearing the badge, they're the chosen whites
You justify those that died
By wearing the badge, they're the chosen whites
Come on!

Ugh!
Yeah!
Come on!
Ugh!

F*** you, I won't do what you tell me
F*** you, I won't do what you tell me

F*** you, I won't do what you tell me!
F*** you, I won't do what you tell me!

Motherfucker!
Ugh!

Pyro'lar patlıyor ve Atlas başlıyoooooor!

GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA!
СВОБОДА! СВОБОДА! СВОБОДА! СВОБОДА!
DRAGUNOV! DRAGUNOV! DRAGUNOV! DRAGUNOV!
Buğra Gür: Bayanlar ve baylar, Atlas'a hoş geldiniz. Harika bir PPV'i geride bıraktık. Yıllarca unutulmayacak epik anlara şahit olduk. Gecenin en önemli maçında Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Elias 4 ciddi rakibe karşı kemerini korumayı başardı. Öte yandan Kıtalararası Şampiyonu Austin Aries iddialı rakibi Kenny Omega'ya kemeri kaptırmadı. Maç bittikten sonra kimsenin beklemediği bir anda Nick Jackson ortaya çıktı ve kemeri Omega'ya verdi.
Eremnur: Ayrıca yeni bir şampiyonumuz oldu. Internet Şampiyonumuz ''The Defiant One'' Eli Drake, ilerleyen saatlerde Fact of Life'da şampiyonluğunu kutlayacak.
Corey Graves: Chris Jericho'nun katkılarıyla ikinci kez karşılaşan The Miz ve The Rock maçında beklenen oldu. Jericho rahat durmadı ve galibiyeti The Miz'e hediye etti. The Rock'ın buna tepkisi ne olacak hep birlikte göreceğiz.
Buğra Gür: Rusya'da büyük bir mücadeleye sahne olacağını düşündüğümüz bayrak maçı manipülasyona uğradı sayın seyirciler. GWA yönetimi aldığı kararla Damien Sandow ve İlja Dragunov güreşçilerinin kontratlarını belirsiz süreliğine askıya aldığını duyurdu.
Kameralar açıldığında Damien Sandow'u tedavi odasında görüyoruz. Kaşının üzerine buz tutuyorlar. Cathy Kelley bir hışımla içeri giriyor ve Damien'a uzatıyor mikrofonu.
Cathy Kelley: Damien. Damien neler oldu? Bize anlatır mısın?
Damien Sandow: Votka içmekten beyinleri uyuşmuş o gerizekalı or**pular her zaman yaptıklarını yaptılar. Kokuşmuş sisteminizde boğulun şerefsizler. Rusya dünyanın hastalıklı virüsüdür. Acilen şu saçma şov bitmeli ve s*ktuğumun ülkesinden ayrılmalıyım. Buraya gelerek hata yaptım zaten. Beni hak etmiyorlar. Vereceğim dersleri hak etmiyorlar. Ne b*k yerseniz yiyin. Canınız cehenneme Putin'in dölleri.
Damien'ın tedavisi devam ederken kameralar kapanıyor.
![]()
Блядь капитализм!!
Блядь капитализм!!
Блядь капитализм!!
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=RWDz0uLAkH4[/ame]
Müzik duyulduğu gibi büyük bir yuhalama geliyor. Cody ve menajeri Brandi Rhodes uğultular eşliğinde ringe giriyorlar.

