Şovu Takip Etmek İçin Nedenler!
-Hammerstein Ballroom!
-Shane McMahon Şovu Açıyor!
-Champion vs. Champion Match
Karl Anderson vs. Corey Graves
-İyileşmekten Başka Çaren Yok
-Hardcore Championship Match
Baron Corbin vs. Brock Lesnar
-GWA Undisputed Championship #1 Contender Match
John Cena vs. Kane
-Sokaklarda Kanlı İzler
-Kör Oldum! Kör Oldum!
-Chris Jericho Aksiyonda!
Pyrolar patlıyor. Hammerstein Ballroom büyük gece için hazır. Bugün Atlas gecesi! Bayanlar ve baylar, Atlas başlıyor!
Tazz: Buraya bayılıyorum.
Buğra Gür: Atlas demek seks demek. Atlaseks.
Tazz: Sen yine içtin mi?
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=HMuYfScGpbE&ab_channel=WWEMusic[/ame]
HERE COMES THE MONEY!
Shane O'Mac! Shane McMahon her zamankiyle enerjisiyle görünüyor girişte. Seyircilerle tokalaşarak ringe giriyor ve tezahüratların dinmesini bekliyor. Ardından elindeki mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor.
Shane McMahon: Manhattanaaaan! Bu gece dünyanın her yanından New York'a, Hammerstein Ballroom'a gelen her bir GWA Evreni üyesinin muazzam bir atmosfer yarattığını söyleyebilirim. GWA sizlere minnettar, sizler olmadan bu şirket olamazdı.
Shane bir süre seyirci tezahüratlarını dinliyor ve alkışlayarak eşlik ediyor. Ardından devam ediyor.
Shane McMahon: O yüzdendir ki bu seyirciye hak ettiğini vermeye karar verdik! Bu gece Hammerstein Ballroom'da şampiyonların çarpıştığını göreceksiniz! Kemerlerin ortaya konulduğuna ve kemere ulaşmak adına güreşçilerin birbirleriyle savaş verdiğine şahit olacaksınız!
We Want Some!
We Want Some!
Shane McMahon: Hardcore Şampiyonu Baron Corbin bu gece, bu ringde zorlu bir testte geçirilecek! Kemerini canavara karşı, Brrrrooocckkkk Lesnar'a karşı savunacak! Kesinlikle şahit olmak isteyeceğimiz bir mücadele olacaktır buna şüphem yok.
Shane, iplere yaslanıp bir müddet arenanın coşkusunu dinledikten sonra devam ediyor.
Shane McMahon: Y2J! Chris Jericho, geçtiğimiz ay muazzam bir maçın ardından tarihin ilk Tartışmasız GWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu oldu. Bunun ne kadar büyük bir başarı olduğunu söylememe hacet yok zira haftalardır kutlamaların devam ettiğini görüyorsunuz. Nitekim bu durum akıllara şu soruyu getiriyor. Jericho, gerçekten tartışmasız bir şampiyon olduğunu kanıtlamak için unvanını kime karşı savunacak? Bu gece buna cevap bulacağız baylar bayanlar! "Big Red Machine" Kane, NWO'yu temsil eden John Cena ile acımasız bir maçta karşı karşıya gelecek! Kazananın 6 Nisan'da Slammiversary'nin kapak yıldızı ve GWA'in en büyük şampiyonu Jericho'ya meydan okuduğunu izleyeceğiz.
Fuck You Cena!
Die Cena Die!
Fuck You Cena!
Die Cena Die!
Shane seyircinin bu aşırı tepkisinden resmi bir yönetici olarak biraz gerilmiş ve rahatsız olmuş görünüyor ve anlaşılana göre konuyu değiştirmek istiyor.
Shane McMahon: Chris Jericho'dan bu kadar bahsetmişken onun maçından bahsetmemek olmaz. Bu gecenin ana olayında şampiyonların çarpışmasını izleyeceğiz! GWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu, ringde şirketin en büyük ikinci şampiyonuyla karşı karşıya gelecek! Kesinlikle kaçırmak istemeye...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=pNbfvy4dYnQ&ab_channel=Saint[/ame]
Shane'in lafını Christocontrol bölüyor. Jilet gibi takımları çekmiş olan Corey Graves, sakince ringe geliyor ve onaylamayan bir yüz ifadesiyle Shane'e kafa salladıktan sonra görevlilerin verdiği mikrofonu centilmence alıp konuşuyor.
Corey Graves: Bu maç açıklandığından beri aynı soru kafamı kurcalıyor Shane. Bu gece birkaç dakika önce söylediklerinin kafamdaki soruları gidereceğini düşünüyordum ama görünen o ki büyük bir yanılgı içindeymişim. "Şirketin en büyük ikinci şampiyonu" tanımının yeterince açık olduğunun farkındayım ama neden benim ismim asla anılmadı?
Shane, "ehhh" der gibi bir yüz ifadesiyle sıkkın sıkkın mikrofonu ağzına götürüyor ama...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=V3_7ps3uVhE&ab_channel=Omar[/ame]
Ama Karl Anderson'ın müziği onun konuşmasına izin vermiyor! Gun Stun bir süre çaldıktan sonra Anderson elinde mikrofonla girişte gözüküyor ve hemen konuşmaya dahil oluyor.
Karl Anderson: Corey Corey Corey... Adının anılmamasının nedeninin hiçbir zaman şirketin en iyi ikinci şampiyonu olmamış olman olduğunu düşündün mü hiç? O zaman bu söylediklerim bir miktar üzücü olabilir ama değilsin! Sen bir güreşçi bile değilsin Graves! Kendini kanıtladığını mı düşünüyorsun? Sadece bir maça çıktıktan sonra kendini şirketin ikinci ismi olarak mı tanımlıyorsun? Birkaç ay önce sevimli bir fino köpeği olduğunu düşününce bu büyük bir sıçrama olmaz mıydı sence de Corey? O yüzden minik hırlamalarınla insanları meşgul etmeyi bırak olur mu?
Corey Graves, bir süre gülüyor. Kahkahası bittikten sonra Anderson'ı işaret ediyor.
Corey Graves: Kimin şirketin en büyük ikinci şampiyonu olduğunu düşünüyorsun peki? Kendinin mi?
Anderson Okyanuslar Şampiyonluğu'nu belinden çıkarıyor ve yukarı kaldırarak kafa sallıyor.
Corey Graves: Eğer o kemerin bu şirkette bir değeri kaldığını düşünüyorsan gerçekten aptal olmalısın Karl! Her GWA şovunda kafanın ne kadar pürüzsüz olduğunu görüyordum ama bu düşüncen kafanın içindekinin de aynı pürüzsüzlükte olduğunu kanıtladı! Oceans unvanı aylarca savunulmadı bile! Sırtından bıçakladığın eski kankan Page, kemeri bir süs eşyasıymış gibi bir kere bile savunmadan kıçında gezdirirken...
Corey Graves ise şimdi Kıtalararası Şampiyonluğu'nu belinden çıkarıp havaya kaldırıyor.
Corey Graves: Bu kemer... Bu kemer benim, Carmella'nın, Heath Slater'ın, John Cena'nın ve nice güreşçinin kanı ve teriyle savunuldu! GWA'nın en prestijli unvanlarından biri olduğunu her s*ktiğimin şovu bu ringe çıkıp ispat ettik! Money in the Bank'te bu unvana ulaşmak için hayatımı, sağlığımı, sahip olduğum her şeyi riske attım ben! Tüm bunlardan sonra elindeki o mavi oyuncağının Kıtalararası Şampiyonluk'tan daha değerli olduğunu düşünüyorsan o oyuncağı alıp fikrinle beraber g*tüne sokabilirsin!
Anderson, alaycı bir tavırla gülüyor.
Karl Anderson: Sert çocuk seni... Sert bir erkeksin değil mi? Okyanuslar Şampiyonluğu'nun bir şaka olduğunu mu sanıyorsun? Ben bu kemer için GWA tarihinin en büyük kariyerini bitirdim! Senin gibi yeni yetme bir fino köpeğinin değil hayır! Şirketteki tüm unvanların a*ına koyan adamın efsanevi kariyerini acımadan ezip geçtim ve GWA'da yeni bir dönem başlattım! Oceans Şampiyonluğu yeni bir devir başlattı! Bitirmiş olduğum şeylerin içinde senin de kemerinin de okyanustaki çaresiz bir enik gibi boğulacağını biliyorsun değil mi Corey? Seni de mi bitirmemi istiyorsun? Çünkü bana sabah kahvaltısından farklı hissettirmez!
Anderson kemerini eline alıp hızlı ve agresif adımlarla ringe yürüyor. Corey Graves ise eğilip onun ringe girmesini bekliyor.
Karl Anderson ringin dibine kadar gelmişken bir ses duyuluyor.
Shane McMahon: YETER!
Shane McMahon: Siz ikiniz hangi kemerin daha değerli olduğunu tartışmak ve kavga etmek mi istiyorsunuz? Pekala! Size istediğinizi veriyorum! Karl Anderson, Corey Graves'e karşı! Bu ringde! Şimdi! Kazanan gecenin ana olayında Chris Jericho ile karşılaşır!
Shane, sinirli bir şekilde ringden çıkıp gidiyor. Biz de reklamlara doğru minik bir yolculuk gerçekleştiriyoruz.
Reklamlardan döndüğümüzde iki isim hazır.
Champion vs. Champion
Corey Graves vs Karl Anderson
Zil çalıyor ve maç başlıyor. Graves zil çalar çalmaz Anderson'a doğru koşuyor ve Corner Dropkick yapıyor. Graves ayağa kalktığı gibi Anderson'u yumruklamaya başlıyor. Çok hızlı ve sert yumruklar atıyor Graves. Sayılamıyor yumruklar. Hakem hızlıca araya girip Graves'i ayırmaya çalışıyor ancak bu mümkün olmayınca hakem saymaya başlıyor. 1-2-3-4- Graves, Anderson'u bırakıyor ve ayağa kalkıyor. Anderson ise köşeye tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Graves, Anderson'a doğru hareketlenmek istiyor ama hakem izin vermiyor. Anderson bir anda Graves'e uzanıp bir tokat atıyor. Ondan sonra Graves hakemi aşıyor ve Anderson'u yumruklamaya başlıyor yeniden. Bir süre sonra yumruğu bırakıp tekmelemeye başlıyor. Bir süre sonra karşı köşeye koşuyor Graves ve sonrasında Anderson'a geri koşarak bir Running Knee Wash yapıyor. Ardından onu ringin ortasına çekip tuşa gidiyor Graves. 1-2-
Anderson atıyor. Graves bir süre yerde yumrukluyor Anderson'u. Sonrasında ise yerde headlock bağlıyor. Anderson bir süre sonra ayağa kalkmaya çalışıyor ve bir süre sonra Graves'in karnına dirsek atmaya çalışıyor. Sonrasında Back Suplex için kaldırıyor ama Graves ayakları üzerine Anderson'un arkasına düşüyor ve iplerden sektikten sonra Calf Kick vuruyor. Anderson hızlıca ayağa kalkıyor ve Graves'e bir Arm Drag yapıyor. İkili yine hızlıca ayağa kalkıyor ve hızlı bir şekilde Lockup bağlıyorlar. Bir süre sonra Anderson headlock bağlıyor. Graves hızlıca Anderson'u iplere atıyor ardından yere yatıyor. Anderson iplerden sekip Graves'in üzerinden atlayıp karşı iplerden bir kez daha sekiyor. Graves bir anda Anderson'u yakalıyor ve Electric Chair Drop yapıyor. Graves tuşa gidiyor yine! 1-2-
Anderson bir kez daha atıyor. Graves, Anderson'un karnına bir tekme atıyor. Ardından kafasına sert bir şekilde basıyor. Anderson'un kaşında hafif bir açılma oluyor. Graves köşeye çıkıyor yavaşça ve sonrasında Elbow Drop ile atlıyor ama Anderson son anda çekiliyor ve Graves boşa atlıyor. Anderson hızlıca Graves'in üzerine atlayıp onu yumruklamaya başlıyor. Graves bir süre sonra parmağını Anderson'un gözüne sokuyor ve sonrasında onun üzerine çıkıyor ve çok hızlı bir şekilde yumruklamaya başlıyor. Bir süre sonra ayağa kalkıyor ve Anderson'u kaldırmaya çalışıyor...
