Yılın maçı mı? Son 10 yılın bile olabilir.
UltimateOpportunist the cannibal Katılım 1 Kas 2014 Konular 90 Mesajlar 16,441 Tepkime puanı 415 Puanları 995 Konum Antalya Yokozuna - 21 Eki 2022 #381 The Peep's' Alıntı: Yılın maçı mı? Genişletmek için tıkla ... Son 10 yılın bile olabilir.
Paranoyak UFC Katılım 29 Eki 2012 Konular 3,269 Mesajlar 20,009 Tepkime puanı 1,386 Puanları 1,940 AJ Styles 21 Eki 2022 #382 UltimateOpportunist' Alıntı: Son 10 yılın bile olabilir. Genişletmek için tıkla ... Tahmin edilemezlik acisindan bence de oyle ama genel anlamda iddiali bir soz. Conor vs. Khabib etkisini gecebilecek tek mac Islam'in kaybedip abisinin Oliveira ile maca cikmasiyla olur ancak.
UltimateOpportunist' Alıntı: Son 10 yılın bile olabilir. Genişletmek için tıkla ... Tahmin edilemezlik acisindan bence de oyle ama genel anlamda iddiali bir soz. Conor vs. Khabib etkisini gecebilecek tek mac Islam'in kaybedip abisinin Oliveira ile maca cikmasiyla olur ancak.
Gentleman Villain big daddy cool Katılım 12 Ağu 2014 Konular 3,113 Mesajlar 22,164 Tepkime puanı 3,447 Puanları 1,795 William Regal - 21 Eki 2022 #383 Paranoyak' Alıntı: Tahmin edilemezlik acisindan bence de oyle ama genel anlamda iddiali bir soz. Conor vs. Khabib etkisini gecebilecek tek mac Islam'in kaybedip abisinin Oliveira ile maca cikmasiyla olur ancak. Genişletmek için tıkla ... Büyüklük, etki açısından Oliveira-Khabib muazzam olsa da o bile Conor-Khabib gibi 2.4 milyon PPV satabilir mi tartışılır ya. Satış açısından zirve hep Conor-Khabib olacak gibi.
Paranoyak' Alıntı: Tahmin edilemezlik acisindan bence de oyle ama genel anlamda iddiali bir soz. Conor vs. Khabib etkisini gecebilecek tek mac Islam'in kaybedip abisinin Oliveira ile maca cikmasiyla olur ancak. Genişletmek için tıkla ... Büyüklük, etki açısından Oliveira-Khabib muazzam olsa da o bile Conor-Khabib gibi 2.4 milyon PPV satabilir mi tartışılır ya. Satış açısından zirve hep Conor-Khabib olacak gibi.
Paranoyak UFC Katılım 29 Eki 2012 Konular 3,269 Mesajlar 20,009 Tepkime puanı 1,386 Puanları 1,940 AJ Styles 21 Eki 2022 #384 Gentleman Villain' Alıntı: Büyüklük, etki açısından Oliveira-Khabib muazzam olsa da o bile Conor-Khabib gibi 2.4 milyon PPV satabilir mi tartışılır ya. Satış açısından zirve hep Conor-Khabib olacak gibi. Genişletmek için tıkla ... Zaten o maca sadece PPV olarak degil kitlesel bazda ve taninirlik acisindan da bakarsak bambaska seviye oldugunu gorebiliriz. Hani bazi maclarin ring ici degil, ismi onemlidir ya o hesap bir macti. Yakin zamanda Diaz vs. Ferguson'da bunu yasamistik. Barda kavga eden dayilar modunda macti ama ismi bile yetti ilgi icin.
Gentleman Villain' Alıntı: Büyüklük, etki açısından Oliveira-Khabib muazzam olsa da o bile Conor-Khabib gibi 2.4 milyon PPV satabilir mi tartışılır ya. Satış açısından zirve hep Conor-Khabib olacak gibi. Genişletmek için tıkla ... Zaten o maca sadece PPV olarak degil kitlesel bazda ve taninirlik acisindan da bakarsak bambaska seviye oldugunu gorebiliriz. Hani bazi maclarin ring ici degil, ismi onemlidir ya o hesap bir macti. Yakin zamanda Diaz vs. Ferguson'da bunu yasamistik. Barda kavga eden dayilar modunda macti ama ismi bile yetti ilgi icin.
