Şu lafları Reigns dese daha mantıklı. Punk Shield için Reigns'i istememişti başta. Punk'ın ayrılmadan önce 1v1 yenemediği tek Shield üyesi Reigns. Punk WM main eventi göremedi, 2014 yılında ayrıldığından beri Reigns 7 tane WM main eventi gördü, 8. de yolda geliyor. Şirketin yüzü oldu adam. 434 rekorunun içinden geçti. İşin içinde Paul Heyman da var. Gayet güzel feud çıkardı buradan Cody muhabbeti olmasa. WWE için son kale Reigns aslında. Ha bir de make Roman look strong muhabbetini de Punk çıkarmıştı yıllar önce. Bana daha mantıklı geliyor Punk vs Reigns ama işte Cody hikayesi var.Katılıyorum, bu Seth'te bir olmamışlık var.
Roman yerine Chris Hero'yu düşünmüştü. Baba biliyormuş böyle şeyler olacağını. Yine saygı duyduk. Roman Reigns ile bir noktada Punk karşılaşacak ve umarım Reigns'in fişini çekecek isim de kendisi olur. Bu bence Punk ve kariyeri için muhteşem bir başarı olur.Şu lafları Reigns dese daha mantıklı. Punk Shield için Reigns'i istememişti başta. Punk'ın ayrılmadan önce 1v1 yenemediği tek Shield üyesi Reigns. Punk WM main eventi göremedi, 2014 yılında ayrıldığından beri Reigns 7 tane WM main eventi gördü, 8. de yolda geliyor. Şirketin yüzü oldu adam. 434 rekorunun içinden geçti. İşin içinde Paul Heyman da var. Gayet güzel feud çıkardı buradan Cody muhabbeti olmasa. WWE için son kale Reigns aslında. Ha bir de make Roman look strong muhabbetini de Punk çıkarmıştı yıllar önce. Bana daha mantıklı geliyor Punk vs Reigns ama işte Cody hikayesi var.
ASŞDLĞÜAPDLPADLĞSADLASDLŞirkete Bağlılık +
Evlenilecek +
Saygınlık
![]()