LOW BLOW! Anderson bir anda Low Blow vuruyor! Hakem bunu görüyor ve anında zili çaldırıyor!
DQ ile Kazanan: Corey Graves
Anderson bir süre yerde süründükten sonra ayağa kalkmayı başarıyor. İplerden sekip Graves'in kafasına sert bir tekme atıyor. Ardından Graves'i kaldırıyor ve SWIRVEL STUN GUN! Anderson ringin dışına çıkıyor ve ringin altından ringin içine bir dikenli sandalye atıyor. Ardından dikenli tel atıyor ringe. Sonrasında bir tane de kendo stick atıyor ringe. Anderson ringe girip önce kendoyu kapıyor ve Graves'in sırtına vurmaya başlıyor. Çok hızlı ve sert bir şekilde vuruyor Anderson. Bir süre sonra Graves'in kafasına geçiriyor kendoyu ve Graves'in kafasında bir yarık oluşuyor. Anderson sandalyeyi kapıyor ve Graves'in sırtına geçiriyor. Ardından sandalyeyi sürterek ayırıyor Graves'in sırtından. Graves'in sırtı da kanamaya başlıyor.
KAN! KAN! KAN! KAN! KAN! KAN! KAN!
Ardından sandalyeyi Graves'in kafasına vuruyor ve sonrasında sandalyenin dikenlerini Graves'in yüzüne sürtüyor. Sonrasında sandalyeyi bırakıyor ve teli kapıyor Anderson. Anderson teli Graves'in kafasına ve boynuna dolamaya başlıyor ve bir süre sonra teli sıkmaya başlıyor. Graves boğazını tutup tellerden ayrılmaya çalışıyor ancak bir süre sonra bilincini kaybediyor ve mosmor oluyor. Anderson telleri bırakıyor ve sandalyeyi tekrardan kapıyor ve Graves'in kafasına vuruyor. Ardından Graves'i tekrardan kaldırıyor ve sandalyenin üzerine SWIRVEL STUN GUN! Anderson ayağa kalkıyor ve kendoyu bir kez daha kaparken görevliler ringe akın ediyor. Anderson ise kendoyu bırakıp ringten iniyor. Görevliler Graves'in durumunu kontrol ederken kameralar kapanıyor.
Liv Morgan'ı odanın içinde görüyoruz. Bu sefer ağzı bantlı değil fakat üzerinde hala deli gömleği var. Hemşireler ellerindeki kağıtlara bakıyorlar ve aralarında fısıldaşıyorlar.
Hemşire: Kesinlikle. Kesinlikle normal değil. Şu an ne görüyor acaba?
Liv Morgan: Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil. Gerçek değil.
Hemşire: Sakin ol Gionna.
Liv Morgan: Ben...
Hemşire: Söyle, ne istiyorsun? Sana nasıl yardımcı olabiliriz, Gionna?
Liv Morgan: Benim adım...
Hemşire: Önce ilaç vakti!
Liv Morgan: İstemiyorum.
Hemşire yaklaşıyor ve elindeki hapları ağzına sıkıştırıyor. Liv Morgan hapları tükürmek istiyor fakat hemşirelerin zorlamasıyla yutuyor.
Hemşire: Bu sondu. Bundan sonrası ile biz ilgilenmeyeceğiz. Seni tanımak güzeldi.
Hemşireler dışarı çıkacağı sırada aniden kafalarını çeviriyorlar. Hemşirelerden sadece birisi konuşuyor yine.
Hemşire: Görüşürüz Gionna.
Liv Morgan'ın gözleri bembeyaz oluyor. Aniden öksürmeye başlıyor. Öksürükleri oldukça şiddetleniyor. Odanın ışıkları kapanıp açılıyor arka arkaya. Kısa bir süre sonra ışıklar tamamen sönüyor. Liv Morgan öksürmeye devam ediyor. Aniden sesi kesiliyor. Birden bir parıltı ve ışık vuruyor kameraya.
Kameraların önüne aniden Stardust geliyor! Ekrana bakıp sadece gülümsüyor.
Stardust: Her şey öncesinden çok daha gerçek. Evren hakkında ne düşünüyorsun? Evren sana göklerden beni gönderdi. Yollar oldukça kasvetli ve karanlıktı. Parıltı bana yol gösterdi. Sen göklere bakan ve umut eden zavallı bir kızsın. Zihninin içinde neler var? Ne olduğunu sanıyorsun? Seni iyileştireceğim. Parıltıları zihninin içine dökeceğim ve iyileşmeni sağlayacağım. Ne olduğunu hatırlayacaksın. O adama söylediğin, anlattığın her şeyi hatırlayacaksın. Sen kimsin? Sen kimsin? Bana anlattıkların-
Stardust: HAYIR! (Stardust aniden başını tutuyor.) O! ONA ANLATTIKLARIN. Hepsini yeniden yaşayacaksın. İyileşmen gerekiyor ve bu duyduğun son cümlelerdi. Artık başlıyoruz. Göklere doğru bak. Gözlerini tamamen kapat. Yıldızlara odaklan. Evreni hisset. Başlıyoruz. İyileşmen lazım. Kim olduğunu hatırlaman lazım. Sahte ve gerçek. Hangisine yürüyeceksin? Seni iyileştireceğim.
Stardust: Seni evine götüreceğim.
Stardust alkış yapıyor.
Stardust: Evimize. Yani evinize! Sanırım... Ah, duyuyor musun? Göklerden beni çağırıyorlar. Görüşürüz. Şimdilik.
Hatırla.
Kameralar kapanıyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=JJnzfT44KXI[/ame]
Baron Corbin! Hardcore Şampiyonu kollarını iki yana açarak girişte görünüyor. Seyircilerden karışık bir reaksiyon var. Baron Corbin belinden kemerini çıkartıyor ve havaya kaldırıyor. O kemerini kaldırınca aniden pyrolar patlamaya başlıyor. Baron Corbin düşünceli bir surat ifadesiyle ringe doğru ilerliyor. Ekranlara geçtiğimiz şovda yaşananlar geliyor...
Shinsuke Nakamura atmayı başarıyor! Corbin şimdi yavaş yavaş kaldırıyor Nakamura'yı saçından tutarak ve köşede toparlanmış şekilde tag bekleyen Brock Lesnar'a tag veriyor. Corbin Double Suplex için Nakamura'yı tutup bekletse de Lesnar, Baron Corbin'i ittiriyor! Ve kendisi kavrıyor Shinsuke Nakamura'yı belinden! German Suplex! Nakamura yere pestil gibi yapışıyor! Lesnar ikinci bir German için Nakamura'yı kaldırırken kameralarımız bozulmuş bir şekilde Lesnar'ı izleyen Baron Corbin'in iplerden dışarı çıkışını ve köşesinde beklemesini görüntülüyor. Brock Lesnar'dan ikinci German Suplex! Nakamura'nın artık mecali yok gibi görünüyor. Lesnar son bir German Suplex için kaldırıyor... Ama bu sefer iki ayağının üstüne düşen isim Shinsuke Nakamura! Koşarak Lesnar'ın üstüne gidiyor ama Lesnar çekiliyor! Nakamura'nın önünde kalan Corbin'e Running Knee Strike! Corbin uçaktan atlar gibi düşüyor aşağı! Köşedeki Nakamura'nın üstüne atlamak istiyor Lesnar şimdi ama Pendulum Kick ile yakalıyor onu Nakamura! O DA NE?!
JEFF HARDY! ÖNCE LESNAR'I ONE-HANDED BULLDOG İLE YERE YAPIŞTIRIYOR, ARDINDAN KENDİSİ İÇİN EĞİLEN NAKAMURA'NIN SIRTINA BASARAK UÇARCASINA KÖŞEDEKİ EN ÜST İPE ÇIKIYOR VE RİNGİN DIŞINDAKİ BARON CORBIN'IN ÜSTÜNE STANDING SWANTON BOMB İLE UÇUYOR İNANILMAZ!!!
Yerde yatan Lesnar'ın kalkmasını köşede beklerken görüyoruz şimdi Shinsuke Nakamura'yı ve KIIIN SHAAA SAAAAAAAA!! Devirdiği devin üstünde tuşa gidiyor Nakamura! 1...2...3!
Kazanan: Shinsuke Nakamura & Jeff Hardy
Nakamura ve Hardy, galibiyeti koparıp alıyor bu gece! Jeff Hardy de belini tutarak ringe giriyor ve Nakamura ile beraber zaferlerini kutluyorlar. Biri bir köşede diğer ise diğer köşede taunt atarken biz de reklamlara uçuyoruz. Prrrrrrr
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=QZVY6RuxlOE&[/ame]
Brock Lesnar girişte görünüyor. Girişe bir süre duruyor ve olduğu yerde sekmeye başlıyor. Aniden bağırarak taunt atıyor ve pyrolar patlıyor. Brock Lesnar hızlı adımlarla ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Brock Lesnar ringin önünde bir süre duruyor. Şimdi aniden aprona zıplıyor ve iplere tutunuyor. Aniden tekrar pyrolar patlıyor. Baron Corbin ile göz göze geliyor. Brock Lesnar oldukça sinirli bir surat ifadesiyle bakıyor ona.
Hakem son kontrolleri yapıyor. Hardcore Şampiyonluğunu iki tarafa gösteriyor. Şimdi ise zili çaldırıyor ve maç başlıyor.
Hardcore Championship Match
Baron Corbin vs. Brock Lesnar
Brock Lesnar ve Baron Corbin ikilisi birbirlerine bakıyorlar. Baron Corbin geri adım atıyor. Brock Lesnar aniden Corbin'in üzerine doğru koşuyor. Corbin geri çekiliyor ve Lesnar köşeye kadar gidiyor. Baron Corbin, Brock Lesnar'a yumruklar vurmaya başlıyor. Brock Lesnar dönüyor ve Baron Corbin'i itiyor. Baron Corbin geriye düşüyor. Kalkmaya çalışıyor. Brock Lesnar aniden Baron Corbin'i arkasından yakalıyor ve German Suplex! Baron Corbin kalkıyor ve köşeye yaslanıyor. Brock Lesnar koşuyor üzerine ve Corner Shoulder Thrusts! Şimdi ise Corner Multiple Knees! Brock Lesnar, Baron Corbin'i saçlarından çekiyor ve ringin ortasına doğru getiriyor. Arka arkaya yumruklar vuruyor. Şimdi çeviriyor ve German Suplex! Baron Corbin acı içinde yerde. Şimdi kalkmaya çalışıyor. Brock Lesnar onu bir daha kavrıyor ve bir German Suplex daha. Baron Corbin bu sefer kalkamıyor. Brock Lesnar üzerine doğru gidiyor. Baron Corbin kendini ringin dışına bırakıyor.
