Kane vs. Cena maçının sonuna doğru istemediğim bir sebepten dolayı gitmiştim. Ama şovu telefondan takip ediyordum. Kazanmama çok sevindim. Maçın sonunda Seth hamlesi maçı bir üst seviyeye çıkardı. Seth'in geldiği zamanda yerimde duramadığımı hatırlıyorum, bunu o zamandaki yorumlarımdan anlayabilirsiniz yani sevincime limon sıktı Seth

. Slater ihanetini hiç beklemiyordum "Ne alaka" demiştim ilk gördüğümde, kardeşliğin son bulmasının asıl sebebi Cena'nın düşüşü sanırım. Patlama olayını tam anlamadım, Seth kıl payı kurtulmuş. Seth'i ya yeni bir tehlike bekliyor ya da ben yapmışım bilemiyorum. Artık ana kemer maçına çıkabileceğim, o yüzden de çok mutluyum, ama sonucun pekte değişeceğini düşünmüyorum, yine de asla asla demeyelim

. Main Event'deki maç güzel ve çekişmeliydi, ama tartışmasız şampiyon galibiyeti yine kucakladı. Anderson, Graves çekişmesi devam edeceğe benziyor. Bizim feud'da olan yine Guevera'ya olmuş

. Y2J yine kaçtı ama Slammiversary şovunda bu gerçekleşmeyecek. Ek olarak şunu da söylemek istiyorum ME'deki baskınım aklımın ucuna bile gelmedi. Genel olarak güzel bir şovdu, beklediğimize değdi diyebiliriz ama şovlar arasında 9 günlük ara biraz fazlaydı. Ekibin eline sağlık, mükemmel bir şovdu. Bu sefer de biz üstün olduk şovda.
HASDGGSDAJASDLJASDKASHDKSJADHASKDHASKJDHASK