Cody'nin yüzü sirke satıyor. Son saniyede şampiyonluğu kaçırması onu epey üzmüş olmalı.
Cody: Cumartesi günü yaşananlar için söylenebilecek tek şey: Rezillik. Cody'nin şampiyon olmasını istemedikleri için ilk sıraya beni koydular. Akıllarınca maçın sonlarına doğru iyice düşecektim ve kemeri almam zorlaşacaktı. Lanet olsun, maç bir saniye daha uzun olsaydı şampiyon ben olacaktım. Anlıyor musunuz? Bu kadar basit bir şampiyonsun işte Elias. Üzerine oynanan oyunlara, küçük detayları bile aleyhine çevirmelerine rağmen kemerini alacaktı bu adam. Sen tarihe geçen bir şampiyondun bir de. Püh. GWA'in ilk Dünya Ağırsiklet Şampiyonu saniyelik oynamalarda şampiyonluğunu koruyor ve siz ona yüzyıla bedel bir saygı duyuyorsunuz. Cömert davranmanın manası yok. Elias şişirilmiş bir balon olduğunu Championship Scramble'da tescilledi. Hazıroncu, kolaya kaçan, gerçek bir sanatçıdan beklenmeyecek derecede basit birisi. GWA kurulduğu gün çıkan ve arkasına aldığı rüzgarı beklenenden kısa sürede kaybediyor. Belki de kaybediyor yerine kesiyor demeliyim. Çünkü bu GWA'in tercihi. Mr. Dinler'in tercihi. Christian'ın tercihi. Onların tercihi Elias. Dinler ve Christian sırayla balonu üflüyor. Ama yapacağım. O balonu ben patlatacağım.
Yuhalamalar artarken Cody sinirle insanları izliyor.
Cody: Size ''çenenizi kapatırsanız bestemi söyleyeceğim.'' diyen birine nasıl bu derece bağlanabilirsiniz? Kendinize saygı hiç mi yok? Beni sevmemenizin, hatta nefret etmenizin sebebi de bu mu? Kendime olan saygım... Bir salak değilim. Tabii ki kendime saygı duyacağım. Kimse ama kimse benim ismimi lekeleyemez. Ne Elias, ne Mr. Dinler, ne de spot ışığı hırsızı Triple H. (Boo artar.) Hadi ama, Triple H'in bu konuda pek bir farkı yok. Sadece işimizi farklı şekilde görüyoruz. O da kendisine saygı duyuyor. Hatta kendi dışında kimseye saygı duymuyor. WWE'de bir patronken size bakınca paranın kokusunu içine çektiğine eminim. Siz birer dolardan fazlasını ifade etmiyorsunuz onun için. Triple H kendi yarattığı davada davacı rolünü üstlenip sizi kandırıyordu. Siz de salak gibi onun suni davasını üstleniyordunuz. Onu Championship Scramble'da nasıl tokatladım ama? Ringde Elias mı var, Jeff Hardy mi, Finn Balor mu? Umurumda değil. Onu tokat manyağı yaptım. Gerçi o tokat yemeye alışık. Değil mi Stephanie?
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=L2vxSJJT9sE[/ame]
Charismatic Enigma mükemmel bir destek alıyor. Seyircilerle tokalaşa tokalaşa ringe doğru ilerlerken bir ara Cody'e asi bir bakış atıyor. Ringe girip konuşmaya başlıyor.

Jeff Hardy: Cody, Cody. Neden bu kadar şımarıksın? Eskiden böyle değildin. Sana ne oldu böyle? Anlaşılan WWE'den ayrılmak sana pek yaramamış. Indy'lerde kendilerine görece üst profilde birini gören herkes seni övüp şımarttı sanırım. Kendine güvenmen güzel bir şey. Fakat, sen abartıyorsun. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için hak iddia etmen de, ne bileyim, en basitinden Cumartesi günkü maçta bir tuş bile bulamadın. Son tuşu bulup kemeri kazanmayı demiyorum. 25 dakikalık maçta bir tuş, zor değil Cody. Kısaca hak etmiyorsun.
Cody: Mr. Dinler'in GM olarak Christian'ı seçtiğini sanıyordum.
Jeff Hardy: Gözü olan herkesin görüp sindirebileceği basit bir bilgi kırıntısı veriyorum sadece. 24 dakika boyunca şamar oğlanına dönüp, son dakikada bir çıkış yaptığın için kendini yeterli mi sanıyorsun? GWA'i o zevkine güreştiğin indy'lerle karıştırma Cody. Burada kalite ve kalitesiz birbirinden ayrılır. Championship Scramble'da sen alt klasmanda olduğunu bize gösterdin.
Cody: Rakibinden 10 dakika daha az güreşmiş biri için iddialı sözler.
Jeff Hardy: Nasıl anlamak istersen. Hala hak ettiğini düşünüyorsan bu gece benimle bir maça çık. Kazanan Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için 1 numaralı aday olur.
Cody gülmeye başlıyor bu teklif karşısında. O esnada bir gitar tınısı duyuyoruz.

Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Elias belinde kemeri, elinde gitarıyla girişteki iskemleye yöneliyor. Arenadan karışık ama yoğun bir reaksiyon geliyor ona.
Elias: Doğru mu duyuyorum? Benim kemerim hakkında mı konuşuyorsunuz? Üstelik Cumartesi günkü hezimete rağmen? Hımmm, güzel yüzsüzlük. Hadi, Jeff'i anlıyorum. İnsanlara sunacağı bir yüzü olmadığı için kendine boyalarla bir şeyler yapıyor. Sanatsal bir yüz. Peki, sen Cody? Tanrı aşkına, utanmadan hala kemerimi hedef alıyorsun. Evet, 'Cumartesi günü yaşananlar için söylenebilecek tek şey: Rezillik.' Cody ve saz arkadaşlarının topyekün rezil olduğu bir şov. 4 kişi bir adamdan kemeri alamadılar. Bir şey soracağım? Rezilliği 4'ünüz aranızda bölüp paylaştırırken Cody'e az mı pay ettiniz? Hala ringe çıkıp konuşabiliyor da?
Cody: Gerizekalı, sen kendini şampiyon mu sanıyorsun? Maçın sonunda ben tuş denerken ringe beni engellemek için girdiğin anda yüzünü gördüm. Neye benziyordu biliyor musun? Birkaç saniye içinde çizilebilecek karizmasını kurtarmak için k*çından, işiyormuşçasına ter akan birisi. Altına s*çtın Elias. Korkudan altına s*çtın. Şu an burada son derece cool görünüyorsun. Ama biliyorum ki, kemeri tesadüfen koruduğunu sen de biliyorsun ve bunu kimseye çaktırmıyorsun. Bir şampiyon taklidi yapmaya devam et Elias.
Elias: Hayal gücün IQ seviyene göre oldukça genişmiş. Kadın-erkek ayrımcılığı yapan birinden beklenmeyecek kadar büyük. Aslında hala kurtarılabilirsin Cody. Hastalıklı düşüncelerinden, baskın duygularından doğru tedaviyle arınabilirsin ve tekrar topluma kazandırılabilirsin. Belki döndüğünde seninle sanatsal çalışmalarda bulunuruz. Bak Jeff de sanatla iç içe. Kendine yüzler çiziyor. Yüzer tane yüz. İnsanlara daha rahat bakabilmek için arkasına saklayacağı rengarenk duvarlar örüyor kendine. Doğruluğu tartışılır, fakat sanatsallığı tartışmaya kapalı. Değil mi Jeff?
Jeff Hardy: Bu bir hobi ve her çizimin ardında yatan sebebi, vermek istediği mesajı sen anlayamazsın. Senin sanatın işine yaradığı kadar.
Elias: Çok da küçümseme bence.
Cody: İkiniz de kesin sesinizi! Jeff Hardy, Elias'ın dediği gibi sen sanatını bir savunma mekanizması olarak kullanıyorsun. Elias, sen ise... Yaptığın tek şey yetersiz ses tonunla kulaklarımızı kanatmak. Sen sanat yapmıyorsun Elias. Sen s*çıyorsun.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=uWcG4mCp0Zw[/ame]

THE GAME BURADA! Cody'e kitlenmiş şekilde ilerliyor. Elias'ın yanından o yokmuşçasına geçiyor. Ringe girdiği gibi kavgaya tutuşuyorlar. Bir yumruk Cody'den. (Boo.) Bir yumruk Triple H'den. (Cheer.) Cody cevap veriyor. Fakat, Triple H bir kez daha vuruyor ve bırakmıyor artık. Hızla yumruklar geçiriyor kafasına kafasına. Köşe gönderine sertçe fırlatıyor ve sırtını vuran Cody'e dönüşünde Spinebuster!! O esnada Jeff Hardy olanları izleyerek ringden çıkıyor. Ama arkasında Elias var. Elindeki gitarla vuruyor Jeff'in kafasına!!!! Jeff Hardy kurşun yemişçesine yere yığılırken Triple H Cody'nin üstüne çıkmış yumruklar indiriyor kafasına kafasına! Girişte GM Christian beliriyor. Görevlileri çağırıyor heyecanla. Hakemler ve güvenlik görevlileri hızla ringe giriyorlar ve Triple H'i Cody'nin üstünden alıyorlar. Araya giriyorlar. Christian girişten sesleniyor.
Christian: Cody, Triple H... Bu iş, dava, anlaşmazlık... Aranızdaki şey, her ne ise buna artık bir son vermelisiniz! Bu gece ana gösteride bir Street Fight maçında karşı karşıya geleceksiniz! (Anonsa cheer geliyor arenadan.) Birbiriniz hakkında uzun vadeli planlarınızı bir geceye sıkıştırın ve bu iş burada artık son bulsun!
Triple H Cody'e olan öfkesini kontrol etmeye çalışırken Elias öte tarafta Jeff'e bakıp gülüyor. Kameralar kapanıyor.

Depo gibi bir yerdeyiz. Kane karşılıyor bizi.
Kane: Ateşin tehditkarlığı etkileyici ama bir o kadar da yanıltıcı. Ancak bir korkak, alevin kendisini yakmasına izin verebilir ve acıyı hissedebilir. Bu algıda seçicilikten başka bir şey değil. Korkuyorsun ve korktuğun başına geliyor. Yaşamın önkabullerini teyit eden standart birisi: Korkak... The Nest, Championship Scramble'da yaşananlar kendinize olan güveninizi arttırmamalı. İnsanların şaşıracağı şeyler olmalı. Yoksa hayatın tüm mekanikleri oturmuş simülasyonlardan ne farkı olurdu? Öte yandan gerçekçiliği kaybetmemeliyiz... Haftaya, Atlas'ta... Gerçeğin kalıbından, sadece o izin verdiğinde çıkabileceğinizi göstereceğim. Ateşin sıcaklığı yükselecek ve korkmayanlarla korkanlar arasında hiçbir fark kalmayacak.
Kane ekrana bakarken kameralar kapanıyor.