UltimateOpportunist the cannibal Katılım 1 Kas 2014 Konular 90 Mesajlar 16,441 Tepkime puanı 415 Puanları 995 Konum Antalya Yokozuna - 21 Eki 2022 #385 Paranoyak' Alıntı: Tahmin edilemezlik acisindan bence de oyle ama genel anlamda iddiali bir soz. Conor vs. Khabib etkisini gecebilecek tek mac Islam'in kaybedip abisinin Oliveira ile maca cikmasiyla olur ancak. Genişletmek için tıkla ... Ongorulemezlik, teknik kalite ve eslesme seviyesi olarak duzelteyim. Bu arada Adesanya vs. Pereria da bunun bir tik asagisi bence. O da inanilmaz bir eslesme. Adesanya korkak dovusmeyecek olsa yilin maci bile olabilirdi (Charles vs. Islam ilk raunt biter bence o yuzden dahil etmiyorum).
Paranoyak' Alıntı: Tahmin edilemezlik acisindan bence de oyle ama genel anlamda iddiali bir soz. Conor vs. Khabib etkisini gecebilecek tek mac Islam'in kaybedip abisinin Oliveira ile maca cikmasiyla olur ancak. Genişletmek için tıkla ... Ongorulemezlik, teknik kalite ve eslesme seviyesi olarak duzelteyim. Bu arada Adesanya vs. Pereria da bunun bir tik asagisi bence. O da inanilmaz bir eslesme. Adesanya korkak dovusmeyecek olsa yilin maci bile olabilirdi (Charles vs. Islam ilk raunt biter bence o yuzden dahil etmiyorum).
Gentleman Villain big daddy cool Katılım 12 Ağu 2014 Konular 3,113 Mesajlar 22,164 Tepkime puanı 3,447 Puanları 1,795 William Regal - 22 Eki 2022 #386 Belal Muhammad, Sean Brady'i TKO'yla bitirdi. Kendisini gerçekten tebrik etmek lazım, çok iyi bir gelişim kaydetti son birkaç dövüşünde.
Belal Muhammad, Sean Brady'i TKO'yla bitirdi. Kendisini gerçekten tebrik etmek lazım, çok iyi bir gelişim kaydetti son birkaç dövüşünde.
UltimateOpportunist the cannibal Katılım 1 Kas 2014 Konular 90 Mesajlar 16,441 Tepkime puanı 415 Puanları 995 Konum Antalya Yokozuna - 22 Eki 2022 #387 Sean Brady cok buyuk hayal kirikligi oldu. Khabib 2-0 yapti su an ve Islam cok agir basmaya basladi keyfim kacti.
Sean Brady cok buyuk hayal kirikligi oldu. Khabib 2-0 yapti su an ve Islam cok agir basmaya basladi keyfim kacti.
Gentleman Villain big daddy cool Katılım 12 Ağu 2014 Konular 3,113 Mesajlar 22,164 Tepkime puanı 3,447 Puanları 1,795 William Regal - 22 Eki 2022 #388 UltimateOpportunist' Alıntı: Sean Brady cok buyuk hayal kirikligi oldu. Khabib 2-0 yapti su an ve Islam cok agir basmaya basladi keyfim kacti. Genişletmek için tıkla ... Baskısına dayanamadı Belal'in. Ben de büyük hayal kırıklığına uğradım ya.
UltimateOpportunist' Alıntı: Sean Brady cok buyuk hayal kirikligi oldu. Khabib 2-0 yapti su an ve Islam cok agir basmaya basladi keyfim kacti. Genişletmek için tıkla ... Baskısına dayanamadı Belal'in. Ben de büyük hayal kırıklığına uğradım ya.
UltimateOpportunist the cannibal Katılım 1 Kas 2014 Konular 90 Mesajlar 16,441 Tepkime puanı 415 Puanları 995 Konum Antalya Yokozuna - 22 Eki 2022 #389 Gentleman Villain' Alıntı: Baskısına dayanamadı Belal'in. Ben de büyük hayal kırıklığına uğradım ya. Genişletmek için tıkla ... Michael Chiesa macinin son rauntunda da baskiya dayanamamisti 5 raunt olsa yenilecekti muhtemelen. Bence yanlis oyun planiyla cikti pres yapan o olmaliydi cunku Belal'in cenesi saglam degil. Top 5-10 arasinda gatekeeper olarak gezecek gibi kariyeri boyunca.
Gentleman Villain' Alıntı: Baskısına dayanamadı Belal'in. Ben de büyük hayal kırıklığına uğradım ya. Genişletmek için tıkla ... Michael Chiesa macinin son rauntunda da baskiya dayanamamisti 5 raunt olsa yenilecekti muhtemelen. Bence yanlis oyun planiyla cikti pres yapan o olmaliydi cunku Belal'in cenesi saglam degil. Top 5-10 arasinda gatekeeper olarak gezecek gibi kariyeri boyunca.
Last Chance Misak-ı Milli L L Katılım 28 Ağu 2013 Konular 276 Mesajlar 4,421 Tepkime puanı 851 Puanları 1,535 AJ Styles - 22 Eki 2022 #390 Alandayız.