Brock Lesnar dışarı çıkıyor. Baron Corbin'e doğru hamle yapmak istiyor. Baron Corbin ani bir dirsek darbesi vuruyor. Şimdi Brock Lesnar'ı çelik merdivenlere doğru itiyor. Brock Lesnar çelik merdivenlere çarpıyor sırtını. Toparlanmak istiyor derken Baron Corbin aniden koşuyor ve bir Big Boot yapıştırıyor! Brock Lesnar çelik merdivenlerin arkasına düşüyor. Baron Corbin aniden Brock Lesnar'ı kaldırıp kavrıyor ve Falling Slam çelik merdivenlerin üzerine! Seyircilerin reaksiyonu yükseliyor. Baron Corbin seyircilere doğru dönüyor ve bağırıyor. Ardından Brock Lesnar'ı gösterip gülmeye başlıyor. Brock Lesnar birden çelik merdivenlerin üzerinden kalkıyor. Baron Corbin bunu görünce korkmuş bir surat ifadesiyle geri adım atıyor. Brock Lesnar aniden koşuyor ve bir STO! Brock Lesnar şimdi Baron Corbin'i kaldırıyor ve bariyerlerin üzerine doğru sırtın üzerine doğru bırakıyor. Öylece yatan Baron Corbin'in karnına dirsekler vurmaya başlıyor. Brock Lesnar ringin altını açıyor ve bir Kendo Stick çıkartıyor. Şimdi Kendo Stick ile Baron Corbin'e doğru yöneliyor.
Brock Lesnar aniden Kendo Stick'i havaya kaldırıyor ve Baron Corbin'e vurmak istiyor. Baron Corbin bariyerden çekiliyor. Brock Lesnar vuruyor ve Kendo Stick iki parçaya ayrılıyor. Baron Corbin'e vuramamanın siniriyle elindeki kırık Kendo Stick parçasını bir kenara atıyor. Baron Corbin kalkıyor. Brock Lesnar hamle yapıyor ve Bear Hug pozisyonuna almak istiyor. Baron Corbin dirsek darbeleri vuruyor. Şimdi ise Brock Lesnar'ın karnına bir tekme geçiriyor ve DDT! Hayır! Brock Lesnar izin vermiyor. Baron Corbin'i çeviriyor ve German Suplex! Bu sefer Baron Corbin izin vermiyor. Brock Lesnar'ı kendisine doğru çeviriyor ve Deep Six! Ringin dışında! Baron Corbin yerde yatan Lesnar'a bakarak bir süre soluklanıyor. Şimdi ringin altından bir torba çıkartıyor. Torbayı ringe atıyor. Ardından birkaç sandalye çıkartıp ringe atıyor. Baron Corbin kenara doğru yöneliyor. Kenarda duran sandalyeleri aynı şekilde ringe atıyor. Şimdi ringin altına bakıyor ve bir koltuk değneği buluyor. Bununla Brock Lesnar'a doğru yöneliyor. Brock Lesnar ayağa kalkıyor. Baron Corbin aniden koltuk değneği ile Brock Lesnar'ın dizine vurmaya başlıyor. Brock Lesnar diz çöküyor. Acıyla dizini tutarken Baron Corbin koltuk değneğini Brock Lesnar'ın boynuna doğru vuruyor. Brock Lesnar yere yığılıyor. Baron Corbin şimdi Brock Lesnar'ı ringe sokuyor ve peşinden ringe girip tuş deniyor: 1...2.
Brock Lesnar atıyor ve aniden ayağa kalkıyor. Aldığı darbeye rağmen Brock Lesnar ile aynı anda ayağa kalkıyor. Baron Corbin şimdi Brock Lesnar'a doğru koşuyor derken Brock Lesnar'dan Hip Toss! Kenardaki açılmamış sandalyelerin üzerine doğru. Brock Lesnar şimdi sandalyelerden birini kapıyor. Baron Corbin'in ayaklanmasını bekliyor. Baron Corbin ayaklanıyor. Brock Lesnar aniden koşuyor ve sandalye ile Baron Corbin'in kafasına vuruyor. Aniden ışıklar patlıyor. Kameralar değişiyor. Baron Corbin yerde yatarken kafasından kan geldiğini görüyoruz. Brock Lesnar sandalyeyi havaya kaldırıyor ve şimdi Baron Corbin'in kafasına defalarca vurmaya başlıyor. O sandalyeyi her vurduğunda ışıklar patlıyor. Brock Lesnar şimdi sandalyeyi bir kenara bırakıyor. Baron Corbin gözleri kapalı bir şekilde öylece yatıyor. Brock Lesnar şimdi eldivenlerini çıkartıyor. Baron Corbin'in üzerine çıkıyor.
Brock Lesnar, Baron Corbin'e yumruklar vurmaya başlıyor. Baron Corbin eliyle suratını kapatmaya çalışıyor fakat darbelere engel olamıyor. Elleri iki yana düşüyor. Brock Lesnar yumruklar vurmaya devam ediyor. Elini iyice havaya kaldırıyor ve bir yumruk daha atacağı sırada Baron Corbin aniden iki eliyle Brock Lesnar'ın yumruğunu tutuyor. Diziyle Brock Lesnar'ın testislerine bir tekme geçiriyor ve Lesnar'ı üzerinden atıyor. Baron Corbin aldığı darbelerden ötürü ayağa kalkamıyor. Brock Lesnar ise kenarda yerde. Brock Lesnar iplere tutunarak kalkıyor. Baron Corbin ise olduğu dizlerinin üzerinde yerde. Brock Lesnar ayaklanmış durumda. Şimdi Baron Corbin'e doğru hamle yapıyor. BU SIRADA BARON CORBİN KENARDAN ALDIĞI SANDALYEYİ ANİDEN BROCK LESNAR'IN KAFASINA GEÇİRİYOR. BROCK LESNAR YERDE. FAKAT YİNE KALKMAYA ÇALIŞIYOR. BARON CORBİN SANDALYEYİ AÇIP RİNGİN ORTASINA KOYUYOR. Şimdi Brock Lesnar'a bakıyor. Brock Lesnar kalkıyor ve Baron Corbin aniden Lesnar'ı kolundan tutup çekiyor. ŞİMDİ İSE SANDALYENİN ÜZERİNE DOĞRU END OF DAYS! SANDALYE KIRILIYOR. BROCK LESNAR SANDALYENİN ÜZERİNE DOĞRU GÖMÜLÜYOR. BARON CORBIN TUŞA GİDİYOR: 1...2...
KICK OUT!
Brock Lesnar atıyor! Baron Corbin'in ağzı öylece açık kalıyor ve hakeme bakıyor. Şimdi ayağa kalkıyor. Brock Lesnar'a stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Kenarda duran sandalyelerin hepsini açmaya başlıyor. Baron Corbin sandalyeleri açıyor ve ringin ortasına yan yana koyuyor. Düzgün durduğundan emin olduktan sonra kafasını Brock Lesnar'a çeviriyor. Brock Lesnar yine ayağa kalkmak için çabalarken Baron Corbin, Brock Lesnar'ın karnına bir tekme yapıştırıyor. Şimdi Brock Lesnar'ı kavrıyor ve Spinebuster! Baron Corbin, Brock Lesnar'ı yerden kaldırıp sandalyelerin önüne doğru götürüyor.
Baron Corbin bağırarak taunt attıktan sonra Brock Lesnar'ı kavrıyor ve sandalyelerin üzerine doğru End Of Days!
HAYIR! HAYIR! HAYIR! BROCK LESNAR ANİDEN BARON CORBIN'I ÇEVİRİYOR VE OMUZLUYOR. ŞİMDİ İSE SANDALYELERİN ÜZERİNE DOĞRU F-5! F-5! SANDALYELER KIRILIYOR. BARON CORBIN HAREKETSİZ YERDE YATARKEN BROCK LESNAR ŞAMPİYONLUK İÇİN TUŞA GİDİYOR: 1...2...
KICK OUT!
Brock Lesnar Kick Out sonrası kenarda duran sandalye parçasını alıyor ve Baron Corbin'in boğazına bastırıyor.
Brock Lesnar hemen ayağa kalkıyor. Sağlam sandalye alıyor. Şimdi bir tane buluyor ve sandalyeyi eline alıp Baron Corbin'in sırtına vurmaya başlıyor. Brock Lesnar defalarca vurduktan sonra Baron Corbin'i kaldırıyor ve German Suplex! Bir kere daha kaldırıyor ve bir German Suplex daha. Brock Lesnar şimdi Baron Corbin'in ensesine dirsek darbeleri vuruyor. Ardından tekrar kaldırıyor ve bir German Suplex daha! Brock Lesnar devam ediyor ve tekrar German Suplex! Baron Corbin artık tamamen bilincini kaybetmek üzere. Brock Lesnar kenarda duran torbayı alıyor. Torbayı açıyor ve ringin ortasına boşaltıyor. Bunlar raptiyeler! Ringin ortasında raptiyeler var. Brock Lesnar kendi kendine gülmeye başlıyor. Birden ciddileşiyor ve Baron Corbin'i saçlarından tutup kaldırıyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=C8mFcUAxFlo[/ame]
Jeff Hardy girişte! Brock Lesnar, Baron Corbin'i bırakıyor ve Jeff Hardy'e doğru bakıyor. Jeff Hardy yavaş adımlarla yürüyor. Brock Lesnar aniden ringden iniyor ve Jeff Hardy'e doğru koşuyor! Seyirciler çoşuyor. Brock Lesnar ve Jeff Hardy ikilisi aniden yumruklaşmaya başlıyorlar. Jeff Hardy bir tekme sallıyor ve Brock Lesnar geri geri gidiyor. Jeff Hardy şimdi seri yumruklar vuruyor. Bu yumrukları dirsek darbelerine dönüşüyor. Birden Brock Lesnar'ın karnına tekme atıyor ve Twist Of Fate pozisyonuna almaya çalışıyor. Brock Lesnar aniden Jeff Hardy'i çeviriyor ve arkasından kavrıyor. Şimdi ise German Suplex! Brock Lesnar Jeff Hardy'i kaldırıyor ve seyircilerin arasına doğru F-5! Jeff Hardy birkaç seyirci ile beraber yere yığılıyor. Brock Lesnar gelen bu tehlikeyi geri püskürtüyor. Brock Lesnar dönüyor...
BARON CORBIN ANİDEN KOŞARAK GELİYOR VE BROCK LESNAR'A BIG BOOT YAPIŞTIRIYOR. Baron Corbin şimdi Brock Lesnar'ı tutup spiker masasına doğru götürüyor. İkili spiker masasının önüne doğru geliyorlar. Baron Corbin şimdi Brock Lesnar'ı spiker masasının üzerine doğru çıkartıyor. End Of Days'i burada mı yapacak? Baron Corbin derin bir nefes alıyor. ŞİMDİ İSE...
KINSHASAAAAAA!
?
SHINSUKE NAKAMURA ANİDEN SEYİRCİLERİN ARASINDAN FIRLIYOR VE SPİKER MASASININ ÜZERİNE ÇIKIP BARON CORBİN'E KINSHASA YAPIŞTIRIYOR. BROCK LESNAR KENARA DÜŞÜYOR VE NAKAMURA'DAN DARBEYİ YİYEN BARON CORBIN HAREKETSİZ BİR KÖŞEYE YIĞILIYOR. Shinsuke Nakamura şimdi etrafına bakıyor. Birden Hardcore Şampiyonluğunu alıyor ve arka alana doğru kaçıyor kemerle birlikte.
Buğra Gür: Ne?
Tazz: Neden tuşa gitmedi? Shinsuke Nakamura ne yapıyorsun?
Buğra Gür: O adamı anlamak mümkün değil. Kuralları bilmiyor olabilir mi?
Tazz: Cevabını şimdi öğrenemeyecek gibiyiz.