[ame]https://youtu.be/GqDQ5V3Qvbk[/ame]

Mark Haskins'in müziği duyuluyor. Haskins girişte gözüküyor ve ringe doğru ilerleyip giriyor. Köşeye çıkıp taunt'unu atıyor, ardından iniyor. Köşesine geçip rakibini beklemeye başlıyor.
[ame]https://youtu.be/GqDQ5V3Qvbk[/ame]

Müzik çaldığı gibi çılgınlar gibi destek geliyor. Sheamus desteğe şaşırıyor önce, sonra gülerek ilerliyor. Taunt'unu atıp son hazırlıklarını yaparken maçı başlatıyor hakem.
Single Match
Mark Haskins vs. Sheamus
Zil çaldığı gibi Sheamus Haskins'in üstüne doğru koşup bir Lariat vuruyor. Haskins çabucak kalkıyor fakat Sheamus bir tane daha Lariat vuruyor. Haskins tekrardan kalkıyor beklemeden ve bir yumruk sallıyor fakat Sheamus eğilip Haskins'i kavrıyor, Irish Curse Backbreaker denemesi fakat Haskins Sheamus'un kulağına dirsekler vurarak bırakmasını sağlıyor. Sheamus kulağını tutarken Haskins iplerden sekip geliyor fakat Sheamus doğru zamanda Haskins'in karnına tekme atıyor. Haskins eğilirken Sheamus Haskins'n kafasını bacaklarının arasına alıyor ve kaldırıyor. Powerbomb denemesi fakat Haskins Sheamus'un kafasına yumrukkar vurarak önüne iniyor. Sheamus kafasını tutarken Haskins iplerden sekiyor fakat bu sefer de Sheamus Fireman's Carry pozisyonuna alıyor, hiç beklemeden Rolling Fireman's Carry Slam'i yapıyor! Haskins yerde yatarken Shemus çabucak kaldırıyor, Irish Curse Backbreaker! Tuş ediyor! 1-2-
Haskins belini tutarak yatarken Sheamus Haskins'in kafasından tutup kaldırıyor. Ardından köşeye doğru koşturup kafasını vuruyor. Haskins köşeye dayanarak dururken Sheamus Haskins'in kolundan tutup çarpraz köşeye fırlatmak istiyor fakat Haskins karşılıyor ve Sheamus köşeye yapışıyor. Haskins üstüne doğru koşuyor fakat Sheamus doğru zamanda yüzüne tekmeyi geçiriyor Haskins'in. Haskins yüzünü tutarak arkasını dönüyor, Sheamus'tan Bulldog. Haskins yerde yüzünü tutarken Sheamus yavaşça köşeye geçiyor ve tauntunu yapıyor. Haskins yavaşça ayağa kalkarken Sheamus'dan Brouge Kick denemesi fakat Haskins eğiliyor ve Sheamus'a bir Jumping Knee Strike vuruyor, ardından Pumplehand Driver! Tuş ediyor! 1-2-
3!
Kazanan: Mark Haskins
Mark Haskins sevincini kutlarken seyircilerin arasından kaslı bir adam çıkıyor, bu EC3! Haskins'in kafasının arkasına termosunu geçiriyor! Haskins kafasını tutarak devrilirken EC3 termosunu açıyor ve içindeki kahveyi Haskins'in üstüne döküyor!!!
EC3: SEN MİSİN ULAN BANA KAHVE DÖKEN, HA?!
Yuhalamalar artıyor. EC3 sinirli bir şekilde arka alana giderken kameralar kapanıyor.

Austin Aries'i arka alanda sinirli görüyoruz.
Austin Aries: Nerde bu a***a ko****umun i**e Kenny Omegası ve f**kbody'si Jackson malı.
Aries hızlı hızlı odaları arıyor ve Omega'nın odasını buluyor. Hızla içeriye giriyor ama içi boş.
Austin Aries: O***** Ç*****!
Aries hızla odadan çıkarken Cody ile denk geliyorlar. Bir süre şöyle bakışıyorlar, sanki paralel evrende arkadaşlarmış gibi hissediyorlar. Aries kendine gelince öfkeyle soruyor.
Austin Aries: Nerde senin bu dal***** i*** arkadaşların?
Cody: İ**eler ve kadın devrimini sevenlerle işim olmaz.
Austin Aries: Adamsın. Ama şimdi kemerimi bulmam lazım.
Cody: Benim de ana kemeri almam.
Aries sinirle koridor boyunca ilerliyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=pDj-6-8OfIo[/ame]
E-LI DRAKE! IT'S JUST A FACT OF LIFE!

Eli Drake girişte görünüyor. Internet kemeriyle beraber seyirciyi selamlayan Eli Drake ağır adımlarla ringe ilerliyor. Ring dekoru Fact of Life programı için hazır. Eli Drake içeriye giriyor ve kürsüsünün başına geçiyor.

