RPG GWA - 25 Mart 2021 Atlas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Insane Icon

toni 🌩️
Konular
11,142
Sting
Emek dolu, uzun, PPV tadında, kaliteli bir şovdu ekinin eline sağlık. dogri

The Insane Icon

toni 🌩️
Konular
11,142
Sting
Bir sonraki şova kadar mutlaka sosyal medya ve promoda aktif olacağım inş. Elimden geleni yapacağım şampiyon olarak. dogri

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
9 günlük aradan sonra dolu dolu bir şov. Harika geceydi. Bakalım sıradaki şovlarda neler olacak?

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
Şampiyonlar gecesini, sıradaki şampiyon kapattı. Ekibin eline sağlık.

Bay Piyanist

Babuş
Konular
138
Braun Strowman
Issiah "Swerwe" Scott
Güzel şov olmuş, Kane baba döktürmüş.

Konular
177
Triple H
Kardeşlik bitmiş be. Üzdü. Yazar arkadaşların eline sağlık.

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
Şovun tamamına yeni göz atabilme fırsatım oldu. Anderson ve Graves'in birbirleriyle böyle en iyi şampiyon üzerinden itişmesi oldukça güzel. Champion vs. Champion maçları her zaman insanı sarar. İlk champ vs. champ maçı, yani Graves-Anderson maçı düşündüğüm şekilde, muhtemelen de en mantıklı şekilde sonuçlanmış. Anderson risk almamış. Stardust-Liv Morgan mevzusu yavaş yavaş ciddiyet kazanıyor gibi. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Corbin vs. Lesnar Hardcore türünde harika bir seçim. İyi bir maçın ardından yine her zamanki Hardcore kemeri kaosu yaşanmış. Tuş etmemesi olayını Nakamura'nın bir bildiği vardır herhalde diye yorumladım. Wyatt ise resmen süpürmüş. Wolfgang muhtemelen en korkusuz adamdır, haftalardır epey zorluyor ama Wyatt bu şovda onun da altından kalkmış. Seyirciler yine dehşet yüklenmiş Cena'ya. Ama Cena'yı Slater'ın ihaneti kadar hiçbir şey üzmemiştir şu an. Benim de müdahalem işe yaramamış. Ama Kane hak ettiği bir contenderlık elde etmiş oldu. Bray Wyatt'ın ardından Guevara'ya Mike Rotunda şoku? Guevara harika çar ya. No Way'in Team Kaju'da kazanarak başlaması güzel. :dans Patlamayı ise ucuz atlatmışım. Shane yine arkamı toplamış. Ama rica ediyorum, lütfen şu tür mesajlarla aklımı çelmeyin, zaafım var diyorum. ME ile de şovun geneline yakışır kaliteyle şovu sonlandırmışız. Jericho'nun Anderson'ı tanımaması kısmına bayıldım. Bu hikayede yanan yine Spanish God olmuş. Kane şey yapmış, Jericho da kaçmış. Öhm öhm, siz anladınız. Ekip tarafından yine uzun ve kaliteli bir şov ortaya konulmuş. Takip edemediğim için üzüldüm. Elinize sağlık.

Hell's Gate

Ministry of Darkness
Konular
1,880
Undertaker
Undertaker
Kane vs. Cena maçının sonuna doğru istemediğim bir sebepten dolayı gitmiştim. Ama şovu telefondan takip ediyordum. Kazanmama çok sevindim. Maçın sonunda Seth hamlesi maçı bir üst seviyeye çıkardı. Seth'in geldiği zamanda yerimde duramadığımı hatırlıyorum, bunu o zamandaki yorumlarımdan anlayabilirsiniz yani sevincime limon sıktı Sethhehe. Slater ihanetini hiç beklemiyordum "Ne alaka" demiştim ilk gördüğümde, kardeşliğin son bulmasının asıl sebebi Cena'nın düşüşü sanırım. Patlama olayını tam anlamadım, Seth kıl payı kurtulmuş. Seth'i ya yeni bir tehlike bekliyor ya da ben yapmışım bilemiyorum. Artık ana kemer maçına çıkabileceğim, o yüzden de çok mutluyum, ama sonucun pekte değişeceğini düşünmüyorum, yine de asla asla demeyelimhehe. Main Event'deki maç güzel ve çekişmeliydi, ama tartışmasız şampiyon galibiyeti yine kucakladı. Anderson, Graves çekişmesi devam edeceğe benziyor. Bizim feud'da olan yine Guevera'ya olmuşhehe. Y2J yine kaçtı ama Slammiversary şovunda bu gerçekleşmeyecek. Ek olarak şunu da söylemek istiyorum ME'deki baskınım aklımın ucuna bile gelmedi. Genel olarak güzel bir şovdu, beklediğimize değdi diyebiliriz ama şovlar arasında 9 günlük ara biraz fazlaydı. Ekibin eline sağlık, mükemmel bir şovdu. Bu sefer de biz üstün olduk şovda.:)

HASDGGSDAJASDLJASDKASHDKSJADHASKDHASKJDHASK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...