Baron Corbin ve Brock Lesnar kenarda hareketsiz bir şekilde yatarken Shinsuke Nakamura kemerle birlikte arka alana kaçıyor. Kameralar kapanıyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=9psDkhyh28A[/ame]
Işıklar kararıyor ve Bray Wyatt gaz lambası ile girişte görünüyor. Wyatt oldukça ağır adımlarla ringe geliyor. Ringe girdikten sonra lambaya üflüyor ve müzik kesiliyor. Aynı anda ışıklar da açılıyor. Bir süre sonra başka bir müzik duyuluyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=a9nuECbekx4[/ame]
Sammy Guevara girişte görünüyor. Endişeli bir şekilde ringe doğru yürüyor. Ringe girdikten sonra da endişeli şekilde bakmaya devam ediyor. Bir süre sonra hakem işaretini veriyor.
Bray Wyatt vs Sammy Guevara
Zil çalıyor ve maç başlıyor. Guevara tedirgin bir şekilde Wyatt'a doğru bakarken Wyatt oldukça soğukkanlı. İkili birbirlerine doğru bakıyorlar. Wyatt, Sammy'e doğru yürümeye başlıyor ama Sammy hızlı bir şekilde ringin dışına kaçıyor. Wyatt ringte beklemeye başlıyor. Sammy korku içinde bakarken Wyatt dizleri üzerine çöküyor ve ellerini iki yana açıyor. Bir süre sonra kahkahalara boğulup gözlerini de kapatınca Sammy ringe giriyor ve Wyatt'ın kafasına bir Shinning Wizard çakıyor. Ardından hızlıca yumruklamaya başlıyor Wyatt'ı. Bir süre sonra ayağa kalkıyor. Wyatt ayağa kalkmaya çalışırken Sammy koşuyor ve DDT! Sammy kalkıp Wyatt'ı tekmelemeye başlıyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Standing Shooting Star Press yapıyor ve tuşa gidiyor. 1-
Wyatt atıyor. Sammy korkarak köşeye doğru sürünüyor. Wyatt aniden Spider kalkışı yapıyor ve Sammy'e doğru Spider Walk yapıyor. Sammy bir anda köşeye zıplayıp Wyatt'ın üzerine Splash ile atlıyor. Sammy hızlıca ayağa kalkıyor. Ve karşı köşeye koşuyor ama arkasına döndüğü gibi Wyatt'ı köşede poz verirken görüyor. Wyatt bir kez daha Spider Walk yapıyor. Sammy bir süre şaşkın bir şekilde beklese de sonrasında hızla koşmaya başlıyor ama Wyatt aniden Spider Walk'u bırakıyor ve Sammy'i yakaladığı gibi Uranage yapıyor. Ardından Senton yapıyor. Sonrasında Sammy'i kaldırıyor ve bir Clothesline vuruyor. Ardından Sammy'i yakalıyor ve SISTER ABIGAIL!
Tazz: Hala bu hareketi yapıyor olması biraz tuhaf. Özellikle geçmişi düşünürsek.
Buğra Gür: Sorgulama Tazz! O bu işin en iyilerinden birisi ve bazı şeyler tekrar değişebilir.
WYATT TUŞA GİDİYOR HIZLICA! 1-2-3!
Kazanan: Bray Wyatt
Wyatt zorlanmadan maçı kazanmayı başarıyor. Bir süre sonra birisi ringe dalıyor.
BU WOLFGANG! Wolfgang, Wyatt'ı arkadan kaldırıp ringten dışarı fırlatmaya çalışıyor. Ancak Wyatt aprona düşüyor. Wolfgang, Wyatt'a bir yumruk atıyor ama ıska geçiyor. Wyatt, Wolfgang'e bir yumruk sallıyor ve Wolfgang ringin ortasına gidiyor. Wyatt ringe girmeye çalışıyor ama Wolfgang koşarak bir diz atıyor. Wyatt yine apronda kalıyor. Bu esnada Sammy kendine gelip arka alana doğru kaçıyor. Wolfgang iplerden sekiyor ve Wyatt'a bir Spear çekiyor ve ikili dışarı uçuyor. İkili dışarıda ayağa kalkıyor ve birbirleriyle göz göze geliyor. İkili yumruklaşarak birbirlerine giriyorlar. Wyatt bir süre sonra üstünlüğü kapıyor ve Wolfgang'i basamaklara fırlatıyor. Wolfgang'in çarpma şiddetiyle basamaklardan biri yerinden ayrılıyor. Wolfgang ayağa kalkmaya çalışıyor. Wyatt ona doğru koşuyor ama Wolfgang son anda sıyrılıyor ve Wyatt dizlerini basamağa çarparak yere düşüyor.
Wolfgang ringin altını karıştırmaya başlıyor ve bir sandalye çıkarıyor. Wolfgang sandalyeyi alıp Wyatt'a doğru koşmaya başlıyor ancak Wyatt bir anda Drop Toe Hold yapıyor ve Wolfgang sandalye ile birlikte basamağa düşüyor. Wyatt ayağa kalktıktan sonra ringin altından başka bir sandalye çıkarıyor ve basamağın yakınına gittikten sonra Wolfgang'in kafasına doğru sandalyeyi vuruyor. Ancak Wolfgang son anda çekiliyor ve Wyatt sandalyeyi sandalyeye vuruyor. Wolfgang ayağa kalkıyor ve Wyatt'a Spear vuruyor ve ikili bariyeri yarıp seyircilerin arasına düşüyorlar. İkili bir süre yerde kalıyor sonrasında Wolfgang ayağa kalkmayı başarıyor. Ardından Wyatt'ı da kaldırıyor ve ikili tribünün arka taraflarına doğru ilerliyor.
İkili masaların olduğu bir alana geliyor. Wyatt hızlıca Wolfgang'i kapıp kafasını masaya vuruyor. Ardından onu tutup arkadaki demirlere vuruyor. Wyatt orada bulunan bir sandalyeyi alıyor ve Wolfgang'in kafasına geçiriyor. Sonrasında yerde de vuruyor ona sandalye ile. Bir süre sonra Wolfgang ayağa kalkıyor ve Wyatt'a vurmaya başlıyor. Wyatt, Wolfgang'i tutuyor ve Uranage deniyro ama başaramıyor. Wolfgang, Wyatt'ı yakalıyor ve masaya doğru powerslam vuruyor! Wolfgang ayağa kalkıyor ama Wyatt bir anda Spider Walk yapıyor. Wolfgang hızlıca sandalyeyi kapıyor ve Wyatt'ın karnına vuruyor ancak pek bir işe yaramıyor. Wyatt ayağa kalkıyor ve ikili tekrardan yumruklaşmaya başlıyor. Wyatt birden Wolfgang'i yakalıyor ve yüksek bir yerden URANAGE!
Wyatt aşağıya Wolfgang'in yanına iniyor. Wolfgang ise ayağa kalkmaya çalışıyor. Wyatt birden Wolfgang'i yakalıyor ve SISTER ABIGAIL! Wyatt hızlıca ayağa kalkıyor ve müziği çalmaya başlıyor. Wyatt bir kova kapıyor ve kovanın içindeki kara likidi Wolfgang'in kafasından aşağıya boşaltıyor. Bu görüntülerle kameralar kapanıyor.
Seyirciler ekranlara geliyor. GWA chantleri ile arenayı inletiyorlar. Tazz ayağa kalkıyor ve seyircileri selamlıyor. Seyirciler ona destek veriyorlar. Tazz bu arena içinde derin bir geçmişe sahip. Şimdi kameralar arka alana doğru dönüyor.
Baron Corbin arka alanda zar zor yürüyerek etrafa bakıyor.
Baron Corbin: Nerede o ha? Nerede!
Şimdi Charly Caruso geliyor ve soru sormak istiyor. Baron Corbin onu itiyor.
Baron Corbin: Bu yaşadığım en boktan olaydı. O hırsız o**spu çocuğunu yakaladığım yerde öldüreceğim. Geldi ve kıca kıçına tekmeler vura vura kaçtı. Üstelik bana ait olan bir şey ile birlikte. Tanrı şahidim olsun ki bunun hesabını vereceksin! Shane McMahon nerede? Bana bir açıklama yapması gerkeiyor. Çekilin önümden şerefsizler. Size laf anlatmak zorunda değil. S**tiğimin sorularını kendinize saklayın.
Baron Corbin arka alanda yürüyor oldukça sinirli bir şekilde. Eline geçirdi bir sandalyeyi duvarlara vurmaya başlıyor.
Baron Corbin: O lanet kırmızı şortlu, çekik gözlü ahmağı bulduğum yerde öldüreceğim. (Bağırmaya başlıyor.) Shinsuke Nakamura! Buralarda bir yerlerde olduğunu biliyorum. Saklanabilirsin, saklanmaya devam et. Ama ya şimdi ya da daha sonra seni bulacağım. Spot ışıklarının altında seni götüreceğim. Bu sefe amacım spot ışıklarını çalmak değil. Bu sefer o ışıkları alıp senin kıçına sokacağım. Tekmeleri vurarak iyice girdiğine emin olacağım. Seni lanet herif. Neden, neden böyle bir şey yaptın? Ne olacağını sanıyorsun ha? Seni bulamayacağımı düşünüyorsan, öyle düşünmeye devam et. Bana hazırlıksız yakalan. (Baron Corbin duvara bir yumruk geçiriyor.) Kendi elim kırılana kadar seni yumruklayacağım. Elimin parçalandığını hissettiğim an bırakacağım. Çünkü o an suratın paramparça olmuş olacak. O an artık yaşamıyor olacaksın. Shinsuke Nakamura! Beni duyduğunu biliyorum! Hassas noktama dokundun. Seni gerçekten öldüreceğim! Bana ses ver! Ortaya çık!
Baron Corbin kenara çöküyor ve derin derin nefes almaya başlıyor.
Baron Corbin: Japonlardan nefret ediyorum. Benim adım Baron Corbin. Ben Japonların...
Kameralar kapanıyor.
Tommaso Ciampa bir sokak arasında öylece duvara yaslanmış bir şekilde duruyor. Yanından bir adam geçiyor. Aniden duruyor ve Tommaso Ciampa'ya bakıyor.
Adam: Sen o olmalısın. Evet, seni tanıyorum. Sen güreşçisin öyle değil mi?
Tommaso Ciampa cevap vermiyor. Adama bir süre baktıktan sonra kafasını sallıyor.
Adam: Biliyordum! Bir imza alabilir miyim?
Tommaso Ciampa yine cevap vermiyor. Adam üzerindeki tişörtü çıkartıyor ve bir kalem veriyor Ciampa'ya.
Adam: Lütfen, lütfen! Çok istiyorum. Senin en büyük hayranınım!
Tommaso Ciampa şimdi imza atıyor.
Adam: Ha Ha Ha!
Tommaso Ciampa tuhaf tuhaf adama bakıyor.
Adam: Yaşasın! İşte bu kadar. Bedava para! Yine yolumu buldum.
Tommaso Ciampa: Neye gülüyorsun sen?
Adam: Bunu şimdi internete koyacağım ve açık artırma ile binlerce dolar karşılığı satacağım. Siz güreşçi bozuntuları veya aktörler, bu işten tonla para götürüyorsunuz ve bizler enayi gibi sizlere para basıyoruz. Bunun için çıldıracak insanlar tanıyorum. Ha Ha Ha!
Tommaso Ciampa uzun uzun adamın suratına bakıyor. Şimdi adamın üzerine yürüyor.
Adam: Neye bakıyorsun sen? Yoksa beni döver misin? Sen gerçek bir dövüşçü bile değilsin. Benim siyah kuşağım var. Uzaklaş yoksa öldürücü hamlemi yaparım.
Tommaso Ciampa aniden adama bir yumruk geçiriyor. Adamı kaldırıyor ve duvara doğru yaslıyor.
