2023/24 Sezonu Yaz Dönemi Transfer Merkezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
8,612
CM Punk
Bir bunlara bir de Olympiakos'a uyuz oluyorum. Futbolcu mu alıyoruz arsa mı alıyoruz belli değil. Sattığını oyuncuların yerine yenisini al ver artık oyuncularımızı. Bizi ve oyuncuyu mağdur etmeye hakkınız yok.

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
8,612
CM Punk

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
519
Seth Rollins
-
GS uzun süre Paredes için uğraştı. Adam Roma’yla imzalayana kadar 753 tane orta saha ismi yazıldı çizildi. Şu an uğraşılan yani liste başı olan arkadaş Rodrigo De Paul. Uzun bir liste var. Erden Timur parmağını şıklatsa imza atacak oyuncu bile var. FB yönetiminde nasıl bir liste var? Mayıs’tan beri Livakovic aşağı Livakovic yukarı. B planı falan yok yani. Hiçbir şey yapamıyorsan duyumculara üfür başka kaleci yazdır. Komik duruma düşüyor yönetim.

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
8,612
CM Punk
GS uzun süre Paredes için uğraştı. Adam Roma’yla imzalayana kadar 753 tane orta saha ismi yazıldı çizildi. Şu an uğraşılan yani liste başı olan arkadaş Rodrigo De Paul. Uzun bir liste var. Erden Timur parmağını şıklatsa imza atacak oyuncu bile var. FB yönetiminde nasıl bir liste var? Mayıs’tan beri Livakovic aşağı Livakovic yukarı. B planı falan yok yani. Hiçbir şey yapamıyorsan duyumculara üfür başka kaleci yazdır. Komik duruma düşüyor yönetim.
Sizin mevzu ile bu mevzu arasında temel bir fark var. Paredes sizi Roma için bekletti ancak Livakovic & Petkovic olayında kulüpler ve kişiler anlaşmış olmasına rağmen Zagreb'in keyfi bir oyalaması var. Bunu herkese yapıyorlar. Günün sonunda Paredes başka takıma gitti ama bir aksilik olmazsa bu iki isim ülkemize gelecek.

Bana kalırsa bence de Zagreb'e rest çekilmesi lazım ancak alternatifler bu kadar iyi olmayınca el mahkum beklemek zorunda kalınıyor.

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
519
Seth Rollins
-
Sizin mevzu ile bu mevzu arasında temel bir fark var. Paredes sizi Roma için bekletti ancak Livakovic & Petkovic olayında kulüpler ve kişiler anlaşmış olmasına rağmen Zagreb'in keyfi bir oyalaması var.
Mevzular arasındaki temel fark başka kalecilerin yoklanmaması için bir sebep değil.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,950
Dinamo Zagreb bize resmen bunu uyguluyor oyuncuyu isterken.

Konular
4,469
Ben FB kulüp başkanı olsam çoktan vazgeçerdim. Livakovic iyi kaleci ama böyle davranan kulüplerle 2. defa masaya oturmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...