- Konular
- 276
- AJ Styles
- -
Bütün hallerini gördük...
Açıkcası şu anki temayı falan yazılımcı tutarak falan özel olarak yaptırdık. Gür uzun bir süre öyle bir masrafa kalkışmaz gibi. Xenforo paneline yeni alıştık zaten bir panel değişikliğini daha ben kaldıramam.Eski bir üye değilim. 2013 forumuna tıkladığımda burası ile çok bir fark görmedim. Tasarım anlayışı olarak eski olduğumuzu biliyordum ama 2013'te kalmış olmak fena şaşırttı.
Bu vesile ile açık kaynak, dolayısıyla ücretsiz, olan ve kurumsal şirketlerden büyük topluluklara kadar pek çok sitenin benimsediği Discourse'un reklamını yapmış olayım. Doğuştan mobil dostu olan bu yazılıma geçsek gerçekten hiç fena olmaz.
@Zargothrax belediye'ye de önermiş olalım.
![]()
Discourse is the place to build civilized communities
Discourse is modern forum software for meaningful discussions, support, and teamwork that gives your online community everything it needs in one place.www.discourse.org
Bir süre böyle gitsin o zaman. Gerekirse ben de elimi taşın atlına koyarım emek olarak.Açıkcası şu anki temayı falan yazılımcı tutarak falan özel olarak yaptırdık. Gür uzun bir süre öyle bir masrafa kalkışmaz gibi. Xenforo paneline yeni alıştık zaten bir panel değişikliğini daha ben kaldıramam.![]()
Yok böyle gidecek. Çek elini.Bir süre böyle gitsin o zaman. Gerekirse ben de elimi taşın atlına koyarım emek olarak.
Senin alışkanlıklarını bozayım da gör.Yok böyle gidecek. Çek elini.