Adam: Bir kadından dayak yiyen birine göre fazla agresif davranıyorsun. Komik. Canımı bile yakamıyorsun.
Tommaso Ciampa aniden adamın burnuna bir yumruk geçiriyor.
Tommaso Ciampa: Kapa çeneni, kuş beyinli.
Adam: Lacey Evans gururunu kırmış gibi görünüyor.
Tommaso Ciampa aniden adamı havaya kaldırıyor ve kenarda duran çöp konteynerinin içine atıyor. Şimdi kenarda duran çöp torbalarını içerisine doğru atıyor. Tommaso Ciampa çöp konteynerini tutuyor ve sokak arasından iterek çıkıyor. Bir yol kenarına geliyor. Tommaso Ciampa aniden çöp konteynerini yola doğru atıyor. Büyük bir tır aniden çarpıyor!
Tommaso Ciampa: Kuş beyinlilerin sonu.
Aniden alkış sesleri yükseliyor. Tommaso Ciampa kafasını çeviriyor ve bir insan kalabalığı görüyor. İnsanlar bağırıyorlar. Bir müzik yükseliyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=SrZk7nhmgdY[/ame]
İnsanların arasından arasından Lacey Evans çıkıyor. İnsanlar geriye çekiyorlar...
Lacey Evans: Biraz daha ciddi olma zamanı.
Tommaso Ciampa: Seni gerçekten...
Tommaso Ciampa, Lacey Evans'ın üzerine doğru yürümek istiyor fakat insanlar aniden Lacey Evans'ın önüne geçiyor. Tommaso Ciampa bir insan kalabalığının içine giriyor. Büyük bir kargaşa hakim. İnsanlar, Tommaso Ciampa'yı ittiriyorlar. Lacey Evans ise görünmüyor. Tommaso Ciampa sinirle bağırırken kameralar yavaş yavaş kapanıyor. Kameralar tam olarak kapanmadan önce Lacey Evans'ın sesi geliyor.
Lacey Evans: Devam edeceğiz...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=NaFi7zgYhSM[/ame]
Buğra Gür: Ananı avradını-
Tazz: Ne?
Paul Heyman! Hammerstein Ballroom'un efsanesi burada! Seyirciler arenayı yıkacakmışçasına tezahürat ediyorlar! İnsanların vücutlarındaki giysilerini çıkarıp Paul Heyman dövmelerini gösterdiğini görüyoruz.
Paul Heyman: Ekstremliğin ve gerçek güreşin evi Hammerstein Balroom'da olmak gerçekten güzel. O takdirde lütfen sıradaki maçı sunmama izin verin.
Heyman boğazını temizliyor.
Paul Heyman: Sıradaki maç bir evre için planlandı! Sıradaki maçının kazananı TARIŞMAŞIZ! SAVUNULAN! G W A DÜNYA AĞIIRRSİKLET ŞAMPİYONLUĞU için bir numaralı aday olacak!
Heyman, girişi işaret ediyor.
Paul Heyman: İlk güreşçimiz Boston Massachusetts'ten geliyor! Bayanlar baylar JOOOOHHHNNN...
FUCK CENA!
FUCK CENA!
Heyman yoğun tezahüratlardan tırsıp geri çekilmiş gibi duruyor.
Paul Heyman: İlk yarışmacımız John Cena...
Kameralarımız arenadaki bir pankarta odaklanmışken müzik çalmaya başlıyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=-cZ7ndjhhps&ab_channel=TripleFlipKick360[/ame]
John Cena göründüğü gibi başlayan yoğun yuhalama bir süre sonra ritimle söylenen küfürlere dönüşüyor. Gerginliği ve duruma bozulmuşluğu belli olan Cena, taunt atmadan ringe ilerlerken kafasının içinde bu maçı Hammerstein Ballroom'da planlayan GWA yönetimine sövdüğüne eminiz...
Paul Heyman tekrar mikrofonu alıyor.
Paul Heyman: Sonraki güreşçimiz! En derin korkularınızdan ve cehennemin ta içinden! BIG RED MACHINEE KAAAAANNEEEEE!
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=A9z5G-jwF0k&ab_channel=CharisMaticWarrior11[/ame]
Ekran kararıyor...
KANE! En az Hammerstein Ballroom seyircisi kadar korkunç bir şekilde kırmızı canavar ağır adımlarla ringe ilerliyor. Cena'nın şüphesiz korkacak çok şeyi var! Kane ringe girdikten sonra her yeri kaplayan alevler nihayet söndüğünde kameramız Cena ve kalabalığı görüntülüyor.
Buğra Gür: Kesinlikle muazzam bir kalabalık Tazz...
Tazz: Ve muhtemelen en tehlikelisi Gür! Cena bu arenayı tek parça terk ederse kendisini şanslı saymalı!
Hakem kontrolleri yaptıktan sonra maçı başlatmak istiyor ama seyircilerin Cena'ya fırlattıkları tuvalet kağıtları buna engel oluyor. Cena, gözlerini Kane'den ayırmadan tuvalet rulolarını toplaması için kolunu hakeme uzatıyor. Kulaklarımızda tek bir ses varken zil sesini de duyuyoruz.
Die Cena Die!
Die Cena Die!
Die Cena Die!
#1 Contendership for GWA Undisputed Championship
John Cena vs Kane
Tuvalet kağıtları ringin içinde uçuşurken iki isim lock-up'a giriyorlar. Seyircilerden gelen "Fuck you Cena" chantlerinin eşliğinde muazzam bir güç mücadelesine şahitlik ediyoruz. John Cena, psikolojik baskıya ve karşısındaki kızıl canavara rağmen lock-up'tan üstün çıkıyor ve Kane'i köşeye kadar ittiriyor. Hakem köşedeyken birbirlerinden ayrılmaları için sayıyor 1...2...3...4... Cena bırakıyor ve Kane'in karnına bir yumruk geçiyor. Her yumrukta seyircilerin korkunç bir uğultu oluşturacak şekilde yuhaladığını duyabiliyoruz. Cena iki üç yumruk darbesinden sonra tüm gücüyle Kane'i karşı köşeye atıyor ve köşeden belini tutarak gelen rakibinin kafasını kavrıyor. Seyircinin "You can't wrestle" bağırışlarına nispet edercesine Kane'i kaldırıyor ve Suplex! Erken bir tuş deniyor! 1... Kane'i devirmek tabii ki bu kadar kolay değil! Kane birden ayağa kalkıyor ve ikili yüz yüze geliyorlar. Cena, seyircinin yuhalamasına karşın artık sinirle karışık gülüyor.
İki isim tekrar Lock-up'a giriyorlar ve Cena hızlı bir şekilde Headlock'a çeviriyor pozisyonu. Bir iki adım beraber o pozisyonda geri gidiyorlar ve iplere ulaştıklarında Kane karşı iplere gönderiyor Cena'yı fakat Cena geri geldiğinde Shoulder Block ile yere deviriyor Kane'i! Kane yere düştüğü anda muazzam bir yuhalama arenayı kaplıyor yine. Burada tüm New York'un geri kalanından daha çok öfke var! Cena Five Knuckle Shuffle için iplere gidiyor ama Kane, yuvarlanarak Cena'nın üstünden atlamasını sağlıyor. Cena arkasını döndüğünde Kane, hızlıca ayağa kalkmış durumda ve Big Boot! Kane, Cena'yı yere devirdiğinde herkes coşkuyla tezahürat ediyor. Cena darbenin etkisiyle ringden çıkıyor ve kendisini aşağılayan kalabalıkla daha da yaklaşıyor. Kane ise donuk ve korkutucu bakışlarıyla Cena'yı ringin içinde maskesinin ardından izliyor...
Cena ringe girdiğinde ringe öylece dikilen Kane'i kışkırtmak için Too Sweet yapıyor ve Too Sweet yaptığı eliyle Kane'i ittiriyor ama nafile! Kane'den tepki alamıyor. Cena en sonunda geri dönüt alamamaktan daha da öfkeleniyor ve Kane'in suratının ortasına bir yumruk atıyor! Yumruk, Kane'in suratına değer değmez arena tekrar yuhalamalar ile doluyor. Kane, bekletmeden bir aparkat ile cevap veriyor! Aparkatın ardından arenanın bu sefer tezahürat ettiğini görüyoruz. Yumruklar hızlı şekilde artıyor, bir tezahürar bir yuhalama duyarak iki ismin birbirlerini vahşice test etmesini izliyoruz! Cena bu sekanstan üstün çıkacak isim olacak gibi duruyor. Üst üste ikinci yumruğu atabilen taraf oluyor ama Kane üçüncü yumruk denemesini havada yakalıyor! Throat Thrust! Cena'nın yere düşmesiyle tüm arena sevince boğuluyor.
Kane yavaş yavaş dizlerinin üstüne kalkmayı başaran John Cena'yı kaldırarak iplere doğru göndermek istiyor. Nitekim Cena buna izin vermiyor ve Reverse Irish Whip ile rakibini iplere göndermeyi başaran taraf oluyor. Kane iplerden geri geldiğinde ise Cena yakalıyor onu! Scoop Powerslam! Hızlıca tuş deniyor 1...2 ama Kane atıyor! Kane'i devirmek asla bu kadar kolay olmadı! Kane iplere tutunarak kalkarken Cena köşeye geçmiş onu izliyor ve Running Lariat ile ringin dışına gönderiyor! Kane ayaklarının üstüne düşse de Cena'nın sağlam bir darbe vurduğu aşikar! Cena ringde durup taunt atarken tüm arena aynı kelimeleri Cena'nın yüzüne yüzüne bağırıyor adeta!
Same Old Shit!
Same Old Shit
Same Old Shit!
Şimdi Kane, ringin dışında köşede boğazını tutarken John Cena'nın köşeye tırmandığını görüyoruz. Diving Elbow Drop to The Knee! Kane'in dizini göklerden gelip kırıyor adeta Cena! Cena, rakibini bariyerlerden alırken "You Suck!" "Fuck off Cena!" gibi cümleler duyuyor ardı ardına. Kane'in kafasını alıp aprona vurduktan sonra Kane'in kafasını tutarak demir basamaklara doğru sendelediğini görüyoruz. Cena, bu sefer rakibinin kafasını tuttuğu gibi demir basamaklara geçiriyor! Kane ringin diğer tarafına doğru yüzünü tutarak sendelerken Cena da onu yumruklayarak takip ediyor. Kane, diğer basamağa geldiğinde ise Cena tekrar rakibinin yüzünü basamaklara vurmak istiyor ama Kane bir dirsek darbesiyle engelliyor bunu! Dirsek darbesini burnuna yiyen Cena burnundaki kanları tutmaya çalışırken Kane'in basamakları tırmandığını görüyoruz! Apron'dan aşağıdaki Cena'ya doğru DIVING CLOTHESLINE!
İki isim de yerde kalıyor! Bir sürenin ardından ayağa kalkmayı ilk başaran taraf olan Kane, Cena'yı kaldırıyor ve Irish Whip ile bariyerlere göndermek istiyor ama Cena'dan Reverse Irish Whip geliyor yine! Bariyerlere omurgasını sert bir şekilde çarpan taraf Kane oluyor! Şimdi John Cena! Running Clothesline ile "Alın çok sevdiğiniz güreşçinizi" dercesine seyircilerin içine gönderiyor Kane'i! Seyircilerin orta parmakları ve küfürleri artık Cena'nın neredeyse göz ve kulaklarına girecekken Cena hala profesyonelliğinden ödün vermemeye çalışıyor gibi görünüyor. Ta ki bariyerden atlayarak Kane'i takip ettiğinde bir seyirci "Fuck you Cena" yazan pankartı suratının dibine sokuncaya kadar. Cena, sert bir şekilde pankartı seyircinin elinden alıyor ve pankartı Kane'in üstüne koyarak pankartı yırtarak yumruk atıyor rakibine! Tüm arenaya iyi bir mesaj verdi Cena!
