UFC Genel Tartışma Konusu

Seyfendi

💎
Konular
196
Sami Zayn
-
İkisi de muhteşem kart seçim yapmak çok zor. Seyir zevki olarak 291 daha iyi teknik açıdan 290 daha iyi diyebilirim çünkü 290 da ki dövüşler daha yakın eşleşmeler ve gelecek vaat eden dövüşçülerden oluşuyor. Ben eşleşme ve işin teknik kısmına daha fazla önem verdiğim için bir tık 290 diyorum ama Poirier vs. Gaethje 2 fight of the year olabilir tekrardan öyle havai fişek maçı. :D
Poirier çok güzel striker, gaethje biraz daha çok sokak kavgası yapıyormuş gibi dövüşüyor yılın maçı olacağını pek sanmıyorum yaw

UltimateOpportunist

the cannibal
Konular
90
Yokozuna
-
Poirier çok güzel striker, gaethje biraz daha çok sokak kavgası yapıyormuş gibi dövüşüyor yılın maçı olacağını pek sanmıyorum yaw
Fight of the Year seçilen maçlar genelde sloppy dedikleri maçlar oluyor dövüşçülerin tekniği bir kenara bırakıp allah ne verdiyse girdiği maçlar falan. Justin çok kaos ve savruk dövüşüyor ama istediğinde gayet iyi ve akıllıca dövüşebiliyor özellikle Tony ve Fiziev maçlarında tam olması gerektiği gibi sakin ve akıllıca dövüşmüştü. İlk maçlarını izlemediysen izle beni MMA hayranı yapan maçlardan birisi olmuştu gitgelli harika bir maçtı ve çoğu MMA medyası fight of the year seçmişti bu maçı. İkinci maçın foty olma şansı yüksek minimum aday falan olur zaten iki ismin başkalarıyla dövüştüğü maçlar bile hep yılın maçlarına aday oluyor ikisi de çok baskılı dövüştükleri için.

Bu arada Dustin kralımız yine saplayacak Justin'e. Tabii leg kicklere çözüm bulabilirse. :d İlk maç kıyıdan dönmüştü.

Paranoyak

UFC
Konular
3,269
AJ Styles
Ilia Topuria gümbür gümbür geliyor muazzam oyun planı, fight iq, head movement, fookwork, defansif ve ofansif boks. 5 raunt dövüşebildiğini de kanıtladı. Eğer Volkanovski, Yair'i yenerse net olarak Topuria title shot almalı adam oyunun her alanında kusursuz resmen ve Volk'a rakip olabilecek tek kişi gibi gözüküyor Yair'den sonra.
Ben de baya beğendim bu maçta. Volkanovski kazanırsa Islam'la rövanş istiyor. Olmazsa da LW'e çıkacak sanırım. En istediğim mevzu bu. Volkanovski'yi FW'de yenmek aşırı zor. Hem Topuria sikletin sonraki dominasyonuna geçmiş olsun hem de Volkanovski, günceldeki en iyi siklete çıkmış olsun. Ne şiş yansın ne kebap yani. Islam rövanşı verilmese bile Volkanovski'nin bir iki maçla kemer maçına çıkabileceğini düşünmekteyim. İnanılmaz bir herif şu.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,113
William Regal
-
290 muazzam olmuş ya. Whittaker üzdü ama.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,113
William Regal
-
Alex Pereira ve Tom Aspinall... Saygılar abiler.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
59
CM Punk
Bryan Danielson
Güzel kart. İzleyeceğim kesin. Burada pek UFC muhabbeti yok ama ben normalde UFC ve Boks etkinliklerini güreşe göre daha düzenli takip ediyorum.

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
8,603
CM Punk
İbo Aslan'ın maçı güzel saatte ama düğüne denk gelmesi kötü oldu. Umarım kazanır kardeşimiz.

corbinemission

retired cinephile
Konular
140
Baron Corbin
-
Böyle bir konu varmış tekrardan canlandıralım kendime de notlar olsun. 2025'e girerken şampiyonlarımız:

311'e 1 gün kala Arman'ın çekilmesi Dana'yı da beni de şok etti açıkçası. Yine kaybedecekti muhtemelen ama artık saygı görmeyecek. Gecenin yan ana maçında bence yılın ilk kemer değişimi gerçekleşecek. Khabib'in öğrencilerinin kazanmasını görmek isteyen arkadaşları pazar sabah 6'da ana karta bekliyoruz.