- Konular
- 566
- Kofi Kingston
- -
Aziz'i gördükçe Survivor'da "yalnız" takılan herkesin hakkı yenmiş diyorum ben. Bu ne arkadaş ya.
Abi nasıl Seçkin gitmez ya şok oldum ben, hala da şoktayım. Özarı dedem felaket şiir yazmış ama, çalışılmış diye yorumladım.@Thunderstruck ilk hafta genel yorumu gelir mi? Elenen herkese ters köşe yaptı galiba. Gümledim ben.
Benim yoruma gelirse.. Ünlülerdeki tüm ihtiyar tayfa teker teker yerini yedeklere bırakacak ve Kürşat liderliğinde şov yapacaklar diye yorumladım. İnanılmaz antipatik bir genç kadro bekliyorum oradan.
Özgür dedem still unbeatable. Aziz mağduru oynayarak en az 3 ay kalır bu adada ve kafa şişirmeye devam eder.
Survivor tarihinde ilk kez fragmandan birinin şampiyon olamaması ihtimali tüylerimi diken diken ediyor. En çok Barış kazansa mutlu olurum o ayrı. Muhtemelen Ceyhun dedem gibi hikayesi bitene kadar kullanılıp sonra yollanacak ya da sakatlık sebebiyle çekilecek ama. Murat Eken den de bir I Quit bekliyorum.Abi nasıl Seçkin gitmez ya şok oldum ben, hala da şoktayım. Özarı dedem felaket şiir yazmış ama, çalışılmış diye yorumladım.
Ünlülerin kralı yedekten gelecek Poyraz olur babam, ben diyeyim sana. Kürşat'ı falan da fondipler, başlangıç niyetine yer. Berdan Mardini negatif anlamda Yusuf Güney de pozitif anlamda felaket şaşırttılar beni ilk hafta.
Gönüllüler'e damga vuran adam Aziz, malesef izlediğim en yavan, en rezil Survivor karakteri. Manav Aydın'ın kuş özlemini bile çaldı herif.
Seçkin bala gitmedi diye düşünüyorum ya. Ümit Erdim gitmemeliydi...Abi nasıl Seçkin gitmez ya şok oldum ben, hala da şoktayım. Özarı dedem felaket şiir yazmış ama, çalışılmış diye yorumladım.
Ünlülerin kralı yedekten gelecek Poyraz olur babam, ben diyeyim sana. Kürşat'ı falan da fondipler, başlangıç niyetine yer. Berdan Mardini negatif anlamda Yusuf Güney de pozitif anlamda felaket şaşırttılar beni ilk hafta.
Gönüllüler'e damga vuran adam Aziz, malesef izlediğim en yavan, en rezil Survivor karakteri. Manav Aydın'ın kuş özlemini bile çaldı herif.
Aziz büyük fiyasko karakter abi şakasız acayip falso adam ya, her hareketi özentilik, eskilik, mallık kokuyor resmen.Survivor tarihinde ilk kez fragmandan birinin şampiyon olamaması ihtimali tüylerimi diken diken ediyor. En çok Barış kazansa mutlu olurum o ayrı. Muhtemelen Ceyhun dedem gibi hikayesi bitene kadar kullanılıp sonra yollanacak ya da sakatlık sebebiyle çekilecek ama. Murat Eken den de bir I Quit bekliyorum.
Tw de en çok Tungacı olarak gördüm genç fanları. Absürt bir derece elde edebilir.
Cansu hakkının helalini isterken Ümit'in kondisyonunuzu koruyun demesi paramparça etti.
Aziz'in kuş olayına patlamalı güldüm. Bence ağır trol birisi bu karakter. Bir yerde çıkar foyası.
Başarısız trol ya. Trollük de zeka gerektirir. Semih Öztürk ile kapandı o defter bir daha zor açılır.Aziz büyük fiyasko karakter abi şakasız acayip falso adam ya, her hareketi özentilik, eskilik, mallık kokuyor resmen.
Abi troll falan değil ki adam kendi kendine geriliyor ahahahha.Başarısız trol ya. Trollük de zeka gerektirir. Semih Öztürk ile kapandı o defter bir daha zor açılır.
Oğlum adam kuşuna Hıncal ismini koymuş ağlıyor ya.. Komedi resmen.Abi troll falan değil ki adam kendi kendine geriliyor ahahahha.