Ardından tekrar Irish Whip ile Kane'i seyircilerin içinde çıkartıyor Cena. Kendisi de seyircilerin orta parmaklarının arasından sıyrılarak bariyerlerin yanına gidiyor ama Kane! Mezardan kalkarcasına hızlı doğruluyor ve Throat Thrust! Cena bariyerlerden atlamaya çalışırken yakalanıyor! Throat Thrust'ı yedikten sonra bariyerlerin üstünde kafası arenanın içine bakacak şekilde kalıyor Cena, Kane hemen apron'a çıkıyor ve BARİYERLERDEKİ CENA'YA DIVING LEG DROP AYNI BİR GİYOTİN GİBİ! Kane hareketin ardından kalkmayı ilk başaran taraf oluyor. Rakibini tek eliyle ringin içine fırlattıktan sonra kendisi de yuvarlanarak ringe giriyor. Kendini toparlamak için köşeye sürüklemiş ve oturmuş durumda olan Cena'ya bakıyor Kane bir süre ve Running Low-Angle Drop Kick! Bu kadar büyük bir cüsse için muazzam bir atletizm bu! Tuşa gidiyor Kane! 1...2...
Cena attığında tüm arena yuhalamalarla doluyor tekrar. Kane sinirle ringden ayrılıyor ve Cena'nın maçın başında Kane'in kafasını vurduğu demir basamakları söküp almak için davranıyor. Basamağı hakemin uyarıları ve seyircilerin sevinç çığlıkları arasında ringe sokuyor Kane. Basamağı yavaşça yerde yatan Cena'nın üstüne yerleştiriyor ve hakemin "Yapma, eyleme" söylemlerinin arasında köşeye çıkıyor. AMAN TANRIM BU BİR İNTİHAR SALDIRISI! ÜSTÜNDE DEMİR BASAMAKLAR OLAN CENA'YA DOĞRU DIVING LEG DROP! CENA'NIN KABURGALARI, KANE'İN İSE KALÇASI KIRILMIŞ OLMALI! Kane darbenin ardından acıyla ringin diğer tarafına sürükleniyor! Tuş etmek için sürünerek ilerliyor ve her hareketinde seyircilerden muazzam bir destek geliyor ve başarıyor! Kane sonunda tuşa gidiyor! 1...2...
KICK OUT!
Cena ne seyircilere ne de karşısındaki acımasız canavara rağmen pes etmiyor! Kane ne yapacağını bilemez şekilde kendisini köşeye atıyor ve Cena'nın kalktığını algılamaya çalışıyor. Artık işini bitirmek için rakibine yöneliyor ama John Cena! Birden roll-up'a alıyor Kane'i 1...2... Kane son anda attığında ise Cena tekrar döndürüp kaldırıyor VE DEMİR BASAMAKLARIN ÜSTÜNE DDT! Cena bununla yetinecek gibi değil! Basamakları yorgun argın köşeye yerleştiriyor şimdi! Kalkmakta olan Kane'in kolundan çekip yakalıyor ve kaldırıyor. KÖŞEDEKİ BASAMAKLARA DOĞRU SPIN-OUT POWERBOMB! Kane bir ceset torbasıymış gibi sekiyor köşeden ve ringin içine düşüyor! Sanki ringde cinayet işleniyormuş gibi bir yuhalama var ve işin korkutucu tarafı belki de bu sefer seyirciler haklılar! Cena bu atmosferde dahi maçı kazanabilecek mi?! Tuşa gidiyor! 1...2...
Ama Kane maça tutunuyor! Cena, şimdi rakibini köşeden sürükleyerek ringin ortasına çekiyor ve Five Knuckle Shuffle için elini kaldırıyor. Bu tauntu attığı gibi tüm arena tek bir sesle kaplanıyor: "Same Old Shit!" Cena iplerden sekiyor ve Five Knuckle Shuffle! Arenadaki seyirciler öfkeden kuduruyor adeta! Cena hareketin ardından rakibinin kalkması için bekliyor ve Attitude Adjustment vurmak için Fireman's Carry pozisyonunda sırtlıyor Kane'i ama Kane ağır geliyor Cena'ya! Cena'nın başı Kane'nin bacaklarının arasında kalacak şekilde iki ayağının üstüne düşüyor Kane. Aman Tanrım ne görmek üzereyiz?! BASAMAKLARIN ÜSTÜNE CENA'NIN ENSESİ DEMİR TARAFINDAN YIRTILACAK ŞEKİLDE JACKNIFE POWERBOMB! Kane, Cena'yı bir oyuncak bebekmişçesine kendisine doğru çekiyor ve tuşa gidiyor 1...2...
KICK-OUT! 2.99!
Buğra Gür: İnanılmaz.
Tazz: Cena hayatta! Cena her şeye, herkese rağmen hayatta!
GWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu adaylığı için amansız mücadele devam ediyor! Kane, dizlerinin üstünden uzun süre kalkamazken Cena, ensesini gözlerinden yaşlar gelerek tutarken kendisini iplere sürüklüyor. Arenadaki seyirciler ise Cena'nın ölmesini istediklerini hiç çekinmeden dile getirmeye devam ediyorlar. Cena, kendisini köşeye getirdiğinde Kane'den son hızda çarpan bir kamyon gibi Running Corner Body Avalanche geliyor! Tekrar kollarına yığılan Cena'yı Irish Whip ile diğer köşeye gönderiyor ve tekrar ağır da olsa rakibinin üstüne koşuyor Kane. Ama Cena, iplerden destek aldığı bir tekme ile koşarken yakalıyor Kane'i! Başı öne düşen Kane'i iplere oturarak tutuyor Cena. İplerden aldığı destekle beraber Sunset Flip Powerbomb! Ringin ortasına kadar uçtular! AMA O DA NE POWERBOMB'DAN HİÇ ETKİLENMEMİŞ GİBİ AYNI POZİSYONU DÖNDÜRÜYOR KANE! TOMBSTONE PILEDRIVEEEERRRR!!! NEYE ŞAHİT OLDUK AZ ÖNCE! Kane, Cena'nın ellerini birleştirerek tuşa gidiyor 1...2...3!
SEYİRCİLER BAĞIRIYOR.
3! 3! 3!
CURB STOMP! SETH ROLLINS! HAKEMİ CURB STOMP İLE ETKİSİZ BIRAKIYOR!
Hakem üçü saymasına rağmen zili çaldıramadığı için maç resmi olarak bitmiş değil! Ringin içinde Kane ve Seth Rollins amansız şekilde yumruklaşmaya başlıyorlar şimdi! Daha güçlü taraf olan Kane'in vurduğu Throat Thrust ile geriliyor Seth Rollins ama ardından Kane'in karnına doğru bir tekme! Kızıl canavarı dizlerinin üstüne düşüyor ve AVADA KEDAVRA! Muazzam bir Super Kick Seth Rollins'ten! Seth şimdi köşeye çekiliyor ve Curb Stomp vurmak için ayağını yere vurarak bekliyor! Tüm arena şaşkın ve heyecanlı! SETH KOŞUYOR VE CURB STOMP!
AMA KANE ENSESİYLE YUKARI ATIYOR BİR MİKTAR SETH'İ VE POWERBOMB POZİSYONUNA GETİRİYOR, POWERBOOMMBBB! Sırtındaki acıyla ayağa kalkan Seth'e ise şimdi de Big Boot! İplerden dışarı uçuruyor Rollins'i! Kızıl Canavar kimsenin kendisine engel olmasına izin vermeyecek anlaşılan!
Kane tekrar arkasına döndüğünde John Cena'nın ayağa kalktığı gerçeğiyle yüzleşiyor. Bir süre sonra fark ediyoruz ki Kane'in yüzleşmesi gereken tek acı gerçek bu değil! Yavaşça kafasını arkasına döndürüyor...
HEATH SLATER! Elindeki çelik sandalye ile beliriyor Kane'in arkasında! Cena ve Slater avının etrafında dönen köpek balıkları gibi Kane'in etrafında dönüyorlar. Tüm arenada yoğun bir yuhalama hakim.
NWO SUCKS!
FUCK YOU SLATER!
FUCK YOU CENA!
Ama yuhalamalar birden tezahürata dönüyor...
ÇÜNKÜ SLATER SANDALYEYİ CENA'NIN KAFASINA GEÇİRİYOR! NE?!?! KANE ŞAŞKIN! ARENA ŞAŞKIN! CENA ŞAŞIRACAK KADAR BİLİNÇLİ Mİ BİLMİYORUZ!
Slater, sandalye yamuluncaya kadar çelik sandalyeyi Cena'nın sırtına geçiriyor! Cena'nın artık kıpırdayamayacak hale geldiğini ve elindeki sandalyenin parabolik bir hal aldığını görünce burnundan soluyan Slater, Kane'e tuş etmesini söylüyor. Kane tuşa gidiyor, Heath Slater sayıyor 1...2...3!
Kazanan ve GWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için #1 Contender: Kane
Kane kazanıyor! Kane Slammiversary'e gidiyor! Seyircilerden dehşet-ül vahşet bir tezahürat var Slater'a!
Thank you Heath!
Thank you Heath!
Kane, bu zorlu maçı kazanmanın yorgunluğuyla kendini ringin dışına atarken kameralarımız yerde yatan Cena'ya ve öfkeli gözlerle onu izleyen Slater'e odaklanıyor. Görevliler Cena'nın sağlık durumunu kontrol ederken kameralarımız kapanıyor.
Sammy Guevara arka alanda yürüyor. Birden duruyor ve karşısında Chris Jericho'yu görüyor. Chris Jericho tepkisiz bir şekilde ona bakıyor.
Sammy Guevara: Özür dilerim. Gerçekten özür dilerim adamım. Ben anlayamadım, gerçekten anlayamadım. Kazanmam gerekirdi biliyorum. Eğer günün birinde senin gibi olacaksam bu yollardan rahatlıkla geçmem gerekiyor. Böylesine mağlubiyetler... Ah s**tir. Olmamalıydı. Kendimi rezil bir fahişe gibi hissediyorum. Nasıl kaybederim? Üstelik o ucubeye! Bunu asla kabullenemiyorum. Lanet olsun! Gerçekten lanet olsun.
Chris Jericho: Bu gördüğüm en boktan hal! Çabuk kendine gel ve ne konumda olduğunu kavra. Benim yanımdasın. Dünyanın tartışmasız en iyisi ve tartışmasız şampiyonunun en iyi dostusun. Bu sadece sıradan bir mağlubiyet Sammy. Yarın yeni güne uyandığın zaman bu maçı kimse hatırlamayacak. Yıllar önce D'Lo Brown'a yenildim. Bunu kim hatırlıyor? Hiç kimse! Aynı yıl şampiyon oldum. Tüm kıtanın şampiyonu ve bunu herkes hatırlıyor. Öğrenmem gereken tek bir şey var. Sana bunu çok iyi bir şekilde öğreteceğim.
Sammy Guevara: Her şeyi öğrenmek istiyorum. Senin gibi olmak hatta senden daha iyi olmak istiyorum.
Chris Jericho: Benden daha iyi olmanı isterdim ufaklık. Maalesef bunun ihtimali yok. Pop'un kralı kimdi? Michael Jackson mı? Ben güreşte onun Pop için yaptıklarından daha fazlasını yaptım. Boks'un kralı kim? Söyle bana kim? Muhammed Ali falan mı? Ben bu sektörde onun boks için yaptıklarından çok daha fazlasını yaptım. Hepsinden daha iyiyim. George Washington bugün yaşıyor olsaydı bu ülkeyi yıllar sonra doğacak olan bir çocuk için, benim için kurduğunu açıklardı. Ben ABD'nin tarihsel olarak en önemli şahsıyım. Ben Chris Jericho'yum!