Eli Drake: Hepinize merhabalar tek haneli IQ'ya sahip insanlar topluluğu, benim adı E-LI DRAKE! Bugün buraya hayatın gerçeklerinden bahsetmek yani nasıl harika bir şampiyon olduğumu göstermeye geldim. Ben GWA'nın Internet şampiyonuyum! Kim olacaktı ki? İrlanda aksanıyla bir erkeği andıran konuşması ama güreşiyle bir çöpten farkısz Becky Lynch mi? Ne idüğü belirsiz salak bir akrobat olan Mark Haskins mi? Yoksa güreşle alakası bulunmayan basit bir anonsör olsa daha iyi katkıda bulunacak olan REZİLLİK3 mü? Hangisi beni yenebilirdi ki? Hiçbiri! Bana kızabilirsiniz ama bu umrumda değil çünkü hayatın gerçeklerini söylediğiniz an herkes size zaten kızar.
Eli Drake karışık tepkiler alıyor.
Eli Drake: E-LI DRAKE burada bugün Internet kemeriyle boy gösterip kendisinin ne kadar harika olduğunu anlatması dışında size hayatın gerçeklerini de anlatacak. Programımızın adı da bu değil mi zaten? Acılar ama gerçekler... Haydi o zaman hep birlikte geçen haftanın 2 adet dummy'sini görelim. Hadi ilkini gönderin gelsin.
Ekranda Sabian var. Eli Drake üst üste önündeki butona basıyor.
Eli Drake: DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! Bu kadar yeter mi Sabian? Pardon Hatt Mardy mi demeliyidm? DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! Sabian gerçek bir dummy'sin, haftalık hatta yıllık listemde 1 numara bile olabilirsin. Seni seven geri zekalı seyircilere aldanma, sen tam bir dummy'sin! DUMMY! YEAH! Neyse. Sabian salağına bu kadar süre yeter. Şimdi diğer dummy'i görelim.
Ekrana Jay White geliyor. Eli Drake kahkahalar atıyor.
Eli Drake: DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! Jay White için de bu kadar yeterli. Acı ama gerçek Jay, sen bıçağınla ancak kekini kesebilirsin. Haftalardır yediğin trajikomik dayaklardan dolayı kahkahalar atıyorum. Böyle rezil bir hayvanı aranızda tuttuğunuz için üzülmüyor musunuz sayın tavukçuk ve maymuncuklar? DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH! DUMMY! YEAH!
Eli Drake butona durmadan basarken seyircilerden olumlu tepkiler geliyor.
Eli Drake: Size bu kadar süre yeter. Bir Internet şampiyonu olarak sizden bahsetmem bile sizin için bir popülarite kaynağı. Sizi daha fazla konuşup da yüceltmek yerine kendimi yüceltmeyi yeğlerim. Gerçi yüce olanların daha fazla yücelmeye ihtiyacı yoktur. Bu arada Türkiye'den Yücel diye eski bir Impact izleyeni varmış, Türkiye'de bizi takip eden tek Impact hayranı olan bu adama burdan selamlar. Her neyse. E-LI DRAKE Impact'te olduğu gibi GWA'da da fırtınalar estirerek başladı. Neden mi? Çünkü E-LI DRAKE gerçek bir alfa şampiyon. Buna kızmayın ve sinirlenmeyin, bunu değiştiremezsiniz. Çünkü bu hayatın gerçeği!
Müzik çalıyor ve Eli Drake kemerini alıyor ve köşeye çıkıp tauntunu atıyor.

Arka alanda Austin Aries sinirle etrafı aramaya devam ediyor.
Austin Aries: 80'ler saç modeli var hani. Salak gibi bir kıvırcık. Gördün mü o dall***yı?
Karşısındaki görevli kafasını sallıyor ve gidiyor.
Austin Aries: Biriniz de gördüm deyin ağz***** sı***** ya!
Aries bir başka koridor boyunca ilerlerken Nick Jackson'u görüyor. Sakin bir şekilde onu izliyor. Jackson ağır ağır koridordan ilerlerken Aries koşuyor ve arkadan saldırıyor! Jackson'u yere devirdikten sonra üst üste yumruklarla direkt yüzünü kanatan Aries bağırıyor!
Austin Aries: F**KBODY'in nerede? KENNY OMEGA NERDE? SÖYLE ÇABUK!
Nick Jackson, Austin Aries'e arkasını işaret ediyor. Aries kalkıyor ve arkasını dönüyor, V-TRIGGER! Aries şaftı kaymış bir şekilde yere devrilirken Omega hemen Nick Jackson'u kaldırıyor ve birlikte Aries'i stomplayarak dövüyorlar. Hakemler geliyor biraz sonra ayırmak için. Omega ve Nick, Aries'i bırakıyorlar.
Kenny Omega: Bu kemer şimdi benim değil belki ama kısa bir süre sonra resmi olarak benim olacak. O ana kadar da kemer benimle kalacak. Beni anladın mı moron surat?
Kenny Omega ve Nick Jackson orayı terk ediyorlar.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=0Um1QP-5PDw[/ame]

Neville her zamanki gibi sinirli bir şekilde girişte gözüküyor. Klasik bir şekilde ringe ilerleyip rakibini bekliyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=11rwudCQaeQ[/ame]
Electrifying!

The Rock büyük bir destek alarak ringe doğru ilerliyor. Championship Scramble'daki olaylardan sonra gerginliği daha fazla hissediliyor. Ringe girip taunt'unu attıktan sonra hakem maçı başlatıyor.
Single Match
Neville vs. The Rock
Zil çaldığı gibi Neville üzerine koşuyor The Rock'ın. Running Hurricanrana! Maça mükemmel başlıyor Neville! The Rock şaşkın halde ayağa kalktığında Step-Up Enzuigiri! The Rock nereye geldiğini şaşırıyor adeta! Sarsılarak köşe gönderine doğru geri çekiliyor. Neville hızını kaybetmeden üzerine koşuyor. Stun Gun!! The Rock Neville'a fazla izin vermiyor ve hareketini yapıyor. Neville çenesini kötü şekilde köşe gönderine vuruyor. Arkasını döndüğünde Spinebuster!! The Rock ekrana bakıyor. The Rock seyircilere bakıyor. Herkes bunun ne demek olduğunu biliyor. The Rock bilekliğini yavaşça çıkarıp seyircilere fırlatıyor ve taunt'unu atıp iplere gidiyor.

Döndüğünde Neville'ı ayakta görüyor ama geç! Fireman's Carry Sit-Out Facebuster!! Neville hemen köşe gönderine çıkıyor. The Rock'ı beklerken yüzündeki nefreti görebiliyoruz. The Rock yavaşça ayaklandığında Neville hareketleniyor ve zıplıyor.
ROCK BOTTOM!!! The Rock Neville'ı iplerden uzağa doğru çekip tuşa gidiyor. 1... 2...
3!
Kazanan: The Rock
The Rock çok güzel yakalıyor Neville'ı havadayken. Ve Rock Bottom'la işi bitiriyor. Sevinç gösterisini kısa tutuyor Rock. Kenardaki görevlilerden mikrofon istiyor.
The Rock: Championship Scramble'da her zamanki şımarıklığını göstermen için sana izin verdim. İstersem o maça çıkmayabilirdim Jericho. Maçın içinde mızmız bir bebek gibi dikkatleri üzerine çekmeye çalışacağını biliyordum. The Miz'e veya bana bir şekilde ayak bağı olacaktın. Bize zorluk çıkaracaktın. Kendini eğlendirecektin. Bunların hepsini biliyordum ama buna rağmen maça çıktım. Çünkü maçın sonucuna direkt etki edecek kadar zorda kaldığını tahmin etmemiştim. The Rock der ki, ağlayan bir bebeğin çaresi emziktir. Emzik The Rock'ın elinde. Gel onu al g*t herif!
The Rock girişe bakıp ringi turluyor. Jericho'yu bekliyor ama ses seda yok.
The Rock: Pekala, diyorsun ki ''The Rock g*tüm yumruklanmak için fazla etli. Onu kaldıramıyorum. Bizzat sen gel ve yumrukla.'' The Rock beyaz tüysüz poponu kıpkırmızı olana dek tokatlayacak. Ve bir daha GWA ringlerine gelip s*çamayacaksın!
Electrifying çalıyor. The Rock mikrofonu yere bırakıp köşe gönderlerinde taunt'unu atarken arka alana gidiyoruz.