Chris Jericho kafasını havaya kaldırıyor ve bağırarak konuşuyor.
Chris Jericho: America's Role Model!
Sammy Guevara: Evet öylesin.
Chris Jericho: King Of The World!
Sammy Guevara: Tartışmasız.
Chris Jericho: Le Champion!
Sammy Guevara: Harika...
Chris Jericho: Lionheart!
Sammy Guevara gülüyor.
Chris Jericho: Hey neden gülüyorsun?
Sammy Guevara: Bu kulağa komik geldi. Neden gerçekten bilmiyorum.
Chris Jericho: O zaman... The Painmaker! The Ayatollah of Rock'n' Rollah! Y2J! Undisputed Champion!
Sammy Guevara: İşte bu!
Chris Jericho: Şimdi gecenin ana olayına odaklan. Sana her zaman güveniyorum ve günün birinde sektörün en iyisine biraz daha yaklaşacağını biliyorum. Şimdi ufak bir görüşmem var. Rahatsız edilmek istemiyorum.
Chris Jericho göz kırpıyor ve odasının kapısını açıyor. Kapıyı açar açmaz kadın çığlıkları yükseliyor.
Chris Jericho: Sakin olun bebekler. Geliyorum...
Chris Jericho kapıyı kapatıyor. Sammy Guevara öylece dururken birden yanına birisi yaklaşıyor. Bu da kim?
Sammy Guevara: Şaka yapıyor olmalısın.
Mike Rotunda!
Mike Rotunda ve Sammy Guevara birbirlerine bakıyorlar.
Sammy Guevara: Chris Jericho'nun dediği gibi! Damga vurmalıyım!
Sammy Guevara aniden yumruk sallıyor. Mike Rotunda birden Sammy Guevara'nın kolunu tutuyor. Parmağı ile suratını işaret ediyor ve aniden Sammy Guevara'ya Headbutt yapıştırıyor. Sammy Guevara duvara çarpıp yerde kalıyor. Mike Rotunda ciddi bir surat ifadesiyle kameraya bakıyor. Şimdi sağına ve soluna baktıktan sonra sakin bir şekilde alandan ayrılıyor.
Sammy Guevara: Sanırım yanlış anladım. Kafam... Chris, lütfen beni odana al!
Sammy Guevara yerde yatarken kameralar kapanıyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Or35NxK08TY&ab_channel=Chavski-Jsy[/ame]
"They're Roasted
They're Salted
They're Healthy
And now I'm Craving...
They come from an apple
They taste like amazing...
They taste some f*cking good
You know You know You know"
Team Kaju burada! Dans ederek ringe doğru ilerliyorlar. Kemerleri de dansa eşlik ediyor ve ringe geldiklerinde mikrofon istiyorlar.
Isaiah Scott: Hey Ryback! Hey Ryback!
Ryback: Efendim Scott??
Isaiah Scott: Duyduğuma göre bizim için bir sürprizin varmış. Doğru mu bu?
Ryback: Aynen öyle Scott, bugün tüm GWA Evreni'ni şaşırtacak veeee çok mutlu edecek bir haberle geldik buraya.
Isaiah Scott: Aaaaa Ryback... Nedir bu haber? Nedir Nedir Nedir?
Ryback: Nedir?
Isaiah Scott: Nedir?
Ryback: Nedir?
Isaiah Scott: Nedir?
...
İkili seslerini gittikçe tizleştirerek "Nedir?" demeye devam ediyorlar.
Buğra Gür: Bu ses kulaklarımı acıtıyor...
Isaiah Scott: OOOOOOOOOOOOOOOO...
Ryback: O zaman sürprizimizi açıklama vakti geldi!
Isaiah Scott: Baylar bayan EEEEENNN YENİ Cİİİ DABULYU İİİİ DÜNYAAĞ TAKIM ŞAMPİYONUNUUUĞĞĞZZZZ...
Ryback: Team Kaju'nun en yeni üyesi...
Isaiah Scott: Soğuk günde yenen tuzlu bir kaju gibi...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3DpYYUEhoUM&ab_channel=WWEMusic[/ame]
Ryback: Şu kıvırtmalara bak beeeee
Jose, spiker masasından indikten sonra ringe geliyor. Göbek ata ata Ryback'e yaklaştıktan sonra Ryback'in gülerek verdiği Takım Şampiyonluğunu bir kajuyu yutarcasına ağzıyla tutuyor ve öyle dans etmeye başlıyor. Dans ederken en üst ipe çıkmış olan Scott'un aşağıdaki Ryback'in ağzına kaju attığını ve Ryback'in onları havada kaptığını görüyoruz. Nitekim dans müziği kesiliyor...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=nJ0dfAREvAc&ab_channel=Saint[/ame]
Hall of Pain! Mark Henry, Teddy Long ve Cesaro üçlüsü girişte görünüyorlar. Teddy Long yanındaki iki cüsseli adamın arasında sevimli ve mutlu duruyor. Elindeki mikrofona doğru konuşuyor.
Teddy Long: Eğlencenizi bölmek istemezdim çocuklar ama tecrübeme güvenin... Hammerstein Ballroom seyircisinin bir sabrı vardır ve çocukça zırvalıklarınızla onu taşırmak istemezsiniz. Buradaki insanlar kan ve şiddete aç değil mi çocuklar?
We Want Some!
We Want Some!
We Want Some!
Teddy Long: O takdirde onlara istediklerini verelim değil mi? Yeni üyenizi test etmek ister misiniz?
Ryback: Her zaman her yerde bebeğim.
No Way Jose: Çünkü Team Kaaaaaaajuuuu
Isaiah Scott: Duuuuuğğğrrrr duğ la mağğğzz
Üçü Birden: Dur! Durulamaz! Dur! Durulamaz! Dur Durula...
Mark Henry: Siz s*kikler kavga edecek misiniz etmeyecek misiniz?
Ringdekileri birden ciddiyet kaplıyor. No Way Jose mikrofonu alıyor.
No Way Jose: Hey Cesaro! Bu meydan okumayı sen kabul etmek ister misin sert çocuk? Merak etme, bir kaju yağı kadar yumuşak şekilde olup bitecek bu dans...
Cesaro "Ben mi?" dercesine gülüyor ve Mark Henry ona gaz veriyor. Cesaro mikrofonuna eğiliyor.
Cesaro: Sen kaşındın dostum...
Hall of Pain üçlüsü ringe yürürken biz de reklamlara gidiyoruz.
No Disqualification Match
No Way Jose vs Cesaro
Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili bir süre birbirlerine bakıyorlar ve sonrasında birbirlerine yaklaşıp lockup yapıyorlar. Ancak çok kısa bir süre sonra birbirlerini bırakıyorlar ve bir anda ringin dışına yöneliyorlar. Jose ringin altını karıştırıp bir beyzbol sopası alıyor. Sonrasında Ryback, Jose'ye yaklaşıyor ve ona bir avuç kaju veriyor. Cesaro ise ringin dibindeki basamağı söküyor ve Henry ile basamağı ringe atıyorlar. Cesaro ve Jose aynı anda ringe giriyor. Cesaro basamağı kaptıktan sonra ikili birbirine bakıyor bir süre. Sonrasında Cesaro, Jose'ye doğru adımlıyor ancak Jose bir anda elindeki kajuların bir kısmını Cesaro'ya doğru fırlatıyor ve ardından elindeki sopayı Cesaro'nun kafasına geçiriyor. Ardından sırtına da bir kez vuruyor sopayla. Cesaro köşeye geçiyor. Jose koşuyor ve yerdeki basamağın üzerinden zıplayarak Corner Splash yapıyor. Jose, Cesaro'yu tutup ringin ortasına yuvarlıyor ve sonrasında iplerden sekip Big Splash yapıyor. Ardından tuşa gidiyor. 1-2-
Cesaro atıyor. Jose ayağa kalkıyor ve ağzına birkaç tane kaju atıyor. Ardından Cesaro'yu kaldırmaya çalışıyor ancak Cesaro, Jose'nin karnına yumruk atmaya başlıyor ve kısa sürede de headlock yapıyor. Jose bir süre sonra Cesaro'yu kaldırıyor ama Back Suplex yapamadan Snapmare geliyor Cesaro'dan. İkili hızlıca ayağa kalkıyor ve yüz yüze geliyorlar. Jose hızlıca sopayı kapıp Cesaro'ya sallıyor ama Cesaro sopayı havada kapıp Jose'ye geçiriyor. Jose devrilmiyor. Cesaro sopayı bırakıp iplerden sekiyor ve Springboard Uppercut deniyor ama Jose bir anda sopayı kapıp Cesaro'ya geçiriyor. Cesaro ringe düşüp dışarı yuvarlanıyor. Jose de ringin dışına çıkıyor. Jose ringin altını karıştırmaya başlıyor ve bir sandalye çıkarıyor. Jose sandalyeyi alıp koşuyor ancak Cesaro bir anda ringteki sopayı kapıyor ve sandalyeye geçiriyor. Haliyle Jose'nin kafası da pert.
Jose yere düştükten sonra Cesaro onu kaldırıyor ve bariyerin köşesine doğru fırlatıyor. Ardından ona doğru koşuyor ve Running Uppercut! Cesaro hızlıca Jose'yi yere düşürüyor ve Swing yapmaya başlıyor. Ancak sürekli döndüremiyor çünkü Jose'nin kafasını sürekli basamağa çarpıyor Cesaro. Seyirciler Jose'nin kafasının basamağa her çarpışında sayıyor. 1-2-3-4-5- Cesaro, Jose'yi kaldırıyor ve ringe atıyor. Kendisi de dışarıdaki sandalye ve sopayı ringe atıp ringe giriyor. Ardından Jose'yi yakalıyor ve Cesaro Swing yapmaya başlıyor ve her turda seyirciler saymaya başlıyor. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10! Cesaro, Jose'yi yere bırakıyor. Sharpshooter bağlamaya çalışıyor ancak başı döndüğü için bir anda onu bırakıp köşeye doğru gidiyor. Bir süre sonra Cesaro kendisine geliyor ve Jose'ye doğru gidiyor. Jose'nin de yüzünde hafif bir kanama başlıyor bu arada. Cesaro, Jose'yi yakalıyor ve Sharpshooter! Cesaro çok sıkı bağlıyor Jose bir süre çırpınıyor ve bir süre sonra da elini yere götürüyor!
Ama pes etmiyor. Jose var gücüyle iplere yöneliyor ve Ryback'in de ipleri itmesiyle bir anda Rope Break yapıyor! Cesaro, Jose'yi çekip tekrar Sharpshooter denese de başarılı olamıyor. Jose ayaklarıyla Cesaro'yu itiyor. Cesaro sandalyeyi kaptığı gibi iplere tutunan Jose'ye doğru koşuyor ancak Jose son anda çekiliyor ve Cesaro sandalyeyi Jose'ye değil iplere vuruyor ve sandalye kendi kafasına sekiyor. Jose sopayı kapıyor ve sopayı kaptığı gibi Cesaro'nun kafasına vuruyor. Cesaro iplerde duruyor. Jose basamağı ringin ortasına çekiyor. Cesaro kendine gelince Jose'ye doğru koşuyor sandalye ile. Ancak Jose, Cesaro'yu kapıyor ve basamağa doğru SPINEBUSTER! Jose hızlıca tuşa gidiyor. 1-2-3!
Kazanan: No Way Jose
Jose maçı kazanmayı başarıyor. Ryback ve Scott ringe giriyor ve üçlü kutlamalarını sürdürürken kameralar kapanıyor.