Odaya ruhani bir hava katan buz mavisi perdenin önünde Matt Hardy'i görüyoruz.
Matt Hardy: Voaağğğaaaaaa... Tozlu sayfalarında gezerken tarihin, hapşırmaktan vakit kalabilirse, sık sık yaptıklarımızı okuyorum. Dünyaya yön vermek beni Big Bang Teorisi kadar gerçek kılıyoooğğğaaaaar. WONDERFUUULLL! Truvalılara karşı ahşap bir at inşa etmek benim fikrim değildi. Bunu bana varlığından bihaber oldukları strateji hocam Telemhus önerdi. Şehre böyle sızdık ve Truvalıları alt ettik. YEEAAAAAAAASSS. Onu kimse tanımıyordu. İzin vermedik. Ne ben, ne de o böyle bir şeye ihtiyaç duymadık. Bu stratejimizin bir parçasıydı. Yeni stratejilere önayak olmak için bir stratejiye sahip olmanız gerekir. Karşınızda Truva fethinin zeminini hazırlayan Telemhus!
Broken Sabian kadraja giriyor. Beyaz bukleleriyle her zamanki görünüşünden daha farklı.
Broken Sabian: Beni mahcup ediyorsun Odysse.
Matt Hardy: Gururlanmak senin de hakkın Telemhus. Merak etme. Savaştan geriye hiç kimse kalmadı. Truvalılar o güzel atlarına binip gitti.
Broken Sabian: AHAHAHAHAHAHAHAHĞAAAAAAAAA.
Matt Hardy: Taktik dehan seni zamanının gözdelerinden biri yaptı. Bazen iyi bir sonuç almak için tebrikleri kabul edemeyecek kadar gizli olmanız gerekir. Tarihte bunun milyonlarca örneği var. İSİMSİZ KAHRAMANLAR. Sen artık bunlardan biri değilsin Telemhus.
Broken Sabian: Truvalılar bizim için çantada keklikti. İyi birer savaşçıydılar ama zeki sayılmazlardı. Onları akıl oyunlarıyla yenebilirdik. Devasa tahtadan bir atı tehdit olarak görmeleri imkansızdı. OYSAKİ, TRUVA ATI İNSAN YİYORDU VE EĞER AKILLIYSANIZ DERİSİNE VURDUĞUNUZ KILIÇ DARBELERİYLE ORGANLARINDAN KOLAYCA ÇIKABİLİRDİNİZ!
Matt Hardy: YEEEAAAAASSSSS.
Broken Sabian: WONDERFUUUUUUULLLL.
Matt Hardy ve Broken Sabian'ın ''DELETE'' tauntlarıyla kameralar kapanıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=RWDz0uLAkH4[/ame]

Cody ve Brandi girişte görünüyorlar. Cody kendinden emin tavırlarla ringe ilerliyor. Brandi'yi koluna takan Cody, apronun önene geldiğinde önce eşini ringe sokuyor sonra da kendisi giriyor. Seyircilere şöyle bir baktıktan sonra nazire yaparcasına öpüşüyorlar dudak dudağa.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=hezg-gKEDPY[/ame]
Time to Play The Game!