Seth Rollins keyifsiz bir şekilde karşımızda. Odasında açma germe hareketleri yaparak televizyon ekranından şovun geri kalanını takip ediyor. Seth Rollins doğruluyor ve cebinden telefonunu çıkartıyor.
Seth Rollins: Bir yeni mesaj.
Oldukça keyifli bir surat ifadesiyle mesaja bakıyor ve mesajı okuyor şimdi.
Bebeğim yaptıkların gerçekten harikaydı. Bir aksilik yaşadın ama olsun. Daha fazla eğlenceye ne dersin? Eski mekan. Anlarsın ya? xxx :*
Seth Rollins: Birazdan oradayım. Gece çok daha keyifli devam edecek.
Seth Rollins sırıtıyor. Sağına ve soluna bakıyor. Üzerine deri ceketini alıyor ve elindeki çantası ile birlikte odadan çıkıyor.
Seth Rollins arka alanda yürürken yine bir mesaj sesi geliyor. Seth Rollins telefonunu çıkartıp bakıyor.
Daha çılgınca bir şeyler düşündüm. Otoparka gel. Limuzin hazır ve tüm kızlarla beraber seni bekliyoruz. Eskisinden daha iyi olduğunu umut ediyorum. Beni bekletme. : )
Seth Rollins hızla yürümeye başlıyor. Telefonunu cebine atıyor. Şimdi otoparka geliyor ve limuzini görüyor. Seth Rollins keyifli bir şekilde limuzine doğru yöneliyor. Şimdi limuzinin kapısını açıyor.
TİK TAK TİK TAK TİK TAK TİK TAK TİK TAK TİK TAK... BİP! BİP! BİP! BİP
Seth Rollins: Bu da ne a-
Seth Rollins aniden arkasına dönüp koşmaya başlıyor. Birden limuzun patlıyor. Büyük bir patlama oluşuyor ve alevler ile duman bulutları otoparkı kaplıyor. Seth Rollins yerden kalkamıyor. Gözlerine sıçrayan alevler yüzünden bir süre öylece suratını tutuyor. Alana görevliler ve Shane McMahon geliyor.
Shane McMahon: Burada neler oldu böyle? Seth? İyi misin?
Büyük bir kargaşanın içinde görevliler yanan aracı söndürüyorlar. Shane McMahon, Seth Rollins'in durumuna bakıyor. Alana sağlık görevlileri geliyor. Kameralar kapanıyor...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=GYaiyWamgqY&ab_channel=Rankeycoon[/ame]
CHRISTOCONTROL! Corey Graves kemeriyle beraber girişte görünüyor. Başta oldukça enerjik görünse de maçın başında almış olduğu darbeler etki etmiş olacak ki ringe gelirken sendeliyor ve başını tutuyor arada.
Ringe girdikten sonra yorgun bir şekilde köşeye oturuyor ve girişe bakarak rakibini bekliyor.
Y2J
Best in the World
Le Champion de GWA
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=lqURPBtGJzg&ab_channel=CenturyMediaRecords[/ame]
GWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu! Yaşayan efsane! Chris Jericho, yanında Sammy Guevara ile ringe ilerliyor kendi söylediği şarkı eşliğinde.
Tazz: Karizma, başarı, tecrübe, atletizm... Bu adamda her şey var Gür!
Buğra Gür: Kajusu da var mı?
Jericho, ringe girdiğinde Corey Graves, iplere tutunarak ayağa kalkıyor. Ringde iki güreşçi ve üç şampiyonluk var, ne maç ama! Hakem kontrolleri yapıp Graves'e güreşip güreşemeyeceğini sorduktan ve olumlu cevap aldıktan sonra zil çalıyor ve gecenin ana olayı başlıyor!
Champion vs Champion
Chris Jericho vs Corey Graves
Çoğu güreş maçının başladığı şekilde lock-up ile başlamak için birbirlerine kilitleniyor ikili. Nitekim bu şovun başında beynine çok fazla darbe almış olan Graves, bu mücadeleye uzun süre dayanamıyor ve Jericho Headlock'a alıyor rakibini. Headlock'a aldıktan sonra Bulldog yapmak istiyor ama biraz ilerlediğinde Graves'in vücudunun devrilen bir heykel gibi tepki vermeden düştüğünü görünce vazgeçiyor hareketi vurmaktan. Hatta kafa kilidini dahi bozuyor. Dizlerinin üstüne çökmüş olan Graves'i tokatlamaya başlıyor. "Gerçekten güreşip güreşmeyeceğini" ve "Adam gibi maça devam etmesini" söylüyor Jericho. Tokat darbelerinin sayısı da hızı da şiddeti de gittikçe artıyor...
Bu yol işe yarayan bir motivasyon yöntemi olacak ki aparkat ile karşılık veriyor Graves! Pes etmedim ve bu maçta varım diyor adeta! Sinirlenen Jericho, Side Head Kick vurmak istiyor ama rakibinin bacağını havada yakalıyor Corey Graves! Jericho'nun bacağını koltuk arasına sıkıştırıyor. Jericho, kurtulmak için yere basan tek ayağı ile sağa sola kendisini çevirmeye çalışıyor ama Graves'te Flipping Leg Snap! Jericho acı içinde bacağını tutarken iplere tutunarak doğrulmaya başlayan Graves, fırsatı fark ediyor! Aynı gece hem Oceans hem de GWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu'nu yenerek tarihe adını yazdırma fırsatını! Kendisini köşeye doğru çekiyor ve kalkmakta olan Jericho'ya KNEE CHOP BLOCK!
Havada bir tekmeyle yakalıyor Jericho Graves'i! Çenesine tutarak iplere doğru sekiyor. İplere yaslanan rakibinin üstüne gidiyor Jericho ve Irish Whip ile karşı taraftaki iplere gönderiyor. Graves'in dönüşünde ise Shoulder Block ile yıkıyor onu! Ardından Graves'i kaldırmak istiyor ama Graves, hiç de iyi durumda değil. Jericho onu iki koltukaltından tutarak kaldırsa da ceset gibi yığılıyor yere. Zar zor bir ayağını yere basıyor. Jericho, bir eliyle rakibinin dizinin üstünde kalmasını sağlayıp bir yandan da tokatlıyor. "Maça dönmekten kast ettiğin bu muydu Graves ha?!" diye bağırdığını duyabiliyoruz. Jericho iki eliyle Graves'i köşeye ittiriyor ve dönüşte Codebreaker! HAYIR! ASILI KALDI GRAVES'İN BOYNUNDA! GRAVES, HAVADA JERICHO'NUN BACAĞINI KAVRIYOR VE LUCKY 13 POZİSYONUNDA DÜŞÜYORLAR YERE! Ringin ortasındalar! Graves'in tarih yazması için her ortam hazır! Jericho pes etmek için elini kaldırıyor!
Ama o eli sertçe yere vurup sürüklenmeye başlıyor. Sammy, yapabileceğini bağırırken Jericho iplere tutunmayı başarıyor. Graves ise kilidi sanki hayatı bırakmışçasına bırakıyor. İplere tutunarak kalkan Jericho, sendeleye sendeleye kendini köşeye sürüklemeye çalışan yerdeki Graves'in üstüne atılıyor ve Forearm darbeleri ile bayıltıncaya kadar dövüyor adeta! Ringin dışına sürüklüyor Graves'i ve bariyerlere fırlatıyor! Graves, acı içerisinde belini tutarken Jericho yanına geliyor ve onu tekrar ensesinden tutup ringe fırlatıyor. Kendisi de ringe girdiğinde tutunacak bir dal bulamayan Graves adeta yılana sarılıyor ve Jericho'nun bacağını tutup ona tırmanarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Jericho ise rakibinin bu acınası halini hiç ciddiye almıyor. Nitekim bu büyük bir hata çünkü Jericho'nun bacağını kavrayan Corey Graves, onu kaldırıyor ve KNEE BREAKEEERRRR!
Tazz: Bu dahiceydi Gür! Graves adeta canının son damlasıyla GWA Şampiyonu'na akıl oyunu oynadı!
Buğra Gür: Kajusu olmadığından bunlar hep...
Graves, yere yıkmayı başarıyor Jericho'yu! Graves bugün yediği bütün darbelere rağmen hala maçta! Bu adamın ölümden dönmediği bir maçı bile olmayacak mı?! Hırsla kendisini köşeye atıyor ve ayağa kalkması için yerde yatan Jericho'ya bağırıyor Graves. Maçı bitirmek ve tarihe adını altın harflerle yazmak için! Tüm arena ayaktayken Corey Graves Knee Chop Block için koşuyor AMA KENDİSİNİ JERİCHO'NUN DİRSEĞİNE ATMIŞ OLUYOR! JUDAS EFFFECCTTTTTT! Graves, büyük ihtimalle kırılmış olan burnuyla beraber yere yığılıyor. Jericho tuşa gidiyor. 1...2...
3!
Kazanan: Chris Jericho
Chris Jericho, sakatlanmış rakibine karşı bu maçı kısmen kolayca kazanmasını biliyor. Yine de Graves'in maçta var olmak için kayda değer bir savaş verdiğini belirtmeliyiz. Hakem, Jericho'nun elini havaya kaldırıyor ama kutlaması yarıda kesiliyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=V3_7ps3uVhE&ab_channel=Omar[/ame]
Machine Gun! Karl Anderson! Ringe bakıp şöyle bir gülümsedikten sonra hızlı adımlarla ringe giriyor. Jericho'nun bozulmuş bakışları arasında yerde yatan Corey Graves'i tutup kaldırıyor ve Magic Killer vurmak için Jericho'yu davet ediyor.
CODEBREAKER! Jericho, Anderson'ı Codebreaker ile yere seriyor. "Burası benim ringim!" diye bağırdığını duyuyoruz yerdeki iki şampiyona da. Sammy Guevara, Jericho'ya kemerlerini getiriyor. GWA Şampiyonluğunu bir eline Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu diğer eline alan Jericho kollarını açıp gözlerini kapatarak ringde estetik bir gövde gösterisi izletiyor bizlere.
Tazz: YİNE Mİ?!
KANE! Ringe doğru hızlı adımlarla geliyor Kane. Sammy Guevara hemen onu karşılamak için koşuyor. Kendisine doğru koşan Sammy'nin boğazını basit bir hamleyle yakalıyor Kane! Boğazından tutup sürüklüyor Sammy Guevara'yı ringe yürürken. Jericho ise hemen kemerlerini kapıp dehşete düşmüş bir yüz ifadesiyle Hammerstein Ballroom seyircisinin arasına karışarak kaçıyor. Kane ise boğazından yakaladığı Sammy'i kaldırıyor ve ÇELİK BASAMAKLARIN ÜSTÜNE CHOKESLAM!
Sammy Guevara, boğulmuş bir ceset gibi merdivende yatarken Kane, avını sürükleyen bir aslan misali onu ringin içine sürüklüyor tek eliyle ayağından tutarak. Ringin ortasına geliyor ve ağır ağır kafasını aşağı indirerek bakıyor Sammy'e ardından ağır ağır kaldırıyor onu ve Tombstone için döndürüyor! KANE'DEN TOMBSTONE PILEDRIVER! Sammy Guevara ölmüş olmalı! Sağlık görevlileri, Kane'den çekinerek ringe giriyor. Kane ise ringe korkunun heykeli gibi ayakta dikiliyor ve çok yavaşça kollarını kaldırmaya başlıyor.
Kane pyroları patlattığında alevler arasındaki görüntü gidiyor ve GWA Ailesi olarak Hammerstein Ballroom'a ateşli bir elveda diyoruz. Bizimle kalın!
ATLAS
GWA Entertainment
TM & © 2021
All Rights Reserved