Triple H su şişesiyle beraber girişte gözüküyor. Ringe ilerlerken Cody'den bakışlarını kesmiyor kral. Aprona çıkıp su fışkırtma tauntunu attıktan sonra ringe giriyor ve son hazırlıklarını yaptıktan sonra ikili, hakem maçı başlatıyor.
Street Fight Match
Cody vs Triple H
Maç başlar başlama güreşçiler birbirlerine doğru koşuyorlar. Cody Triple H'e yumruk atmayı deniyor gakat Triple H yumruğunu tutup seri yumruklarla cevap veriyor. Yumruk vurarak köşeye sıkıştırdıktan sonra çarpraz köşeye atıyor. Cody'nin üstüne doğru koşarken Cody ayağını kaldırıyor ve Triple H'in kafasına vuruyor! Triple H kafasını tutarak arkasını dönüyor. Cody iplerden sekip geliyor, fakat Triple H'den Facebraker Knee Smash! Cody yere düşmüyor. Triple H iplerden sekip geliyor, Jumping High Knee ile indirmeyi başarîyor Cody'yi. Ardından seyircilere dönüp tauntunu yapıyor. Bu sırada ayaklanmaya başlayan Cody'nin kafasına bir yumruk geçiriyor. Cody iplere doğru gidiyor ve iplere tutunarak ayakta kalıyor. Triple H Cody'yi iplerden sektiriyor, Cody gelirken Spinebuster deniyor fakat Cody havadayken Triple H'in kafasına Bionic Elbow vuruyor. Triple H boynunu tutarken Cody Triple H'in ayaklarından çekip yere düşürüyor ve bir Roll-Up deniyor. 1-2-
Kickout! İki güreşçi de aynı anda kalkıyor fakat Cody çabucak Dropkick vurarak indiriyor Triple H'i. Triple H yerde yatarken Cody dışarı çıkıyor ve bir sandalye alıp ringe geri giriyor. Ringe girdiğinde Triple H'i ayaklanmış bir vaziyette buluyor ve tam göğsüne geçirecekken Triple H son gücüyle sandalyeye tekmeyi vuruyor ve sandalye Cody'nin karnına giriyor. Cody sandalyeyi yere bırakarak karnını tutuyor, Triple H Cody'nin kafasını kollarının arasına alarak DDT yapıyor! Cody kafasını tutarak ringin dışına doğru gidiyor. Triple H de peşinden gidiyor. Cody spiker masasına tutunarak ayakta kalırken Triple H arkadan geliyor ve Cody'yi kaldırıp Snake Eye's yapıyor masaya. Cody kafasını tutarken Triple H kaldırıyor ve Body Slam ile yere indiriyor. Ardından bir kendo stick alıyor ve Cody'nin beline geçirmeye başlıyor! Cody'nin belinde sopanın izi kalana kadar vurmaya devam ediyor Triple H! En sonunda bırakıyor ve Cody'yi kaldırıp ringe geri fırlatıyor. Ardından Buğra Gür'ün spiker masasındaki cam şişe suyu alıp ringe geçiyor. Cody dizlerinin üstünde duruyor. Triple H tam şişeyi kafasında kıracakken Cody aniden Low Blow yapıyor! Triple H yavaşça yere inerken Cody tuş ediyor. 1-2-
Kickout. Cody sinirli bir şekilde su şişesini alıyor. Triple H yavaşça kalkarken Cody hiç beklemiyor ve su şişesini Triple h'in kafasında kırıyor! Triple H kanayan kafasını tutarak kendisini yere bırakıyor! Cody Triple H'in kafasının arkasına Stomp darbeleri vuruyor! Ardından Triple H'i kaldırıyor ve sandalyeye Inverted DDT yapıyor! Triple H'in kafasından hayvan gibi kan akıyor. Cody Triple H'i yüzüstü döndürüyor kafasına sandalye ile çok sert bir şekilde vuruyor! Triple H tepkisiz bir halde yatarken Cody öldü herhalde diyip tuş deniyor. 1-2-
Kickout! Cody şaşkın bir şekilde ayağa kalkıyor. Triple H'de Cody'nin bacağına tutunarak kalkmaya çalışıyor. Cody Triple H'in kafasına tükürüyor! Triple H çok sinirleniyor ve Cody'nin penisine kafa atıyor! Cody penisini tutarak bağırırken Triple H ayağa kalkıyor ve tekrardan dışarı atıyor Cody'yi. Cody dışarda yatarken Triple H ringden iniyor. Erem'den bir peçete falan istiyor ve Erem Triple H'e peçete ararken bir tane hayran t'shirtini çıkarıp Triple H'e veriyor. Triple H teşekkür ediyor ve kafasındaki kanı siliyor. Bu sırada Cody ayağa kalkarken Triple H Cody'nin ensesinden tutup barikatlara vuruyor! Cody barikatlara tutunurken Triple H Cody'yi kaldırıyor, barikatlara Spinebuster!!! Cody seyircilerin arasında sırtını tutarak yatarken Triple H seyircileri coşturuyor. Seyirciler Triple H ile fotoğraf çekiniyor. Ardından Triple H Cody'yi kaldırıyor ve kollarını tutarak arkasına geçiyor. Seyirciye Chop vurmasını söylüyor fakat bir manyak çıkıyor ve Cody'ye Superkick çekiyor!!!! Triple Cody'yi hiç bırakmıyor ve kaldırarak ringe götürüyor. Cody yerde yatarken Triple H kaldırıp kafasını bacaklarının arasına alıyor. Pedigree. Tuş ediyor. 1-2-
Kickout! Triple H şaşkın bir şekilde Cody'ye bakıyor. Cody ise yerde yatıyor sadece. Triple H Cody'nin ayaklarından tutup kaldırıyor ve karnına çok sert bir Stomp yapıyor! Cody'nin canlanmasında yardımcı oluyor bu! Cody karnını tutarak bağırırken Triple H boynunu kavrayıp kaldırıyor, Suplex denemesi fakat Triple H'in kafasına diz vurup önüne iniyor. Kafasını kavrayıp DDT yapmak istiyor fakat Triple H Cody'nin karnına yumruklar vurarak bırakmasını sağlıyor. Cody kafasını tutarken Triple H'den Spinebuster! Tuş ediyor! 1-2-
Kickout! Triple H çok şaşkın! Hakeme ısrar ediyor maç bitti diye fakat hakem oralı değil. Triple H'in gözüne seyircilerin arasından gelen 3 adam takılıyor. Nest ekibi! Ringin etrafını sarıyorlar! Scrull şemsiyesini açıyor ve gülüyor. Triple H şaşırmış bir şekilde izlerken kafasına aniden tekme yiyor! Cody'den Beautiful Disaster! Triple H kafasını tutarken Cody kaldırıyor, Cross Rhodes! Tuş ediyor! 1-2-
3!
Kazanan: Cody
Cody neredeyse ilk şovdan beri süren davayı kazanmasını kutladıktan sonra ringe The Nest giriyor. Yerde yatan Triple H'e Stomp darbeleri vurmaya başlıyorlar! Ölümüne Stomp'ladıktan sonra White kafasını kaldırıyor Triple H'in, Scrull şemsiyesiyle Triple H'in kafasının kanayan yerine çok sert bir şekilde vuruyor! Triple H'i sağlık görevlileri almaya gelirken The Nest Triple H'i salıyor. Cody girişte yorgun ve şaşkın bir şekilde galibiyetini kutlarken şov, Nest ekibinin gövde gösterisiyle sonlanıyor.